Baj, ha erre felall?Pad'em írta: Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
![]()
Ha igy lesz, az oriasi respect!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 12., szerda 19:13
Baj, ha erre felall?Pad'em írta: Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 12., szerda 18:51
Messinek.Remy írta: Hát ez óriási lenne. Imádnék egy közös képet velük.
A lasztit meg remélem Henry adja át.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 12., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 12., szerda 18:45
Ha ez true....akkkor maxi respect.Pad'em írta: Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 12., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 8., csütörtök 18:18
Ezert is ez a legnagyobb klub mindkozul.Realista24 írta: Carlo Ancelotti: "There was a chance of Cristiano Ronaldo returning to Real Madrid last season but the club policy was clear. We needed to rely on our young players, Vinícius, Rodrygo, etc".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 8., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. szeptember 1., csütörtök 16:15
Én a stadionra tippelek. Teljesen más szituáció, hogy benne van a nevében, hogy Allianz, Spotify, Emirates stb, vagy szimplán marad a tradicionális név. Ehhez pedig pénz kell, nagyon sok pénz. De megmarad a teljes tulajdon, és mellé a becsület is. Ha lesz reális esély valakire ma, hozni fogja Perez papi. Mármint olyat, aki előrelépés is lenne. Szerintem Hazard és Jovic óta retteg az öreg, nehogy megint így járjon. De csak agyalok, biztosan csak ők tudják.Donát írta:Nem tudom neked megmondani, hogy miért, nem ülök a vezetőségben. Vagy anyagi oka van (stadion?), vagy szakmai, vagy egyéb. De ezzel most nem vagy beljebb. Nekem ezt sugallják az események, de az is lehet. hogy tévedek.Professore írta:
"ezt bevallaltuk" de miért? Milyen kényszerítő körülmény van/volt hogy ez volt a legjobb döntés. Nettó baromság már elnézést. Tegnap láttam egy kimutatást hogy 2020-tol eladás/vétel téren 160m pluszban vagyunk, európában csak a Lille van előttünk, felszabadult egy rakás fizú de támadót azt nem hozunk hanem "bevállaljuk". Akkor mikor simán kellene hozni a bajnokságot minimum mert a Barca meg romokban stb. De nem mi orosz rullettezünk Benzemaval. Ott tartunk hogy a RM támadó reszlege 2 (írd és mond) komoly játékosból áll... És ezzel kurva messze vagyunk a legnagyobb riválasainkhoz képest.
Miért könyörgöm? Jövőre majd jobb lesz a piaci helyzet? Akkor majd nem fog a PSG, PL klubbok licitálni (ja és a Barca) Nkukura meg Belinghamre? Dehogynem...
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 1., csütörtök 14:49
Navas (es Ibra is) szerintem nem ugyanazt a szintet hozta a 2. idoszakban, szerintem sokkal gyengebb volt, csak befert a gyengebb csapatba. Amire mondhatjuk, hogy mukodott vegulis, de ez olyan meh.Sierra írta:Az lényegtelen milyen játékosok, arról volt szó, hogy az sosem sült el jól, ha valaki visszament a régi klubjához.cart írta: De ezek ilyen full atlag, szurke emberek voltak. Barhova rakod oket lehoz egy atlag szintet de attol jobbat nem tud akarhova megy.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. szeptember 1., csütörtök 14:01
Teljesen más helyzetben ment vissza. Milan szét volt esve,még EL helyen se álltak asszem.ANDS írta:Ibrahimovic, Milan.zsuninnyo írta:
Mikor? Ez most nem kotekedos kerdes, de en nem emlekszek olyanra, hogy ez mukodott volna.
De valóban ritka eset.
Szerintem sokkal többször fordul elő az ellenkezője, hogy a visszatérés után már nem az igazi.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:56
Ki és hol írta, hogy ugyanolyanok egoban?Marci77 írta: Többit nem is említem. Hol vannak ezek az emberek egoban,kaliberben CRhez képest. Ráadásul mind gyengébb klubba ment vissza bőven,nem a legnagyobba a világon
Szerintem meg mind összehasonlítható olyan szempontból, hogy visszamentek régi csapataikhoz, és a legtöbb jól jött ki a dologból.Marci77 írta: Egyik se összehasonlítható eset. Szóval nem,nem jó példák,azokban kmind észrevehető egy sorminta
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:47
De Aspas és Navas egoja hol van CR közelében? Aspasra amúgy rá van építve az egész csapat,az se mindegy,azon a szinten ez bele is fér,és egyedül tartja őket fent. És ami fontosabb,26-28 volt csak és közel se ez a kaliber. És mindkettő kapcsolata meg azért más szint a klubjaikkal mint CRé,kb ott született és nőtt fel mind a kettő, saját nevelések. Ilyen esetben teljesen más visszamenni,ilyen kaliberként. És egyik csapat se a világ legnagyobb klubja,folyamatosan szem előtt,top célokkal. +Navas elfogadta,hogy a top szinten ez ennyi volt 32 évesen,CR-nél nem úgy tűnik.Sierra írta:Most fejből nem sokat tudok, kettő jut most így eszembe, Iago Aspas meg Jesús Navas. Celtából elment a Poolba, nem sok babért termett neki, és vissza is ment, azóta is "szárnyal". Navas meg a City-s kitérő után stabil ember volt a Sevillában évekig.zsuninnyo írta: Mikor? Ez most nem kotekedos kerdes, de en nem emlekszek olyanra, hogy ez mukodott volna.
De utánanézek, mert én is kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:46
Az lényegtelen milyen játékosok, arról volt szó, hogy az sosem sült el jól, ha valaki visszament a régi klubjához.cart írta: De ezek ilyen full atlag, szurke emberek voltak. Barhova rakod oket lehoz egy atlag szintet de attol jobbat nem tud akarhova megy.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:18
Most fejből nem sokat tudok, kettő jut most így eszembe, Iago Aspas meg Jesús Navas. Celtából elment a Poolba, nem sok babért termett neki, és vissza is ment, azóta is "szárnyal". Navas meg a City-s kitérő után stabil ember volt a Sevillában évekig.zsuninnyo írta: Mikor? Ez most nem kotekedos kerdes, de en nem emlekszek olyanra, hogy ez mukodott volna.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. szeptember 1., csütörtök 13:14
Mikor? Ez most nem kotekedos kerdes, de en nem emlekszek olyanra, hogy ez mukodott volna.Sierra írta:Én is így gondolom, nála nem működne. Általánosságban írtam, hogy azért volt erre példa a történelemben.babaking írta: De szerintem nem egy ilyen kalibernél. Ö itt alfahím volt, most meg be kellene állnia a sorba. szerintem az Egoja ezt nem engedné.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 1., csütörtök 12:02
Én is így gondolom, nála nem működne. Általánosságban írtam, hogy azért volt erre példa a történelemben.babaking írta: De szerintem nem egy ilyen kalibernél. Ö itt alfahím volt, most meg be kellene állnia a sorba. szerintem az Egoja ezt nem engedné.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. szeptember 1., csütörtök 11:48
De szerintem nem egy ilyen kalibernél. Ö itt alfahím volt, most meg be kellene állnia a sorba. szerintem az Egoja ezt nem engedné.Sierra írta:Pedig futballtörténelemben is volt nem egy-két példa, hogy valaki egy kis kitérő után visszatért sikerei állomáshelyére, és működött a dolog.zsuninnyo írta: En meg sosem lattam ra peldat, hogy egy ilyen barmikor / barhol mukodott volna.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem