Nagyon meglepődtem én is, hogy elmaradnak a fordulók, de teljesen megértem jobban belegondolva, az emberek reakcióit látva és a tegnapi eseményeket. Nyugodjon békében, nagyon szép kort élt meg.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. szeptember 9., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. szeptember 9., péntek 16:27
Nem is neked szólt személyesen!Realista24 írta:Én sem azt írtam
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 9., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. szeptember 9., péntek 14:40
Pontosan,mégtöbb az agymosott,jobban beléjük ivódva. Aztán majd nyögik minden idők legdrágább temetését és koronázását,mert rajtuk lesz leverve természetesen. Vicc ez az egész.Realista24 írta: De hogy tudnál ebben érdemszerűen állást foglalni, amikor nem angol vagy?
Értem én, hogy itt örömünnep lenne, ha OV nem kelne fel holnap, de ott kicsit más kategóriát képviselt a Királynő.
Csak a PL marad el,minden más meg lesz tartva,legyen az lóversenyek,rögbimeccsek meg lesznek tartva, mozik,boltok,pubok stb mind nyitva lesznekPad'em írta: Annyira azért nem fura, hogy a halála utáni pár napban elhalasztják a szórakoztató eseményeket, szerintem ez teljesen normális és érthető.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 9., péntek 13:56
Én sem azt írtam, hogy egyetértek vele, de megérteni megértem.M1Ö írta: Nem értek egyet! Pont, hogy közösségben lehetett volna leróni a tiszteletet. Mint a pipacsos megemlékezés! Pl ott van az Old Traffordban 80.000 ember, meccs előtt gyászolás, megemlékezés. Ennél nagyobb tisztelet, hogy minden angol otthon gyászolja magába? Ők tudják amúgy, de szerintem felesleges elhalasztani...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. szeptember 9., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 9., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 9., péntek 13:30
De hogy tudnál ebben érdemszerűen állást foglalni, amikor nem angol vagy?Remy írta:Kit érdekelnek a csórók, majd kifizeti újra a repjegyet, vonatjegyet, szállást, stb...realistahuni írta:
Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.
Nem szabadna, hogy bármi befolyásolja ezeket az eseményeket addig, míg nem életeket veszélyeztet a helyzet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 9., péntek 13:27
Kit érdekelnek a csórók, majd kifizeti újra a repjegyet, vonatjegyet, szállást, stb...realistahuni írta:Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.The Premier League have postponed this weekend's matches as a mark of respect to Queen Elizabeth II.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. szeptember 9., péntek 13:19
Megijjedtek, hogy a sok kretén angol nem bírt volna kussban ülni 1 percet?realistahuni írta:Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.The Premier League have postponed this weekend's matches as a mark of respect to Queen Elizabeth II.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. szeptember 9., péntek 12:55
Azért jól kibasztak az olyanokkal akik mondjuk hozzánk hasonlóan évente, kétévente járnak ki a csapatuk meccseire és pont mostanra szervezték le.The Premier League have postponed this weekend's matches as a mark of respect to Queen Elizabeth II.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. szeptember 9., péntek 11:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 9., péntek 7:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:45
Ki tudja a Nottinghamnél mik a célok. Fulham és társaik is költöttek eleget. Pont a Fulham csinaltat pár éve, hogy feljutott és egyből 100+ misi ment igazolásra.cart írta: És akkor nekik kéne több penzuknek lennie, nem annak aki 20 éve nem járt a top szint közelében
HozzászólásSzerző: cart » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:27
A másik két feljutó fel alá mászkál a PL és a Championship között.cart írta: Mondjuk a másik két feljutó csapat együttvéve költött 50 milliót. Jó kérdés nekik miből futotta 3x ennyit kiadni
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:25
Fele csapatuk amugy kolcsonbol erkezett jatekos volt tavaly, asszem kb 7-8 darab normalis jatekosuk maradt idenre, aki tenyleg PL quality lehet. Eleg viccesen jott ez ki osszessegeben, kivancsi vagyok, bent tudnak e maradni.Tomidzsi írta:És akikkel feljutottak azokat eladták?! Szimpatikuscart írta: Auriert is megszerezte a Nottingham Forest végül, 22 igazolással állnak így.
Majdnem egy teljes keretre valo játékos.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:04
Gáz, nem gáz, tény, hogy nem a legszebb húzás, de óriási hiba ennyi pénznél rövidtávon gondolkodni. Azért a PL nem a Championship. Ott se bajnokként érkezett a Forest.Tomidzsi írta:És akikkel feljutottak azokat eladták?! Szimpatikuscart írta: Auriert is megszerezte a Nottingham Forest végül, 22 igazolással állnak így.
Majdnem egy teljes keretre valo játékos.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem