Tény és való hogy miután átvettük a vezetést kicsit elborult az agya és mindent visszaadott nekik amit addig kapott.
• 72 touches
• 2 shots
• 12 ground duels won
• 3 fouls won
• 8 dribbles completed
• 1 goal
Superstar.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. szeptember 11., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 11., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 11., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 8., csütörtök 15:30
Kíváncsiság kedvéért belelapoztam pár meccsbe, a legkevesebb, amit láttam 104 km volt, a legtöbb talán 126Halfkey írta: Nem az állítással van a probléma amúgy hogy szar a tanulmány - lehet hogy az - hanem a magyarázattal hogy miért. "Kőkorszaki adatok", mikor le van írva hogy melyik évet nézték. Ennek semmi értelme, akárhányszor írod le, nem ez lesz a bibi, nyilván nem fognak mintavételi évet kamuzni és a 90es évek meccseiből kiindulni. Írd akkor azt, hogy az adott cég aki a kutatást végezte kurva szarul számolja a kilométereket, ami persze, lehet. Nyilván ezt valami program végzi egy algoritmus segítségével, ami vélhetően nem ugyanaz mindenkinél.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 8., csütörtök 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 8., csütörtök 14:44
Bazzeg, hát oldalakat már nem lapozok visszaHalfkey írta:A tanulmány amit linkeltem az előző oldalon 2020/2021-es adatokat dolgozik, és a Bundesliga 302 meccsét vette figyelembe. Ezeken a meccseken a bundás átlaga 100 km volt. Kíváncsi lennék hogy ez mitől elavult, mi más változott drámaian mint a több csere? Be ne próbáld már magyarázni hogy egy év alatt annyit változott a futball, hogy 15 kmel többet bírnak futni a csapatok. Top sportolókról van szó, az atletikai fejlődés megkérdőjelezhetetlen de nem ezen az időtávon.illgner írta:
Talán 1-2 km-rel, de nem ez a döntő faktor. Évek óta nézem a kickeren a futásmennyiséget, igaz Bundesliga, de az átlag durván 115 km ott is.
Szerk: Realista pont ezt linkelte ismét, most sem olvasott vissza![]()
Én értem, hogy te mire alapozod amit írsz, de úgy tudod ellensúlyozni és cáfolni a tanulmányt, hogy a 302 meccs adatát kigyűjtöd.hogy nevetséges az, amire hivatkozol.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. szeptember 8., csütörtök 14:29
Ettől még kőkorszaki adatok ezek, hidd el nekem. Megismétlem, évek óta nézem a kicker összes adatát, nevetséges ez a 100 km/meccs átlag. Egy 2018-as Dortmund-Bayernen (https://www.kicker.de/dortmund-gegen-ba ... spieldaten), ami nem most volt, a két csapat 125 és 123 km-t futott. De nézz bele a kickeren bármelyik Bundes-meccs adataiba, meglátod, hogy nevetséges az, amire hivatkozol. Most random megnézem abban a fordulóban két másik meccs adatait, Hoffenheim-Augsburgon (https://www.kicker.de/hoffenheim-gegen- ... spieldaten) 120 és 116 km, RB Leipzig-Leverkusenen (https://www.kicker.de/leipzig-gegen-lev ... spieldaten) 118 és 116 km.Halfkey írta:A tanulmány amit linkeltem az előző oldalon 2020/2021-es adatokat dolgozik, és a Bundesliga 302 meccsét vette figyelembe. Ezeken a meccseken a bundás átlaga 100 km volt. Kíváncsi lennék hogy ez mitől elavult, mi más változott drámaian mint a több csere? Be ne próbáld már magyarázni hogy egy év alatt annyit változott a futball, hogy 15 kmel többet bírnak futni a csapatok. Top sportolókról van szó, az atletikai fejlődés megkérdőjelezhetetlen de nem ezen az időtávon.illgner írta:
Talán 1-2 km-rel, de nem ez a döntő faktor. Évek óta nézem a kickeren a futásmennyiséget, igaz Bundesliga, de az átlag durván 115 km ott is.
Szerk: Realista pont ezt linkelte ismét, most sem olvasott vissza![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 8., csütörtök 13:07
A tanulmány amit linkeltem az előző oldalon 2020/2021-es adatokat dolgozik, és a Bundesliga 302 meccsét vette figyelembe. Ezeken a meccseken a bundás átlaga 100 km volt. Kíváncsi lennék hogy ez mitől elavult, mi más változott drámaian mint a több csere? Be ne próbáld már magyarázni hogy egy év alatt annyit változott a futball, hogy 15 kmel többet bírnak futni a csapatok. Top sportolókról van szó, az atletikai fejlődés megkérdőjelezhetetlen de nem ezen az időtávon.illgner írta:Talán 1-2 km-rel, de nem ez a döntő faktor. Évek óta nézem a kickeren a futásmennyiséget, igaz Bundesliga, de az átlag durván 115 km ott is.Halfkey írta: Végülis már 5 csere van, az tuti megdobta valóban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. szeptember 8., csütörtök 12:07
Talán 1-2 km-rel, de nem ez a döntő faktor. Évek óta nézem a kickeren a futásmennyiséget, igaz Bundesliga, de az átlag durván 115 km ott is.Halfkey írta: Végülis már 5 csere van, az tuti megdobta valóban.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 8., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. szeptember 8., csütörtök 11:55
Halfkey írta:Egyrészt most sok meccre 10 perceket raknak rá, ami 10%-al meghosszabbítja a dolgot. A miénken 2+1 hosszabbítás volt. Másrészt az írok néhány adatot vs a megnézték és átlagolták az összes meccset közül szerinted melyik reprezentatívabb?illgner írta:
Akkor írok néhány adatot a tegnapi meccsekről: Inter 117,4 km, Bayern 117,3, Barca 116,8, Plzen 114,9, Spurs 118,9, Marseille 110,1 (kiállítással), Atléti 120, Porto: 118,6.
Szerintem a BL átlag magasan fölötte van.![]()
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. szeptember 8., csütörtök 8:52
Kicsit off, de egyertelmuen a Ramos gol volt a legerzelmesebbRealAsensio írta:Leghangosabban Van der Vaart goljanak orultem anno a Sevilla ellen, amikor megforditottuk 3-2-re a meccset. A legnagyobb unneplest Ramos goljanal toltam 92:48-nal, ott konkretan egy foldon allo soros uveget is a csapattarsamba rugtam izombolraul 4 ever írta:
![]()
![]()
én Momo Diarra mallorca elleni góljánál üvöltöttem a leghangosabban valaha. Erre tisztán emlékszem...
Meg tavasszal a city ellen állva néztem a hosszabbítást és pólót kellett cserélnem lefekvés előtt, mert átizzadtam![]()
Real drukkernek lenni egyáltalán nem stresszes![]()
![]()
![]()
Viszont a legutobbi PSG elleni forditast az egyenlitesnel es utana olyan onkivuleti allapotban toltam vegig, hogy a parom nem mert bejonni a lakasba addig, amig le nem telt a 90 perc
Ui: amikor viszont bejott, kozolte, hogy nem vagyok normalis, ez beteges. Erre rekedt hangon csak annyit valaszoltam: akkor mehetsz is, a Real viszont marad![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. szeptember 8., csütörtök 8:46
Leghangosabban Van der Vaart goljanak orultem anno a Sevilla ellen, amikor megforditottuk 3-2-re a meccset. A legnagyobb unneplest Ramos goljanal toltam 92:48-nal, ott konkretan egy foldon allo soros uveget is a csapattarsamba rugtam izombolraul 4 ever írta:ANDS írta:
Én nem írom le, de hangosan káromkodok a kihagyott helyzetek után.( amikor megkérdi a nejem, mi a bajom, általában kifakadok, hogy ennyi pénzért játszik valaki és kihagyja a helyzetet…).
Bale 2018- as ollózós góljánál a Bl döntőben életem legnagyobb diadalordítását produkáltam. Majd bementem a fiamhoz, ( 3 csukott ajtóval arrébb) és mondtam neki, hogy gólt lőtt a Madrid!
Mire a gyerek a nejemmel rám nêzett, ês csak annyit mondott: hallottuk.![]()
![]()
én Momo Diarra mallorca elleni góljánál üvöltöttem a leghangosabban valaha. Erre tisztán emlékszem...
Meg tavasszal a city ellen állva néztem a hosszabbítást és pólót kellett cserélnem lefekvés előtt, mert átizzadtam![]()
Real drukkernek lenni egyáltalán nem stresszes![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 8., csütörtök 8:39
Egyrészt most sok meccre 10 perceket raknak rá, ami 10%-al meghosszabbítja a dolgot. A miénken 2+1 hosszabbítás volt. Másrészt az írok néhány adatot vs a megnézték és átlagolták az összes meccset közül szerinted melyik reprezentatívabb?illgner írta:Akkor írok néhány adatot a tegnapi meccsekről: Inter 117,4 km, Bayern 117,3, Barca 116,8, Plzen 114,9, Spurs 118,9, Marseille 110,1 (kiállítással), Atléti 120, Porto: 118,6.Halfkey írta:
Amúgy ezért linkeltem a statot: az a 101 km nem olyan kevés, pont BL átlag. Celtic futott inkább baromi sokat, de ez sem volt elég.
Szerintem a BL átlag magasan fölötte van.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 8., csütörtök 7:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 8., csütörtök 7:03
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. szeptember 8., csütörtök 6:59
Ebben azért benne van az is, hogy ti pont annyit tettetek bele a meccsbe amennyit kellett. Illetve pl az sem mindegy, hogy milyen pozícióra történik a csere . Egy friss kp eleve többet fog futni, mint egy csere CB , stb. Plusz az ellenfél is nagyban befolyásolja a futómennyiseget.illgner írta:Akkor írok néhány adatot a tegnapi meccsekről: Inter 117,4 km, Bayern 117,3, Barca 116,8, Plzen 114,9, Spurs 118,9, Marseille 110,1 (kiállítással), Atléti 120, Porto: 118,6.Halfkey írta:
Amúgy ezért linkeltem a statot: az a 101 km nem olyan kevés, pont BL átlag. Celtic futott inkább baromi sokat, de ez sem volt elég.
Szerintem a BL átlag magasan fölötte van.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. szeptember 8., csütörtök 2:19
Akkor írok néhány adatot a tegnapi meccsekről: Inter 117,4 km, Bayern 117,3, Barca 116,8, Plzen 114,9, Spurs 118,9, Marseille 110,1 (kiállítással), Atléti 120, Porto: 118,6.Halfkey írta:Amúgy ezért linkeltem a statot: az a 101 km nem olyan kevés, pont BL átlag. Celtic futott inkább baromi sokat, de ez sem volt elég.RealAsensio írta:
Keveset is lehet futni, ha azt a csapat hasznosan teszi. Ebbol en inkabb azt olvasom ki, hogy a csapat egyutt mozog, kisegitik egymast a fiuk, ezert nem kell annyi futni, jo helyezkedessel es utemes megindulasokkal, egy szoval hasznos mozgassal tobbet lehet elerni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 7., szerda 23:05
ANDS írta:Én nem írom le, de hangosan káromkodok a kihagyott helyzetek után.( amikor megkérdi a nejem, mi a bajom, általában kifakadok, hogy ennyi pénzért játszik valaki és kihagyja a helyzetet…).Sierra írta: Persze, a Megy a meccs topik abszolút dühöngő, teljesen az aktuális perctől függ ki mit ír éppen.Bármikor változhat a meccs képe, így nyilván a hozzászólások is.
Szerintem nincs ebben semmi szánalmas, idióta, nevetséges. Amit az adott pillanatban érez az ember, leírja, ennyi az egész.
Bale 2018- as ollózós góljánál a Bl döntőben életem legnagyobb diadalordítását produkáltam. Majd bementem a fiamhoz, ( 3 csukott ajtóval arrébb) és mondtam neki, hogy gólt lőtt a Madrid!
Mire a gyerek a nejemmel rám nêzett, ês csak annyit mondott: hallottuk.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem