És akikkel feljutottak azokat eladták?! Szimpatikuscart írta: Auriert is megszerezte a Nottingham Forest végül, 22 igazolással állnak így.
Majdnem egy teljes keretre valo játékos.![]()

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. szeptember 8., csütörtök 11:58
És akikkel feljutottak azokat eladták?! Szimpatikuscart írta: Auriert is megszerezte a Nottingham Forest végül, 22 igazolással állnak így.
Majdnem egy teljes keretre valo játékos.![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. szeptember 8., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. szeptember 8., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. szeptember 8., csütörtök 10:00
HozzászólásSzerző: füst » 2022. szeptember 8., csütörtök 9:53
Az egyikük épp idén lesz világbajnok a németekkel.Faust írta: Na mi van ezekkel az ujgeneracios nemet edzozsenikkel akik nelkul soha nem lesz a Real Madrid versenykepes csapat ujra?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. szeptember 8., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 7., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. szeptember 7., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 7., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 7., szerda 16:23
Akkor varázsolhat.gutihaz14 írta:mourinhot mi anno mennyiert vásároltuk ki? 8 millio?Brighton have given Chelsea permission to speak to Graham Potter today, per Rob Dorsett
His release clause is reportedly $18M
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 7., szerda 15:14
mourinhot mi anno mennyiert vásároltuk ki? 8 millio?Brighton have given Chelsea permission to speak to Graham Potter today, per Rob Dorsett
His release clause is reportedly $18M
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 7., szerda 15:00
csont siman bajnokok lettünk schuterrel. 2. evben jottek a problemak aztan valtotta ramos ot.Anthony írta: Jó de Tuchel már nyáron bőgött, hogy nem tudja garantálni az eredményeket azzal a kerettel, blablabla. Már ott borítékolható volt a dolog.
Egy Real Madrid edzőtől sosem hallasz ilyeneket. Ja esetleg Schuster, meg Benitez, de ők repültek is gyorsan![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. szeptember 7., szerda 14:55
Nem is kezdő,mivel nincs posztja TuchelnélYazid írta: Es ha mar chelsea én a mai napig nem fogtam fel ez a jorginho mire van felszopva, a díját se ertettem mire kapta annó egy ekkora alibi fosra amit ad. Egy fiorentinában jatszana a kutyát se érdekelné
hopszHalfkey írta: Kirúgni nem felvenni.
Zizou meglepne,minek menne oda igazság szerint. De Angliában a Chelseanél tudnám legkevésbé elképzelni eleve.Mester77 írta: Chelsea's three-man shortlist to replace Thomas Tuchel, sources have told ESPN
Zidane
Pochettino
Potter
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. szeptember 7., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. szeptember 7., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 7., szerda 14:01
BocsCaraway írta:Azt mar a 4.fordulo utan kirugtak.halamadrid írta: Na akkor jöhet is hozzánk Tuchel a klasszis edző Carlo helyére![]()
![]()
A bormúszi edzőt jósolták elsőnek, hát nem jött be.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 7., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. szeptember 7., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 7., szerda 13:28
Kirúgni nem felvenni.Marci77 írta:Brightonit jósolták,Pottert. Csak drága. Pochettino munkanélküli,egyszerűbb. +Potter szerintem hülye lenne menni most,szezon elején,egy jó projektbőlhalamadrid írta: A bormúszi edzőt jósolták elsőnek, hát nem jött be.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. szeptember 7., szerda 13:23
Brightonit jósolták,Pottert. Csak drága. Pochettino munkanélküli,egyszerűbb. +Potter szerintem hülye lenne menni most,szezon elején,egy jó projektbőlhalamadrid írta: A bormúszi edzőt jósolták elsőnek, hát nem jött be.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem