Elképesztő a gyerek. Mint kés a vajban, annyira dinamikus lett a mozgása, a megindulásai, a testcselei, tegnap is csak kamilláztam.mocsok írta:Vini azért idén is bekezdett.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 7., szerda 8:39
Elképesztő a gyerek. Mint kés a vajban, annyira dinamikus lett a mozgása, a megindulásai, a testcselei, tegnap is csak kamilláztam.mocsok írta:Vini azért idén is bekezdett.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. szeptember 7., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. szeptember 7., szerda 8:27
Carlot ismerve lesz egy jófajtaraul 4 ever írta: Akármilyen állapotban is van Benz, kezdjen a belga vasárnap.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 7., szerda 8:19
Szerintem most már az öreg is meglépi, már látványosan visszaesett Militao is idén.Realista24 írta: Ideje lenne kicsit Rüdigert nyomatni Militao helyett a kezdőben.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 7., szerda 8:17
nem csak kicsitRealista24 írta: Ideje lenne kicsit Rüdigert nyomatni Militao helyett a kezdőben.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. szeptember 7., szerda 8:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 7., szerda 8:09
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. szeptember 7., szerda 8:05
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. szeptember 7., szerda 7:55
Köszönöm a véleményed, teljesen rendben vagyok vele.Tjacks írta:Fantáziát mindenki lát benne. Csak szkeptikusak vagyunk a megvalósítást illetően.ELSiete írta: Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros...Továbbra is látom benne a fantáziát.
![]()
Valverdenel sztem is igazad van, de kb mindenki tudja hogy kényszerből játszik ott, el kell fogadnunk.
Modricot meg túltoltad, egy ilyen rohanó csapat ellen mint a Celtic pont ez kell, nagyot játszott a horvát is tegnap.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. szeptember 7., szerda 7:13
Fantáziát mindenki lát benne. Csak szkeptikusak vagyunk a megvalósítást illetően.ELSiete írta: Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros...Továbbra is látom benne a fantáziát.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. szeptember 7., szerda 6:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 7., szerda 1:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 6., kedd 23:21
Ha neked örömet okoz ez a stílus, akkor én nem akarlak zavarni.ELSiete írta:Látom sokáig tartott visszaolvasni.Steve írta:
Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. szeptember 6., kedd 23:13
Látom sokáig tartott visszaolvasni.Steve írta:Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..ELSiete írta:
Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 6., kedd 23:11
Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..ELSiete írta:Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Olvastam a megy a meccs topicban mindenfélét és most teljesen meg vagyok zavarodva.![]()
![]()
Köszönöm!
Sziasztok!
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. szeptember 6., kedd 23:09
Nézd a jó meccset. Meg mindig. 🤌ELSiete írta:Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Olvastam a megy a meccs topicban mindenfélét és most teljesen meg vagyok zavarodva.![]()
![]()
Köszönöm!
Sziasztok!
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. szeptember 6., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. szeptember 6., kedd 22:57
Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
![]()
Köszönöm!
Sziasztok!
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. szeptember 6., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 6., kedd 22:56
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem