Hát az utolsó fordulókra eléggé összekapta magát a rekordbajnok és a többiek is egyszerre bukdácsolták, eléggé meleg volt az a 4. BL-t jelentő hely sokáig, amit végül elérték 6 pontos különbséggel, ha jól emlékszem.Sierra írta:Ja vágom amúgy, teljesen reális, csak mennyire kínos h a olasz rekordbajnok idáig süllyedt.chronic írta:
Hát barátom ez nem más, mint a realitás.![]()
City-Bayern a két fő esélyes szerintem, amúgy leszarom, csak ne nyerjen a psg vagy a barca, mi szerintem messze leszünk a tűztől.Hogy egy BL rangadón 11x pénz van rájuk. szomorúúú

Bajnokok Ligája
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Ja vágom amúgy, teljesen reális, csak mennyire kínos h a olasz rekordbajnok idáig süllyedt.chronic írta:Hát barátom ez nem más, mint a realitás.Sierra írta: Azért az komoly, PSG-Juven psg-re 1,28 juvera 11x a szorzó beten.![]()
![]()
City-Bayern a két fő esélyes szerintem, amúgy leszarom, csak ne nyerjen a psg vagy a barca, mi szerintem messze leszünk a tűztől.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát barátom ez nem más, mint a realitás.Sierra írta: Azért az komoly, PSG-Juven psg-re 1,28 juvera 11x a szorzó beten.![]()

City-Bayern a két fő esélyes szerintem, amúgy leszarom, csak ne nyerjen a psg vagy a barca, mi szerintem messze leszünk a tűztől.
Azért az komoly, PSG-Juven psg-re 1,28 juvera 11x a szorzó beten.

Ja amúgy én is kurva sokáig rühelltem a kopaszt, de most már kezd ilyen semleges lenni. Annyiszor leszopattuk a Barcás korszaka óta, hogy már kicsit sajnálom is.Remy írta: Eskü, csak a kókler ne lenne ott. Még tudnék is nekik szurkolni valamilyen szinten. Vannak ott szimpi játékosok, akik megérdemelnék a sikert. De Pep nem.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eskü, csak a kókler ne lenne ott. Még tudnék is nekik szurkolni valamilyen szinten. Vannak ott szimpi játékosok, akik megérdemelnék a sikert. De Pep nem.Sierra írta:Azért a PSG-nek lehetőleg soha ne jöjjön össze.rikko írta: Lehet city is psg is, mindkettő kapta az utóbbi években, törvényszerű hogy összejön nekik valamikor.Ezerszer inkább a City.
Őket már annyira nem is utálom amúgy, legalább normális csapatépítés folyik ott évek óta.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azért a PSG-nek lehetőleg soha ne jöjjön össze.rikko írta: Lehet city is psg is, mindkettő kapta az utóbbi években, törvényszerű hogy összejön nekik valamikor.

Őket már annyira nem is utálom amúgy, legalább normális csapatépítés folyik ott évek óta.
Sztem a 3 fő esélyes lehet idén: City, Bayern meg Barca. Tudom, hogy nem játszottak még komoly meccset, de nincs jó érzésem velük kapcsolatban és elég jól erősítettek a nyáron, kijöhet a lépés nekik is egy jó sorsolással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2022. szeptember 6., kedd 19:34-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Cselzi jól nyomja

- flori
Mi idén pihenünk, tavaly kipörgettük.
Ne a barca nyerje, a többi annyira már nem érdekel. Lehet city is psg is, mindkettő kapta az utóbbi években, törvényszerű hogy összejön nekik valamikor.
CR nélkül viszont rémes lesz látni a szezont. Reméljük Messi nem pukkan el, nem sok az a 15 gól difi.

CR nélkül viszont rémes lesz látni a szezont. Reméljük Messi nem pukkan el, nem sok az a 15 gól difi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Hálistennek akkor idén is kukaRemy írta: Jó, azért az örökkévalóságig nem fog ám elbukni a City.viszonylag közel voltak már eddig is a tűzhöz, most kaptak egy legfelső polcos támadót is. Mikor, ha nem most?

city-psg-t nyomtam. előbb vagy utóbb de össze fog nekik jönni.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Müntyen, City
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó, azért az örökkévalóságig nem fog ám elbukni a City.
viszonylag közel voltak már eddig is a tűzhöz, most kaptak egy legfelső polcos támadót is. Mikor, ha nem most?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Csak probalja elremizni nekik.Pad'em írta:Mi az, hogy kérdés nélkül?Remy írta: Kérdés nélkül behúzza a City idén. Ez ellen még én is kevés leszek.Minden meccs 5-0 nekik Haaland mesterhármassal?
Ne csináljuk már, mert megszórt pár angol kiscsapatot.
Iden is nyerunk amennyiben a serulesek elkerulik a csapatot es Vini vagy Benzema hoz egy ujabb aranylabdat ero szezont. Legjobb kapus, legbetonabb vedelem es kp a mienk.
- Pad'em
Mi az, hogy kérdés nélkül?Remy írta: Kérdés nélkül behúzza a City idén. Ez ellen még én is kevés leszek.

Ne csináljuk már, mert megszórt pár angol kiscsapatot.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kapcsolat:
Kérdés nélkül behúzza a City idén. Ez ellen még én is kevés leszek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A szpirító fontosabb. Az meg a cityben sose volt. Haaland nagyon baszó de én továbbra sem látom őket bl-t nyerni.realistahuni írta: A vb eléggé átírhatja itt a forgatókönyveket. A keret mélysége nagyon sokat fog számítani, abban pedig a City a legjobb sajnos. Haaland pedig végig piheni a vb időszakot.
Szerintem bayern vagy mi. Münchenben a tavalyi villareal zakó+ lewandowski távozása szerintem extra motivációt hozott. Mi meg mindig odabaszunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Ez még jobbRealista24 írta:Én ezt találtam:Pad'em írta: 🎙| Pep Guardiola: “Favourites to win the Champions League? For me, Real Madrid should be the favourite candidate.”
Legalább az öreg kókler tudja![]()
Pep Guardiola: "They say we are favorites [to win the Champions League]. But for me, Real Madrid have to be favorites every year."
A sok pofon helyretette![]()

Amúgy nálam is ez a top 5 plusz sajna a Barca.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
VB-re vége a csoportkörnek, és amire kezdődik az egyenes kieséses szakasz, egy műtétből is fel lehet épülni, hacsak nem Hazard vagy.realistahuni írta: A vb eléggé átírhatja itt a forgatókönyveket. A keret mélysége nagyon sokat fog számítani, abban pedig a City a legjobb sajnos. Haaland pedig végig piheni a vb időszakot.
VB szerintem inkább a bajnokságokra lesz hatással, de a Haalandos érv az nagyon ül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A vb eléggé átírhatja itt a forgatókönyveket. A keret mélysége nagyon sokat fog számítani, abban pedig a City a legjobb sajnos. Haaland pedig végig piheni a vb időszakot.