inkább ne.tibi18 írta: Nekem egyébként sokszor tiszta Pogba a gyerek..

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. szeptember 19., hétfő 10:15
inkább ne.tibi18 írta: Nekem egyébként sokszor tiszta Pogba a gyerek..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. szeptember 19., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. szeptember 19., hétfő 10:08
Így van, ennyi a lényeg. Casemiro is kurvára kellett a történelmi sikerekhez. Különleges játékos, simán elfért volna amúgy még pár évig. Viszont szerencsére nagyon jól lett pótolva.Babinho írta: Casemiro érdemeiből semmit nem vesz el Tchoua fantasztikus beszállója.
A valaha volt legjobb kp trió nem csupán megtűrt, és nem helyettesíthető tagja volt. Hagyjuk az összehasonlítást szerintem, örüljünk, hogy úgy tűnik, hogy megvan a helyettes.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. szeptember 19., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 19., hétfő 7:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. szeptember 19., hétfő 6:50
Támadásban és előre játékban szemmel láthatóan sokkal jobb. Kroos és Modric is jobban muzsikál vele.kiserik írta:Gyakorlatilag majdnem ingyen volt. Én szeretem Caset, de nem úgy néz ki, hogy nagyon gyengültünk volna azon a poszton, sőt...RaúlCF írta: lábjegyzetbe elképesztő mekkora fogás volt. első atleti elleni meccse idegenben és kb a legnyugodtabb volt végig. 16oson belül mindent ő fejelt ki, ami szembejött azt eltakaritotta emellett az assistja is, és ahogy dinamikusan mozog és kéri a labdát. nem volt olcsó de kezd bagó lenni az ára. folytassa kérem.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. szeptember 19., hétfő 0:13
jól kiszámolta ezt a vezetőségkiserik írta: Gyakorlatilag majdnem ingyen volt. Én szeretem Caset, de nem úgy néz ki, hogy nagyon gyengültünk volna azon a poszton, sőt...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. szeptember 19., hétfő 0:08
Gyakorlatilag majdnem ingyen volt. Én szeretem Caset, de nem úgy néz ki, hogy nagyon gyengültünk volna azon a poszton, sőt...RaúlCF írta: lábjegyzetbe elképesztő mekkora fogás volt. első atleti elleni meccse idegenben és kb a legnyugodtabb volt végig. 16oson belül mindent ő fejelt ki, ami szembejött azt eltakaritotta emellett az assistja is, és ahogy dinamikusan mozog és kéri a labdát. nem volt olcsó de kezd bagó lenni az ára. folytassa kérem.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. szeptember 18., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 5., hétfő 8:44
Tchouameni in the Real Madrid squad:Halfkey írta: Szkeptikus voltam az árával kapcsolatban, de a korai jó teljesítménye és Kázmér jóárasítása után már egyértelmű hogy jó döntés volt.
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 4., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 4., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. szeptember 3., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 16:10
Realista24 írta:Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtadPad'em írta:
Ez már nem is csak taposó, hanem baszódeszant. Kulcspasszok meg ilyen passing accuracy első meccsein, kemény. Adja nagyon a srác.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 16:06
hát igen az a fránya writeonly mód.Realista24 írta: Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtad
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 16:01
Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtadPad'em írta:Ez már nem is csak taposó, hanem baszódeszant. Kulcspasszok meg ilyen passing accuracy első meccsein, kemény. Adja nagyon a srác.Realista24 írta: Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 93.2% passing accuracy (2nd)
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 15:48
Ez már nem is csak taposó, hanem baszódeszant. Kulcspasszok meg ilyen passing accuracy első meccsein, kemény. Adja nagyon a srác.Realista24 írta: Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:34
Csapaton belül, a posztján.ziro4vr írta:Szűk elit.Realista24 írta: Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 30., kedd 15:33