Nem 2 utazásra, hanem 2 utazás miatt. Azért nem jó az elektromos autó, mert nem tud 1000km-t egy töltéssel menni. Kb ez az alapfeltevés, ami évente 1-2 alkalommal fordul elő általában.Realista24 írta: Te miről beszélsz? Ki mondta hogy évi két utazásra kell az autó?
Szóval a válasz, hogy ha látom hogy valami szabad, vagy épp használják, akkor előfordulása, hogy lesznek előttem meg ketten amire odaerek.
A másik, amire nem kaptam választ, mert gondolom nincs rá, hogy mi van, ha olyan dolgom van, ami miatt nem fér bele a megallas.
És hogy miért lovagol mindenki a hatotavon? Te elégedett lennél az Octaviaddal, ha minden 300km-en tankolni kéne?
Előfordulhat, de nagyon nem gyakori. Ahogy a kúton is előfordulhat, hogy sorba kell állnod.
A válasz, hogy akkor neked nagyon nem való elektromos autó. Ilyen egyszerű. Nem való mindenkinek. De gondolom otthon az autó mindig tele tankkal áll, mert mi van, ha rohanni kell 4-5-600km-re és nem fér bele egy tankolás. Mint írtam korábban, sokszor 10 perc elég egy megállóra, hogy újabb 200km-t tankolj. Jelenleg ma Magyarországon elég sűrűn előfordul, hogy egy sima tankolás sokkal több időt vesz igénybe (már ha van üzemanyag ugyebár).
Elégedett lennék, ha ingyen tankolnék bele, vagy 2 liter alatti lenne a fogyasztása

Természetesen az elektromos autózás egy picit más megközelítést igényel. Mindent nem lehet. Nem működik, hogy olcsó legyen, az áram ingyen legyen, nagy legyen és még a világból is kimenjen egy töltéssel. Amit h3xor írt, Budapest-Dubravka 950km Model 3 LR: 3 megálló, egyenként 20 perc, kb 14.000Ft a töltés, végig a sebesség határokat betartva. Akinek ez belefér annak ok, akinek nem, annak nem. Ilyen egyszerű.