Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
elso 10p utan impressziv 16%-os arsenal labdabirtoklas.

Beaszarás.Egy vicc komolyan mondom basszameg.halamadrid írta: Case még mindig nem kezdő, de Antony már az első meccsén ott van
Nem baj, jó lesz Mektomi cseréjének. 72+13 millióért. Nem tudon mire vár a kopasz, de gondolom jobban tudja.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Case még mindig nem kezdő, de Antony már az első meccsén ott van 
Nem baj, jó lesz Mektomi cseréjének. 72+13 millióért. Nem tudon mire vár a kopasz, de gondolom jobban tudja.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az Arsenal mint középcsapat eddig 5-ből 5
bár most a MU ellen nem biztos hogy nyernek

bár most a MU ellen nem biztos hogy nyernek
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Csak jelen pillanatban a City B csapata erősebb mint bármelyik pl csapat a Poolon kívül.
Ez a pl évek óta olyan mint a la liga, két esélyes max (már amikor a pool egészséges tud maradni és odaérnek).
Ez a pl évek óta olyan mint a la liga, két esélyes max (már amikor a pool egészséges tud maradni és odaérnek).
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leicester bajnoki címes szezonban volt ilyen, hogy az összes nagy alulteljesített.'shutterisland írta: bar a citynek azert egy 5+ pontos elonnyel ezt hoznia kellene, de en siman el tudom kepzelni a 2-6 helyezett 10 ponton belul vegez egymashoz kepest es a kozepcsapatok is kozel lesznek.
talan iden meg hullamzobban tunik, mint az utobbi evekben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
egy de ligt sem klasszis plRaúlCF írta:De pl a city,pool,bm messze kiemelkednek a ligájukból és mégis dadog a dolog. Csak furcsa jogy igy kezdenekKerlon írta:
attol mert 4szeres áron veszed a kozepszert meg nem lesz jo labdarugo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
De pl a city,pool,bm messze kiemelkednek a ligájukból és mégis dadog a dolog. Csak furcsa jogy igy kezdenekKerlon írta:attol mert 4szeres áron veszed a kozepszert meg nem lesz jo labdarugoRaúlCF írta: érdekes hogy bukdácsolnak a nagy csapatok. még ha nyernek is akkor is kapják a gólokat
- 'shutterisland
bar a citynek azert egy 5+ pontos elonnyel ezt hoznia kellene, de en siman el tudom kepzelni a 2-6 helyezett 10 ponton belul vegez egymashoz kepest es a kozepcsapatok is kozel lesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2022. szeptember 3., szombat 20:54-kor.
- chronic
Mondjuk, 4 meccs, 4 kapott gól és zero clean sheet a Real Madrid neve mellett is.RaúlCF írta: érdekes hogy bukdácsolnak a nagy csapatok. még ha nyernek is akkor is kapják a gólokat

attol mert 4szeres áron veszed a kozepszert meg nem lesz jo labdarugoRaúlCF írta: érdekes hogy bukdácsolnak a nagy csapatok. még ha nyernek is akkor is kapják a gólokat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
érdekes hogy bukdácsolnak a nagy csapatok. még ha nyernek is akkor is kapják a gólokat
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Haaland gól, City x, tökéletes.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- chronic
Remélem mpaypal tikkelő szemmel nézi,ahogy a nagy "vetélytárs" a legerősebb ligában rugdossa a gólokat ő meg a megye háromban bohóckodik,úgy hogy a mellette lévők sokkal jobb számokat hoznak eddig.
Madridban = az ő helyén meg félszeműek focáznak,gg te agyhalott.

Madridban = az ő helyén meg félszeműek focáznak,gg te agyhalott.
- 'shutterisland
szerintem tuti rekordot dont majd abbol a szempontbol is, hogy a kb 30 gol ossztavolsaga nem lesz 200m.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
beteg számokat fog hozni a norvég a szezon végére
én eladnám a lelkem egy darabját, ha Benz után ő jönne 9-esnek.

én eladnám a lelkem egy darabját, ha Benz után ő jönne 9-esnek.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
nekunk ma 1.5 meterrol sem ment a tap inchronic írta: Haaland tap-in 2 méterről,ki gondolta volna.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- chronic
Haaland tap-in 2 méterről,ki gondolta volna.

Igazából miután az utolsó láncszem is helyére került a City-nél nem gondolom, hogy túl sok esélye lenne a többi csapatnak a bajnoki címre, a Pool már most elég szép hátrányt kezd gyűjteni, a Chelsea idén egyáltalán nem tényező.
Arsenal nagy talány, hogy meddig bírják ezt a teljesítményt mutatni, Én szurkolok nekik, hogy egy esetleges akár 2. helyet elcsípjenek, viszont holnap a MU ellen szerintem botlani fognak.
Tottenham pedig elég lesz Conte-val az első négyre a megítélésem szerint.
City, Pool, Arsenal, Tottenham fogatra tippelek, az, hogy most a MU-nál is elkezdett valamennyire megmutatkozni a fejlődés jele attól függetlenül még nem tartom Őket annyira jó csapatnak, hogy az első négybe férjenek, aztán kitudja.
Arsenal nagy talány, hogy meddig bírják ezt a teljesítményt mutatni, Én szurkolok nekik, hogy egy esetleges akár 2. helyet elcsípjenek, viszont holnap a MU ellen szerintem botlani fognak.
Tottenham pedig elég lesz Conte-val az első négyre a megítélésem szerint.
City, Pool, Arsenal, Tottenham fogatra tippelek, az, hogy most a MU-nál is elkezdett valamennyire megmutatkozni a fejlődés jele attól függetlenül még nem tartom Őket annyira jó csapatnak, hogy az első négybe férjenek, aztán kitudja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."