Premier League
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Haaland gól, City x, tökéletes.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Remélem mpaypal tikkelő szemmel nézi,ahogy a nagy "vetélytárs" a legerősebb ligában rugdossa a gólokat ő meg a megye háromban bohóckodik,úgy hogy a mellette lévők sokkal jobb számokat hoznak eddig.
Madridban = az ő helyén meg félszeműek focáznak,gg te agyhalott.

Madridban = az ő helyén meg félszeműek focáznak,gg te agyhalott.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem tuti rekordot dont majd abbol a szempontbol is, hogy a kb 30 gol ossztavolsaga nem lesz 200m.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
beteg számokat fog hozni a norvég a szezon végére
én eladnám a lelkem egy darabját, ha Benz után ő jönne 9-esnek.

én eladnám a lelkem egy darabját, ha Benz után ő jönne 9-esnek.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
nekunk ma 1.5 meterrol sem ment a tap inchronic írta: Haaland tap-in 2 méterről,ki gondolta volna.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Haaland tap-in 2 méterről,ki gondolta volna.

Igazából miután az utolsó láncszem is helyére került a City-nél nem gondolom, hogy túl sok esélye lenne a többi csapatnak a bajnoki címre, a Pool már most elég szép hátrányt kezd gyűjteni, a Chelsea idén egyáltalán nem tényező.
Arsenal nagy talány, hogy meddig bírják ezt a teljesítményt mutatni, Én szurkolok nekik, hogy egy esetleges akár 2. helyet elcsípjenek, viszont holnap a MU ellen szerintem botlani fognak.
Tottenham pedig elég lesz Conte-val az első négyre a megítélésem szerint.
City, Pool, Arsenal, Tottenham fogatra tippelek, az, hogy most a MU-nál is elkezdett valamennyire megmutatkozni a fejlődés jele attól függetlenül még nem tartom Őket annyira jó csapatnak, hogy az első négybe férjenek, aztán kitudja.
Arsenal nagy talány, hogy meddig bírják ezt a teljesítményt mutatni, Én szurkolok nekik, hogy egy esetleges akár 2. helyet elcsípjenek, viszont holnap a MU ellen szerintem botlani fognak.
Tottenham pedig elég lesz Conte-val az első négyre a megítélésem szerint.
City, Pool, Arsenal, Tottenham fogatra tippelek, az, hogy most a MU-nál is elkezdett valamennyire megmutatkozni a fejlődés jele attól függetlenül még nem tartom Őket annyira jó csapatnak, hogy az első négybe férjenek, aztán kitudja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ott a sérülések méginkább rontottak a teljesítményen. Emlékszem, ellenünk a Phillips-Kabak kh párossal álltak kiSierra írta: Úgy látszik a Liverpool bejátssza megint a 2020-21-es bajnoki idényüket. Akkor ugyanez volt, hogy az előző évi szinte egy hibátlan performansz volt, aztán mint akit kicseréltek, egész évben hullámzó és fos.

Idén is sok a sérült, de azért nem annyi, mint akkor. Nem hinném, hogy minden veszve van. Múlt éven is 10 pontos hátrányuk volt január körül, aztán majdnem visszajöttek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Úgy látszik a Liverpool bejátssza megint a 2020-21-es bajnoki idényüket. Akkor ugyanez volt, hogy az előző évi szinte egy hibátlan performansz volt, aztán mint akit kicseréltek, egész évben hullámzó és fos.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pool meccsen ezután alap a 7-8 perc hosszabbítás? Until we score second edition?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Másodikban mindkét csapat sokat kockáztat, Everton gólja centis les volt, most meg Salah kapufa az utolsó percben l.Remy írta:Én néztem egy félidőt, de kurvarossz meccs volt. Nem tudom, hogy ugyanazt a meccset néztük-e.realistahuni írta: Liverpooli derbi elképesztő milyen lüktető ahhoz képest hogy 0-0, igencsak élvezhető semleges szemmel.
Más bajnokságokban ilyent ritkán látni.![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én néztem egy félidőt, de kurvarossz meccs volt. Nem tudom, hogy ugyanazt a meccset néztük-e.realistahuni írta: Liverpooli derbi elképesztő milyen lüktető ahhoz képest hogy 0-0, igencsak élvezhető semleges szemmel.
Más bajnokságokban ilyent ritkán látni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Liverpooli derbi elképesztő milyen lüktető ahhoz képest hogy 0-0, igencsak élvezhető semleges szemmel.
amugy igen. csodalkozunk hogy az angolok siman visszaleptek? hat van sajat superligajuk. nelkuluk meg perez csinalhat amit akar nem lehet kihagyni oket.Kercsó írta:Super League 2.0Realista24 írta: 2,2 milliárdot költöttek az angol csapatok összesen...bruttó, tehát az eladások nincsenek levonva.
csak a fizuja is boven emelkedni fog sanszosanhát...jelenleg is 25ig van a szerződése, úgyhogy érte igy is ugy is perkalni kell, ha el akarjuk hozni
valamelyik univerzumban:

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát...jelenleg is 25ig van a szerződése, úgyhogy érte igy is ugy is perkalni kell, ha el akarjuk hoznigutihaz14 írta: [Tom Roddy] Reece James close to signing new long-term deal with Chelsea
szepen lassan akkor rola is lemondhatunk
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Super League 2.0Realista24 írta: 2,2 milliárdot költöttek az angol csapatok összesen...bruttó, tehát az eladások nincsenek levonva.
#whatisyourexcuse
[Tom Roddy] Reece James close to signing new long-term deal with Chelsea
valamelyik univerzumban:

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Néztem a tegnap ezt a House of Dragon-t.
Haaland barátunk sokkal jobb Daemon Targaryen lenne, mint az a nyeszlett csávó a sorozatban
Haaland barátunk sokkal jobb Daemon Targaryen lenne, mint az a nyeszlett csávó a sorozatban

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha van miből...
A problema inkabb az, hogy a spanyol klubok vezetesei es a liga csődöl be es megy egyre lejjebb evrol evre es a produktum nem eri el a szintet
A problema inkabb az, hogy a spanyol klubok vezetesei es a liga csődöl be es megy egyre lejjebb evrol evre es a produktum nem eri el a szintet
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Többet mint a többi top5 liga összesenRealista24 írta: 2,2 milliárdot költöttek az angol csapatok összesen...bruttó, tehát az eladások nincsenek levonva.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"