attol mert 4szeres áron veszed a kozepszert meg nem lesz jo labdarugoRaúlCF írta: érdekes hogy bukdácsolnak a nagy csapatok. még ha nyernek is akkor is kapják a gólokat

Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
érdekes hogy bukdácsolnak a nagy csapatok. még ha nyernek is akkor is kapják a gólokat
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Haaland gól, City x, tökéletes.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Remélem mpaypal tikkelő szemmel nézi,ahogy a nagy "vetélytárs" a legerősebb ligában rugdossa a gólokat ő meg a megye háromban bohóckodik,úgy hogy a mellette lévők sokkal jobb számokat hoznak eddig.
Madridban = az ő helyén meg félszeműek focáznak,gg te agyhalott.

Madridban = az ő helyén meg félszeműek focáznak,gg te agyhalott.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem tuti rekordot dont majd abbol a szempontbol is, hogy a kb 30 gol ossztavolsaga nem lesz 200m.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
beteg számokat fog hozni a norvég a szezon végére
én eladnám a lelkem egy darabját, ha Benz után ő jönne 9-esnek.

én eladnám a lelkem egy darabját, ha Benz után ő jönne 9-esnek.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
nekunk ma 1.5 meterrol sem ment a tap inchronic írta: Haaland tap-in 2 méterről,ki gondolta volna.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Haaland tap-in 2 méterről,ki gondolta volna.

Igazából miután az utolsó láncszem is helyére került a City-nél nem gondolom, hogy túl sok esélye lenne a többi csapatnak a bajnoki címre, a Pool már most elég szép hátrányt kezd gyűjteni, a Chelsea idén egyáltalán nem tényező.
Arsenal nagy talány, hogy meddig bírják ezt a teljesítményt mutatni, Én szurkolok nekik, hogy egy esetleges akár 2. helyet elcsípjenek, viszont holnap a MU ellen szerintem botlani fognak.
Tottenham pedig elég lesz Conte-val az első négyre a megítélésem szerint.
City, Pool, Arsenal, Tottenham fogatra tippelek, az, hogy most a MU-nál is elkezdett valamennyire megmutatkozni a fejlődés jele attól függetlenül még nem tartom Őket annyira jó csapatnak, hogy az első négybe férjenek, aztán kitudja.
Arsenal nagy talány, hogy meddig bírják ezt a teljesítményt mutatni, Én szurkolok nekik, hogy egy esetleges akár 2. helyet elcsípjenek, viszont holnap a MU ellen szerintem botlani fognak.
Tottenham pedig elég lesz Conte-val az első négyre a megítélésem szerint.
City, Pool, Arsenal, Tottenham fogatra tippelek, az, hogy most a MU-nál is elkezdett valamennyire megmutatkozni a fejlődés jele attól függetlenül még nem tartom Őket annyira jó csapatnak, hogy az első négybe férjenek, aztán kitudja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ott a sérülések méginkább rontottak a teljesítményen. Emlékszem, ellenünk a Phillips-Kabak kh párossal álltak kiSierra írta: Úgy látszik a Liverpool bejátssza megint a 2020-21-es bajnoki idényüket. Akkor ugyanez volt, hogy az előző évi szinte egy hibátlan performansz volt, aztán mint akit kicseréltek, egész évben hullámzó és fos.

Idén is sok a sérült, de azért nem annyi, mint akkor. Nem hinném, hogy minden veszve van. Múlt éven is 10 pontos hátrányuk volt január körül, aztán majdnem visszajöttek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Úgy látszik a Liverpool bejátssza megint a 2020-21-es bajnoki idényüket. Akkor ugyanez volt, hogy az előző évi szinte egy hibátlan performansz volt, aztán mint akit kicseréltek, egész évben hullámzó és fos.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pool meccsen ezután alap a 7-8 perc hosszabbítás? Until we score second edition?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Másodikban mindkét csapat sokat kockáztat, Everton gólja centis les volt, most meg Salah kapufa az utolsó percben l.Remy írta:Én néztem egy félidőt, de kurvarossz meccs volt. Nem tudom, hogy ugyanazt a meccset néztük-e.realistahuni írta: Liverpooli derbi elképesztő milyen lüktető ahhoz képest hogy 0-0, igencsak élvezhető semleges szemmel.
Más bajnokságokban ilyent ritkán látni.![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én néztem egy félidőt, de kurvarossz meccs volt. Nem tudom, hogy ugyanazt a meccset néztük-e.realistahuni írta: Liverpooli derbi elképesztő milyen lüktető ahhoz képest hogy 0-0, igencsak élvezhető semleges szemmel.
Más bajnokságokban ilyent ritkán látni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Liverpooli derbi elképesztő milyen lüktető ahhoz képest hogy 0-0, igencsak élvezhető semleges szemmel.
amugy igen. csodalkozunk hogy az angolok siman visszaleptek? hat van sajat superligajuk. nelkuluk meg perez csinalhat amit akar nem lehet kihagyni oket.Kercsó írta:Super League 2.0Realista24 írta: 2,2 milliárdot költöttek az angol csapatok összesen...bruttó, tehát az eladások nincsenek levonva.
csak a fizuja is boven emelkedni fog sanszosanhát...jelenleg is 25ig van a szerződése, úgyhogy érte igy is ugy is perkalni kell, ha el akarjuk hozni
valamelyik univerzumban:

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát...jelenleg is 25ig van a szerződése, úgyhogy érte igy is ugy is perkalni kell, ha el akarjuk hoznigutihaz14 írta: [Tom Roddy] Reece James close to signing new long-term deal with Chelsea
szepen lassan akkor rola is lemondhatunk
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Super League 2.0Realista24 írta: 2,2 milliárdot költöttek az angol csapatok összesen...bruttó, tehát az eladások nincsenek levonva.
#whatisyourexcuse
[Tom Roddy] Reece James close to signing new long-term deal with Chelsea
valamelyik univerzumban:

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Néztem a tegnap ezt a House of Dragon-t.
Haaland barátunk sokkal jobb Daemon Targaryen lenne, mint az a nyeszlett csávó a sorozatban
Haaland barátunk sokkal jobb Daemon Targaryen lenne, mint az a nyeszlett csávó a sorozatban