Nika91127 írta:
nmate írta:
Combhajlítom 2 éve olyan, mintha meg lenne húzódva és nem múlik. Igaz, versenyen jött elő, nem álltam meg és nyomtam még egy 5k pr-t a végére

Után 2 hónapig tényleg pihentettem. De erre nem nagyon tudtak mit mondani, gyógytorna, de gyógytornára meg megfájdul ismét.

De már mindent kipróbáltam, következő a masszázspisztoly lesz.
Btw masszázspisztoly, használ valaki közületek?
Voltál érdemi képalkotó vizsgálaton? UH/MRI?
Sajnos nem. Miután kicsivel több, mint fél év után meguntam, hogy nem jó, ortopédushoz (ismerős) mentem, de Uzsokiban 4 hónapra előre kaptam időpontot mri-re. Majd 2 nappal az időpont előtt felhívtak, hogy járványhelyzet és erőforrás hiány miatt nem tudnak fogadni, csak akut eseteket. Majd, vártam még picit, szólt az ortopéd orvos fél év múlva, hogy most minden fasza, 3 hónap múlva mehetek. (közben persze próbálkozhattam volna máshol is, de bringa közben nem fájt, szóval leszartam), 3 hónap múlva az időpont előtt covidos lettem

Bevallom tróger voltam, kicsit meguntam hogy 2x sem sikerült eljutnom és mivel csak a futásnál befolyásolt, nem is erőltettem sokszor a témát. De most már rohadtul hiányzik a futás, szóval lehet elmegyek magánba, villanyszámla mellett úgysem lesz olyan drága az.