Júni-júli meleg volt..és még csak nem is havazott akkorhehetheoriginal írta: akkor milyen globális felmelegedésről meg lakosságra politikával es marketinggel rákényszeritett balfasz elektromos autóról beszélünk itt?![]()
![]()
![]()
![]()
OFF
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akkor milyen globális felmelegedésről meg lakosságra politikával es marketinggel rákényszeritett balfasz elektromos autóról beszélünk itt?
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Realista24 írta:Köszi, hogy írtál. Érthetőbb így. Extrém helyzetben mondjuk a téli gumi sem ment meg.pergabor írta:
Szintén csak nyári van rajta, mivel hobbiautó és garázsban van(260+ Le). Rossz időben nem, télen is csak akkor használom ha száraz idő van, picit átmozgatom 10-15 km-en és ennyi. Arra a kis távolságra az állandó összkerékhajtással együtt nem probléma, hogy nem melegszik fel rendesen a gumi(és picit izgibb 1-2 üres forduló)
Azért ez autó függő is egy részben szerintem. Volt max 1-2 alkalom amikor a 20 km-re lévő melóhelyre muszáj volt úgy mennem be, hogy nyári gumi+fagy minimális havazással. Odafigyelve, ésszerűen menve semmi probléma nem volt.
Ettől függetlenül normál mindennapos autó esetén nem kérdés, hogy külön téli és nyári szett. A 4 évszakost személy szerint viccnek tartom. Eddig a legtöbb ember akivel beszéltem azt mondta azért használja mert így nem kell szezononként cserélni![]()
Impreza?
Haha az én opciómat nem találtam, így a télire nyomtam.
Nekem a téli gumim, szöges téli. Az ”extrém helyzet” itt mindennapos helyzet télen. A biztos időszak amikor jégen kell non-stop vezetni az a január-február, de az elmúlt tél, ami extrém hideg volt, akkor már novemberben -16 fok volt hetekig napközben is.
Tavaly volt első alkalommal, hogy kénytelen voltam jégoldó spray-t használni az ajtóra, mert nem tudtam kinyitni, mert elfelejtettem a kocsira rákapcsolni a melegítőt.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
aggtelek-putnok szakaszon én is voltam már, kb 15 éve, baromi szép helyen ment időnként.Persze fontos az évszak is, mindegyiknek megvan a maga hangulatanmate írta:Viszonylag sokat túrázok / montizok ott is, kétségtelenül szép és vannak eldugott helyei, de azért kevésbé érintetlen, mint a Zemplén szvsz. Azért mégis csak 1 órára van Pesttől.Mickey írta:Börzsönybe
Ősszel OKT-t folytatom Borsodban, Encs - Putnok, ott azért tényleg van 1-2 érdekes falu, de medveriasztó kéznél lesz![]()
Jelenlegi kalkulációm szerint ez még 18-20 év, addigra a gyerekek már rég lefogják szarni a fejem
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kevesebb benne a település, vízvételi pontok sem sűrűn akadnak és akad "pár" igen kellemetlen terep, az adottsága révén is.nmate írta:Viszonylag sokat túrázok / montizok ott is, kétségtelenül szép és vannak eldugott helyei, de azért kevésbé érintetlen, mint a Zemplén szvsz. Azért mégis csak 1 órára van Pesttől.Mickey írta:Börzsönybe
Ősszel OKT-t folytatom Borsodban, Encs - Putnok, ott azért tényleg van 1-2 érdekes falu, de medveriasztó kéznél lesz![]()
Zemplén barátságosabb sztm, pár100km tp alapján
Zemplént és környékét, állítólag fel akarják futtatni, infrastruktúrát tekintve is.
Jó hely az összes egyébként, nincs is kedvencem...szívesen elvagyok bármely tájegységünkön, ahol akad némi fa is.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Az a baj lehet pont tőled kérne védelmet
Encs környékén szólj nyugodtan, ha kell, fegyveres védelmet is tudok nyújtaninmate írta:Viszonylag sokat túrázok / montizok ott is, kétségtelenül szép és vannak eldugott helyei, de azért kevésbé érintetlen, mint a Zemplén szvsz. Azért mégis csak 1 órára van Pesttől.Mickey írta:Börzsönybe
Amúgy a házam előtt is el fogsz akkor menni
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Viszonylag sokat túrázok / montizok ott is, kétségtelenül szép és vannak eldugott helyei, de azért kevésbé érintetlen, mint a Zemplén szvsz. Azért mégis csak 1 órára van Pesttől.Mickey írta:Börzsönybe
Ősszel OKT-t folytatom Borsodban, Encs - Putnok, ott azért tényleg van 1-2 érdekes falu, de medveriasztó kéznél lesz
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Sierra írta:Fú ez a Nógrád-Borsod meg Szabolcs-Szatmár tengely igazi mordor, jó hogy soha nem kellett odautaznom semmiért.hehetheoriginal írta: az egeszsegügy mellett természetesen minden más is rendben van:
https://www.youtube.com/watch?v=KWElG_t ... 1szl%C3%B3
GG
---------------------------
Nmate
Akkor a Börzsönybe kell elnézni, ott még települést se igen találni, csak a széleken...Nagy -Mána környéke igen vadregényes, jégkár sem manapság volt, járható.Zemplén egyik kedvenc helyem az országban, talán leggyönyörűbb hegységünk. Sok helyen érintetlen, a kis falvak őszinték és egyszerűek, igazi falusi hangulat, bolt csak kedden meg csütörtökön 9-11 között. Itt lehet igazán kikapcsolódni ebből a fertő világunkból.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Sajnos ez mehetne a politika topikba is. Ezek a ""családok"" irányítják a hátrányos helyzetű szavazókat. Vajdák, helyi megmondóemberek, uzsorások, telepi nagyurak, bűnözők. A törvény számára érinthetetlenek és sokan vannak.hehetheoriginal írta: az egeszsegügy mellett természetesen minden más is rendben van:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nmate
+1
Zemplén egyik kedvenc helyem az országban, talán leggyönyörűbb hegységünk. Sok helyen érintetlen, a kis falvak őszinték és egyszerűek, igazi falusi hangulat, bolt csak kedden meg csütörtökön 9-11 között. Itt lehet igazán kikapcsolódni ebből a fertő világunkból.
Zemplén egyik kedvenc helyem az országban, talán leggyönyörűbb hegységünk. Sok helyen érintetlen, a kis falvak őszinték és egyszerűek, igazi falusi hangulat, bolt csak kedden meg csütörtökön 9-11 között. Itt lehet igazán kikapcsolódni ebből a fertő világunkból.
-
node
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Egy WRX-et nem megjáratni télen, miután leesett a hó? Vétek!pergabor írta:Igazán nincs mit. Extrém helyzetben jóformán csak a szerencse ment megRealista24 írta:
Köszi, hogy írtál. Érthetőbb így. Extrém helyzetben mondjuk a téli gumi sem ment meg.
Impreza?![]()
Igen, Impreza WRX![]()
-
node
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Kenutúra a Tiszán vagy a Bodrogközben, kirándulás Tákos, Csaroda környékén vagy általában a Szatmár-Beregi részeken, borkóstolás Tokaj-Hegyalja borvidékein, barangolás a Zemplénben (ami szerintem Magyarország legszebb része), egynapos séta a nyíregyházi állatkerben... Egyszer egy hétre/hosszú hétvégére látogass el ÉK-Magyarországra; garantálom, hogy pozitív csalódásban lesz részed.Sierra írta:Fú ez a Nógrád-Borsod meg Szabolcs-Szatmár tengely igazi mordor, jó hogy soha nem kellett odautaznom semmiért.hehetheoriginal írta: az egeszsegügy mellett természetesen minden más is rendben van:
Nyilván a teljesen gettósodott falvakat is felkeresheted, de ahhoz nem kell ilyen messzire utazni, elég Pesten buszozni egyet néhány "kiemelt" járaton a 8. vagy 10. kerületben.
- pergabor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Igazán nincs mit. Extrém helyzetben jóformán csak a szerencse ment megRealista24 írta:Köszi, hogy írtál. Érthetőbb így. Extrém helyzetben mondjuk a téli gumi sem ment meg.pergabor írta:
Szintén csak nyári van rajta, mivel hobbiautó és garázsban van(260+ Le). Rossz időben nem, télen is csak akkor használom ha száraz idő van, picit átmozgatom 10-15 km-en és ennyi. Arra a kis távolságra az állandó összkerékhajtással együtt nem probléma, hogy nem melegszik fel rendesen a gumi(és picit izgibb 1-2 üres forduló)
Azért ez autó függő is egy részben szerintem. Volt max 1-2 alkalom amikor a 20 km-re lévő melóhelyre muszáj volt úgy mennem be, hogy nyári gumi+fagy minimális havazással. Odafigyelve, ésszerűen menve semmi probléma nem volt.
Ettől függetlenül normál mindennapos autó esetén nem kérdés, hogy külön téli és nyári szett. A 4 évszakost személy szerint viccnek tartom. Eddig a legtöbb ember akivel beszéltem azt mondta azért használja mert így nem kell szezononként cserélni![]()
Impreza?
Igen, Impreza WRX
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sierra írta:Fú ez a Nógrád-Borsod meg Szabolcs-Szatmár tengely igazi mordor, jó hogy soha nem kellett odautaznom semmiért.hehetheoriginal írta: az egeszsegügy mellett természetesen minden más is rendben van:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Fú ez a Nógrád-Borsod meg Szabolcs-Szatmár tengely igazi mordor, jó hogy soha nem kellett odautaznom semmiért.hehetheoriginal írta: az egeszsegügy mellett természetesen minden más is rendben van:
- nmate
hehetheoriginal írta:bocs. nem rajtad röhögök
Hát, valószínűleg megpróbálom elintéztetni én is drága menyasszonyommal, másként nem megy idehaza úgy néz kiNika91127 írta: Mondjuk ha én kérnék valami rokonnak, az pár nap alatt tuti beférne, de csak kollegalitásból.
Uzsokiban az orvosok kb. 80%-a nem alkalmazotti (vagyis, most már szolgálati) jogviszonyban van ott, hanem mint vállalkozó. Viszont 1 éve kb. az volt, hogy kiderült, új orvosokat vesznek fel egy másik cégen keresztül oda, viszont több pénzért. De a régi cégen keresztül nem kaptak fizuemelést, ezért felállt vagy 20-25 orvos és megköszönték. Ugyan a sürgősségiről volt cikk, de nem csak azt érintette.Nika91127 írta: Az kemény. Nálunk nem tudom mennyi a pontos várólista, pár hét lehet.
- hehetheoriginal
az egeszsegügy mellett természetesen minden más is rendben van:
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Az kemény. Nálunk nem tudom mennyi a pontos várólista, pár hét lehet.hehetheoriginal írta:Uzsokiban 4 hónapra előre kaptam időpontot mri-re![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bocs. nem rajtad röhögök
Mondjuk ha én kérnék valami rokonnak, az pár nap alatt tuti beférne, de csak kollegalitásból.
Magánban nimcs opció 3T-s MRIre? Az ilyen 0,5 v 1,5 T-s lófaszt se ér.
- hehetheoriginal
Uzsokiban 4 hónapra előre kaptam időpontot mri-re
bocs. nem rajtad röhögök
thereisonly1ronaldo