Többet mint a többi top5 liga összesenRealista24 írta: 2,2 milliárdot költöttek az angol csapatok összesen...bruttó, tehát az eladások nincsenek levonva.

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 2., péntek 8:40
Többet mint a többi top5 liga összesenRealista24 írta: 2,2 milliárdot költöttek az angol csapatok összesen...bruttó, tehát az eladások nincsenek levonva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 8:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 8:00
Arra akartam utalni, hogy az ilyen statisztika szart se ér. Mc számai teljesen rendben voltak tegnap, ahogy nézem, az, hogy Case extrát hozott esetleg meg nem meglepő, mert szintekkel az összes felett van.Remy írta:Mondjuk ott a középpályán nem árt, ha labdához is érsz.Realista24 írta:
Haalandnak csak 101 labdaérintése van 5 meccsen, és mégis 9 gólnál jár.Csatárként védhető ez.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 2., péntek 7:51
Mondjuk ott a középpályán nem árt, ha labdához is érsz.Realista24 írta:Haalandnak csak 101 labdaérintése van 5 meccsen, és mégis 9 gólnál jár.Caraway írta: McTomi 60 perccel tobbet jatszott, mint Casemiro, de csak 7-tel lett tobb passza.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 2., péntek 7:46
Haalandnak csak 101 labdaérintése van 5 meccsen, és mégis 9 gólnál jár.Caraway írta: McTomi 60 perccel tobbet jatszott, mint Casemiro, de csak 7-tel lett tobb passza.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 2., péntek 6:54
azert hogy a PL nezd a többi helyett. es lam a PLt nezed minden hetvegen, hetkoznaphehetheoriginal írta:ugyanezt irtam bazzegMost nem azért,de a rajt óta láttam nem egy kis csapatot játszani a híres csilliárdokat költő PL-ben.
Ezekben a csapatokban a játékosok szó szerint ugatják a focit.Szaladnak,de pontosan passzolni az már nem megy.
Vagdalják a labdát felfelé nem számít.
Erre költenek ennyi pénzt.
A La Liga kiscsapatai százszor technikásabb játékosokból állnak mint ezek az angol durungok.![]()
de amugy telleg, latva ezeket mindig elhiszem, hogy kis focival, normal fizikalis felkeszulessel siman jatszhattam volna ezek közt![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. szeptember 1., csütörtök 23:48
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 1., csütörtök 23:32
De most tényleg nem így van?Ezt amit előadnak ők egy Celta Vigo,Bilbao de még az ezersebből vérző Valencia vagy egy Rayo is csukott szemmel megcsinálja.hehetheoriginal írta:ugyanezt irtam bazzegMost nem azért,de a rajt óta láttam nem egy kis csapatot játszani a híres csilliárdokat költő PL-ben.
Ezekben a csapatokban a játékosok szó szerint ugatják a focit.Szaladnak,de pontosan passzolni az már nem megy.
A La Liga kiscsapatai százszor technikásabb játékosokból állnak mint ezek az angol durungok.![]()
de amugy telleg, latva ezeket mindig elhiszem, hogy kis focival, normal fizikalis felkeszulessel siman jatszhattam volna ezek közt![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 23:27
ugyanezt irtam bazzegMost nem azért,de a rajt óta láttam nem egy kis csapatot játszani a híres csilliárdokat költő PL-ben.
A La Liga kiscsapatai százszor technikásabb játékosokból állnak mint ezek az angol durungok.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. szeptember 1., csütörtök 23:24
Már megdöntötték az átigazolási rekordot, eddig a Crystal Palace tartotta 17-elsebydani írta:20. igazolás? Január lesz mire megismerik egymást a játékosok.Nottingham Forest have agreed on deal to sign Serge Aurier as free agent — it depends on visa and then work permit. #DeadlineDay #NFFC![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. szeptember 1., csütörtök 23:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:59
Jó az hétvégén is.Caraway írta:
Jovoheten otthon nagyon meg kene verni az Arsenalt, komoly meccs lesz.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:59
Ha nem lesz sérülés szerintem tőle elköszönhetünk, nélküle van hátul chemistry, ettől a kis pittbulltól még Varane is feltüzelte magát.hehetheoriginal írta: megájr volt a legjobb, igy segitett a legjobban.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:51
Nyilván a szakértő edző megakarja mutatni ki a jani.hehetheoriginal írta:az a vicces, hogy a gyöklassú, infarktusos eriksen meg vegigjatsszaELSiete írta: Ha jól látom, Ronaldobol 20 perces csereember lett. Erdekes...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:50
az a vicces, hogy a gyöklassú, infarktusos eriksen meg vegigjatsszaELSiete írta: Ha jól látom, Ronaldobol 20 perces csereember lett. Erdekes...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:45
20. igazolás? Január lesz mire megismerik egymást a játékosok.Nottingham Forest have agreed on deal to sign Serge Aurier as free agent — it depends on visa and then work permit. #DeadlineDay #NFFC
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:44
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem