https://youtu.be/spp0ENzg1uMsoadroli írta:
azóta ő is kiírta h lesz vmi BIG.![]()
Maximum ilyen:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:56
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. szeptember 1., csütörtök 22:54
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:55
azóta ő is kiírta h lesz vmi BIG.flori írta: Szerintem csak megy a kavarás, a katalán Fabriziano csinálja az ingyen cirkuszt.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:55
Nem sultem fel.Halfkey írta: Amúgy amivel szidod mindig, pont azzal futsz lyukraOtt a here we go, előtte értesülés, onnan tuti.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:51
A nagy Fabrizio híre mind a kettő. Azt hittem azt el kellhehetheoriginal írta:Talan nem kell minden hirt elhinniRealista24 írta: Tegnap:
Barcelona have turned down Chelsea bid for Pierre Aubameyang for €15m plus Marcos Alonso included.
Ma:
Pierre Aubameyang to Chelsea and Marcos Alonso to Barça: here we go! Full agreement completed. €14m fee to Barcelona.
Ebben mi a logika?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:42
Talan nem kell minden hirt elhinniRealista24 írta: Tegnap:
Barcelona have turned down Chelsea bid for Pierre Aubameyang for €15m plus Marcos Alonso included.
Ma:
Pierre Aubameyang to Chelsea and Marcos Alonso to Barça: here we go! Full agreement completed. €14m fee to Barcelona.
Ebben mi a logika?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:41
Most posztolt instara az atmarol.4Rv írta: a mundo deportivo szerint morata lehet a nagy igazolás..![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:39
Vagy Griezmannt visszahozzak a kolcsonbol4Rv írta: a mundo deportivo szerint morata lehet a nagy igazolás..![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. szeptember 1., csütörtök 21:29
HozzászólásSzerző: flori » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:26
Nagy bomba lennegutihaz14 írta:most akartam én is. ez lesz a bombaflori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
miért nem szűnik már meg ez a klub?!
cofidises garázsvásár spofity
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:24
Na, en be is nyaltam Fekir temat, egesz hiheto volt.Pad'em írta: Fabrizio épp most cáfolta az egész Fekir ügyet.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:23
Fekir nagy spiler, de nem klasszis, nem a tudasa miatt, hanem, mert defektes az agya. Mar egy kicsit en is megijedtem, hogy B.Silva lesz. Nekem is egybol Arda Turan jutott eszembe errol. Mely lesz a keret, mindenfele tamado megtalalhato a Barca kereteben, ettol fuggetlenul maradjunk azert a realitas talajan. Dembele aki extraklasszis, de o hangulatember, siman hullamvolgybe fog kerulni, onnan meg mindig nehezen jon ki, ott egy 34 eves Lewa, akinek csatarposzton nem lesz potlasa, mivel Auba eligazol. Fati szinten nagyon ugyes jatekos,(szimpatikus is a srac) de felevente 10 meccsel, azert nagyon nehez lesz maradandot alkotni. Ott lesz ez a temperamentumos Fekir, aki, ha rossz labbal kell fel, hatalmas emberhatrany, persze neha hozza fog tenni a jatekhoz. Ki van meg? Ferran, aki mindent kihagy, aki a Chelseas Torrest is megszegyeniti… en azt mondom, hogy nevek alapjan nem rossz ez a keret, viszont ez gyakorlatban egy 6 pontos Real bajnoki cimet kell, hogy jelentsen.Toti írta:Es hova? Ki elol akar perceket elvenni? Ez kb ilyen arda turan szintu igazolas. Letszamra megvannak de azert meg villogni akarnak egy nevvel.flori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:16
Es hova? Ki elol akar perceket elvenni? Ez kb ilyen arda turan szintu igazolas. Letszamra megvannak de azert meg villogni akarnak egy nevvel.flori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem