OFF
Re: OFF
Megtudják az emberek mi megy a madridomon ingyen, a Teladoc részvények a földbe állnak
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Voltál érdemi képalkotó vizsgálaton? UH/MRI?nmate írta: Combhajlítom 2 éve olyan, mintha meg lenne húzódva és nem múlik. Igaz, versenyen jött elő, nem álltam meg és nyomtam még egy 5k pr-t a végéreUtán 2 hónapig tényleg pihentettem. De erre nem nagyon tudtak mit mondani, gyógytorna, de gyógytornára meg megfájdul ismét.
De már mindent kipróbáltam, következő a masszázspisztoly lesz.
Btw masszázspisztoly, használ valaki közületek?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Combhajlítom 2 éve olyan, mintha meg lenne húzódva és nem múlik. Igaz, versenyen jött elő, nem álltam meg és nyomtam még egy 5k pr-t a végére
Után 2 hónapig tényleg pihentettem. De erre nem nagyon tudtak mit mondani, gyógytorna, de gyógytornára meg megfájdul ismét.
De már mindent kipróbáltam, következő a masszázspisztoly lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
*aki szóba is áll veled.hehetheoriginal írta: a sok semmirekellő senkiházi köztazért jó, hogy van egy rendes diplomás értelmes ember is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
Ugyan, semmiség. Ilyen sérülésekben szívesen segítek, mert ehhez értek valamennyithehetheoriginal írta: a sok semmirekellő senkiházi köztazért jó, hogy van egy rendes diplomás értelmes ember is, köszönöm dokibá
kurvaanyját az lesz azAchilles-tendinitis.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a sok semmirekellő senkiházi közt
azért jó, hogy van egy rendes diplomás értelmes ember is, köszönöm dokibá 
kurvaanyját az lesz azAchilles-tendinitis.
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
1. Vén fax vagy azért van ezhehetheoriginal írta: dokibát es hasonló szaron átesetteket kérdezném: bő 2 hete nem tudok futni, mert fáj és nyomkodásra piszkálásra érzékeny egy 2-3 centis szakaszon az achillesem, alaphelyzetben nem fáj, járni tudok, csak ha terhelem, pl egy lábbal állok lábujjhegyre teljes testsúllyal, vagy ugye az említett futás. at tudnék lendulni a fajdalomkuszobon, de nyilvan nem veletlenul faj, összekobebryantezni meg klaythompsonozni meg nem akarom. eloszor arra gondoltam meghuzodott, szar bemelegites, mittudomén, de már 2 hete nem valtozik. jövőheten megyek ultrahangra. ez részleges szakadas? nem volt duzzanat, bevérzés, semmi. kurvaanyját kibaszott idegesítő minnyárt levágom a faszba az egeszet.
2.Van motoros fűrészem
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Nika91127
Achilles-tendinitis.hehetheoriginal írta: dokibát es hasonló szaron átesetteket kérdezném: bő 2 hete nem tudok futni, mert fáj és nyomkodásra piszkálásra érzékeny egy 2-3 centis szakaszon az achillesem, alaphelyzetben nem fáj, járni tudok, csak ha terhelem, pl egy lábbal állok lábujjhegyre teljes testsúllyal, vagy ugye az említett futás. at tudnék lendulni a fajdalomkuszobon, de nyilvan nem veletlenul faj, összekobebryantezni meg klaythompsonozni meg nem akarom. eloszor arra gondoltam meghuzodott, szar bemelegites, mittudomén, de már 2 hete nem valtozik. jövőheten megyek ultrahangra. ez részleges szakadas? nem volt duzzanat, bevérzés, semmi. kurvaanyját kibaszott idegesítő minnyárt levágom a faszba az egeszet.
2 hét terápiás nonsteroid, kímelet - mi Xiloxot szoktunk írni, az elég jó az ilyenekre.
Az Achilles-ínon részleges szakadás az inkább degeneratív jellegű, a rostok átépülnek, sérülékenyebbek lesznek. Ha gyakran van ilyen tünet, de sportolsz továbbra is, akkor szokott ilyen esetben egy túlnyújtásra elszakadni.
Egy egyszerű teszt: feküdj hasra, 90 fokban hajlítsd be a térded, a boka 90 fokban szintén. Valakit kérj meg, hogy a vádlid 2 oldalról nyomja össze: ha a bokád a talp irányába mozdul, az ín folytonossága megtartott.
Ha youtube videó érdekel, úgy találod, mint Thompson-teszt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ne nyomkodd és akkor nem fáj! 444!hehetheoriginal írta: dokibát es hasonló szaron átesetteket kérdezném: bő 2 hete nem tudok futni, mert fáj és nyomkodásra piszkálásra érzékeny egy 2-3 centis szakaszon az achillesem, alaphelyzetben nem fáj, járni tudok, csak ha terhelem, pl egy lábbal állok lábujjhegyre teljes testsúllyal, vagy ugye az említett futás. at tudnék lendulni a fajdalomkuszobon, de nyilvan nem veletlenul faj, összekobebryantezni meg klaythompsonozni meg nem akarom. eloszor arra gondoltam meghuzodott, szar bemelegites, mittudomén, de már 2 hete nem valtozik. jövőheten megyek ultrahangra. ez részleges szakadas? nem volt duzzanat, bevérzés, semmi. kurvaanyját kibaszott idegesítő minnyárt levágom a faszba az egeszet.
Egy szemvizsgálat olcsóbb lenne egyébként is!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
dokibát es hasonló szaron átesetteket kérdezném: bő 2 hete nem tudok futni, mert fáj és nyomkodásra piszkálásra érzékeny egy 2-3 centis szakaszon az achillesem, alaphelyzetben nem fáj, járni tudok, csak ha terhelem, pl egy lábbal állok lábujjhegyre teljes testsúllyal, vagy ugye az említett futás. at tudnék lendulni a fajdalomkuszobon, de nyilvan nem veletlenul faj, összekobebryantezni meg klaythompsonozni meg nem akarom. eloszor arra gondoltam meghuzodott, szar bemelegites, mittudomén, de már 2 hete nem valtozik. jövőheten megyek ultrahangra. ez részleges szakadas? nem volt duzzanat, bevérzés, semmi. kurvaanyját kibaszott idegesítő minnyárt levágom a faszba az egeszet.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kötelezően 2 külön garnitúra... a székelyföldi télben moratás lenne a közlekedés a 4 évszakossal.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Alapjában én is baromi szkeptikus voltam a 4évszakos gumikkal kapcsolatban, nekem is volt mindig külön téli, nyári..
Aztán vettem egy Kiát, amin éppen 4évszakos michelin volt/van, egyáltalán nem érzem, hogy rossz lenne.
Nyilván, az enyhe telek is közrejátszanak, meg hogy javarészt városban használom, ahol tisztábbak az utak és a tempó sem vészes..
De pályáztam is vele télen, esőben, semmi probléma nem volt vele..
Sőt nemrég volt egy elém-vágós történet, ahol nagy tempóról kellett hirtelen satuzni, a másik birka miatt
, tette a dolgát hibátlanul.
Aztán vettem egy Kiát, amin éppen 4évszakos michelin volt/van, egyáltalán nem érzem, hogy rossz lenne.
Nyilván, az enyhe telek is közrejátszanak, meg hogy javarészt városban használom, ahol tisztábbak az utak és a tempó sem vészes..
De pályáztam is vele télen, esőben, semmi probléma nem volt vele..
Sőt nemrég volt egy elém-vágós történet, ahol nagy tempóról kellett hirtelen satuzni, a másik birka miatt
- Süti
Pont erről a gumiról beszéltem én is. Felsópolcos Michelin télivel osszemérve. Sok ilyen eredmény van a neten egyébként, en is azert mertem raszanni magam.kiserik írta: A négyévszakoshoz egy teszt a villanyautósok táborából:
4évszakos vs teli szárazon: https://m.youtube.com/watch?v=hQoB1zn0LZw&t=292s
4évszakos VS téli havon: https://m.youtube.com/watch?v=zu3FXtvuktY&t=688s
4évszakos VS nyári: https://m.youtube.com/watch?v=8jDrs9k6i6Y
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
A négyévszakoshoz egy teszt a villanyautósok táborából:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Külön téli (Barum) és külön nyári (Kumho). Aki meg akar halni vegyen négy évszakosat. Csomó teszt van a legjobb téli és a legjobb nyári gumikról neten, keresgéljetek. Négy évszakosat sehol sem ajánlják szinte.
Aki a gumin spórol tudjuk, hogy jár.
Aki a gumin spórol tudjuk, hogy jár.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Nem kell fagy a csúszós úthoz, nyálkás úton 0 fok felett is megcsúszik a téli gumi ha úgy van. Nem véletlenül ajánlják tartós 7 fok alatt a télit.Marky írta: de ezekre az enyhe telekre egyre kevesbe erzem szuksegesnek a telit. Amikor tenyleg fagy van, akkor ugysincs kedvem kilepni a hazbol
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
így én is jártam, ráadásul egy hosszú nyújtott kanyarnál autópálya lehajtáskor. Pillanat alatt összefostam magam, nem lehetett több 2 másodpercnél, de éreztem hogy 0 kontrollom van a verda felett.Marky írta: Szezononkent cserelgetem, de ezekre az enyhe telekre egyre kevesbe erzem szuksegesnek a telit. Amikor tenyleg fagy van, akkor ugysincs kedvem kilepni a hazbol![]()
Egyebkent amire tenyleg erdemes odafigyelni, az a vizen valo teljesitmenye a guminak. Nem egyszer dobalt mar meg autopalyan a vizatfolyas, nem kellemes elmeny...
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szezononkent cserelgetem, de ezekre az enyhe telekre egyre kevesbe erzem szuksegesnek a telit. Amikor tenyleg fagy van, akkor ugysincs kedvem kilepni a hazbol
Egyebkent amire tenyleg erdemes odafigyelni, az a vizen valo teljesitmenye a guminak. Nem egyszer dobalt mar meg autopalyan a vizatfolyas, nem kellemes elmeny...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En alapvetoen teli nyari kulon tipus vagyok, dr ha a pl a teli utolso szezonra megy fel akkor az marad nyarra is. En nem jarom le nullaig a gumit, annyit nem er az egesz, igy ez siman belefer. Foleg hogy miota home office van annyit nem is kell vele menni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha olvastad a hsz-em, láthatod, hogy miért van rajta téli. A vezetési tanácsokat köszönöm.ANDS írta:Ahogy hehe írta, egyrészt a téli jobban kopik nyáron, másrészt kevésbé tapad nyáron, és a gumi köti össze az autót az úttal.Realista24 írta: Megyek havi 4-5ezret, én is a külön szetteket preferálom, de most téli van fent, mert az új céges kocsit júliusban azzal adták ide, és mondták, hogy jól van, most már maradjon jövő nyárig![]()
Nem érdemes a gumin spórolni, a lakatos sokkal többe kerül.
Normál vezetési stílussal a jobb minőségű (prémium) gumik között nem nagyonérezni meg a különbséget, a zajszintet igen.
Használt guminál nem tudni, mi az előélete, miért cserélték le idő előtt. Kerülném, ha anyagilag megengedhetem magamnak az új gumit.
En is jártam pár évet télivel egész évben. 2-3 évente kellett cserélni.
120- nál gyorsabban nyáron nem mentem vele, mondták is a szervizben, hogy 160- nál egy satufék a 38 fokos kánikulában kerülendő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema