OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:20

Realista24 írta:
Süti írta:

Én igen, és patika. Ráadásul alsópolcos, de ez is elvégzi a dolgát, 3-4 órás bringa után maga az áldás.
Linket a népnek.
Ez volt az.

Ha épp fáj a fejetek, asszonyt is leköti mint a centrifugáló mosógép... állítólag. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 18:48

Süti írta:
nmate írta: Combhajlítom 2 éve olyan, mintha meg lenne húzódva és nem múlik. Igaz, versenyen jött elő, nem álltam meg és nyomtam még egy 5k pr-t a végére :lol: Után 2 hónapig tényleg pihentettem. De erre nem nagyon tudtak mit mondani, gyógytorna, de gyógytornára meg megfájdul ismét. :| De már mindent kipróbáltam, következő a masszázspisztoly lesz.

Btw masszázspisztoly, használ valaki közületek?
Én igen, és patika. Ráadásul alsópolcos, de ez is elvégzi a dolgát, 3-4 órás bringa után maga az áldás.
Linket a népnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. szeptember 1., csütörtök 18:24

Halfkey írta: Megtudják az emberek mi megy a madridomon ingyen, a Teladoc részvények a földbe állnak :D
Hát, akkor mostantól havidíjas a regisztráció? :D :D :D

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. szeptember 1., csütörtök 18:01

nmate írta: Combhajlítom 2 éve olyan, mintha meg lenne húzódva és nem múlik. Igaz, versenyen jött elő, nem álltam meg és nyomtam még egy 5k pr-t a végére :lol: Után 2 hónapig tényleg pihentettem. De erre nem nagyon tudtak mit mondani, gyógytorna, de gyógytornára meg megfájdul ismét. :| De már mindent kipróbáltam, következő a masszázspisztoly lesz.

Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. szeptember 1., csütörtök 17:16

Megtudják az emberek mi megy a madridomon ingyen, a Teladoc részvények a földbe állnak :D

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. szeptember 1., csütörtök 17:11

Voltál érdemi képalkotó vizsgálaton? UH/MRI?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. szeptember 1., csütörtök 17:01

Combhajlítom 2 éve olyan, mintha meg lenne húzódva és nem múlik. Igaz, versenyen jött elő, nem álltam meg és nyomtam még egy 5k pr-t a végére :lol: Után 2 hónapig tényleg pihentettem. De erre nem nagyon tudtak mit mondani, gyógytorna, de gyógytornára meg megfájdul ismét. :| De már mindent kipróbáltam, következő a masszázspisztoly lesz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 15:41

hehetheoriginal írta: a sok semmirekellő senkiházi közt :mrgreen: azért jó, hogy van egy rendes diplomás értelmes ember is
*aki szóba is áll veled. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. szeptember 1., csütörtök 15:36

hehetheoriginal írta: a sok semmirekellő senkiházi közt :mrgreen: azért jó, hogy van egy rendes diplomás értelmes ember is, köszönöm dokibá :roll:
Achilles-tendinitis.
kurvaanyját az lesz az :vivo:
Ugyan, semmiség. Ilyen sérülésekben szívesen segítek, mert ehhez értek valamennyit :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 15:29

a sok semmirekellő senkiházi közt :mrgreen: azért jó, hogy van egy rendes diplomás értelmes ember is, köszönöm dokibá :roll:
Achilles-tendinitis.
kurvaanyját az lesz az :vivo:
thereisonly1ronaldo

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. szeptember 1., csütörtök 15:23

hehetheoriginal írta: dokibát es hasonló szaron átesetteket kérdezném: bő 2 hete nem tudok futni, mert fáj és nyomkodásra piszkálásra érzékeny egy 2-3 centis szakaszon az achillesem, alaphelyzetben nem fáj, járni tudok, csak ha terhelem, pl egy lábbal állok lábujjhegyre teljes testsúllyal, vagy ugye az említett futás. at tudnék lendulni a fajdalomkuszobon, de nyilvan nem veletlenul faj, összekobebryantezni meg klaythompsonozni meg nem akarom. eloszor arra gondoltam meghuzodott, szar bemelegites, mittudomén, de már 2 hete nem valtozik. jövőheten megyek ultrahangra. ez részleges szakadas? nem volt duzzanat, bevérzés, semmi. kurvaanyját kibaszott idegesítő minnyárt levágom a faszba az egeszet.
1. Vén fax vagy azért van ez

2.Van motoros fűrészem

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. szeptember 1., csütörtök 14:37

hehetheoriginal írta: dokibát es hasonló szaron átesetteket kérdezném: bő 2 hete nem tudok futni, mert fáj és nyomkodásra piszkálásra érzékeny egy 2-3 centis szakaszon az achillesem, alaphelyzetben nem fáj, járni tudok, csak ha terhelem, pl egy lábbal állok lábujjhegyre teljes testsúllyal, vagy ugye az említett futás. at tudnék lendulni a fajdalomkuszobon, de nyilvan nem veletlenul faj, összekobebryantezni meg klaythompsonozni meg nem akarom. eloszor arra gondoltam meghuzodott, szar bemelegites, mittudomén, de már 2 hete nem valtozik. jövőheten megyek ultrahangra. ez részleges szakadas? nem volt duzzanat, bevérzés, semmi. kurvaanyját kibaszott idegesítő minnyárt levágom a faszba az egeszet.
Achilles-tendinitis.
2 hét terápiás nonsteroid, kímelet - mi Xiloxot szoktunk írni, az elég jó az ilyenekre.
Az Achilles-ínon részleges szakadás az inkább degeneratív jellegű, a rostok átépülnek, sérülékenyebbek lesznek. Ha gyakran van ilyen tünet, de sportolsz továbbra is, akkor szokott ilyen esetben egy túlnyújtásra elszakadni.
Egy egyszerű teszt: feküdj hasra, 90 fokban hajlítsd be a térded, a boka 90 fokban szintén. Valakit kérj meg, hogy a vádlid 2 oldalról nyomja össze: ha a bokád a talp irányába mozdul, az ín folytonossága megtartott.
Ha youtube videó érdekel, úgy találod, mint Thompson-teszt.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. szeptember 1., csütörtök 14:35

Ne nyomkodd és akkor nem fáj! 444!

Egy szemvizsgálat olcsóbb lenne egyébként is!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 14:10

dokibát es hasonló szaron átesetteket kérdezném: bő 2 hete nem tudok futni, mert fáj és nyomkodásra piszkálásra érzékeny egy 2-3 centis szakaszon az achillesem, alaphelyzetben nem fáj, járni tudok, csak ha terhelem, pl egy lábbal állok lábujjhegyre teljes testsúllyal, vagy ugye az említett futás. at tudnék lendulni a fajdalomkuszobon, de nyilvan nem veletlenul faj, összekobebryantezni meg klaythompsonozni meg nem akarom. eloszor arra gondoltam meghuzodott, szar bemelegites, mittudomén, de már 2 hete nem valtozik. jövőheten megyek ultrahangra. ez részleges szakadas? nem volt duzzanat, bevérzés, semmi. kurvaanyját kibaszott idegesítő minnyárt levágom a faszba az egeszet.
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. augusztus 31., szerda 20:33

kötelezően 2 külön garnitúra... a székelyföldi télben moratás lenne a közlekedés a 4 évszakossal. :smile:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 31., szerda 19:52

Alapjában én is baromi szkeptikus voltam a 4évszakos gumikkal kapcsolatban, nekem is volt mindig külön téli, nyári..
Aztán vettem egy Kiát, amin éppen 4évszakos michelin volt/van, egyáltalán nem érzem, hogy rossz lenne.
Nyilván, az enyhe telek is közrejátszanak, meg hogy javarészt városban használom, ahol tisztábbak az utak és a tempó sem vészes..
De pályáztam is vele télen, esőben, semmi probléma nem volt vele..
Sőt nemrég volt egy elém-vágós történet, ahol nagy tempóról kellett hirtelen satuzni, a másik birka miatt :vivo: :vivo: , tette a dolgát hibátlanul.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 31., szerda 19:30

kiserik írta: A négyévszakoshoz egy teszt a villanyautósok táborából:
4évszakos vs teli szárazon: https://m.youtube.com/watch?v=hQoB1zn0LZw&t=292s
4évszakos VS téli havon: https://m.youtube.com/watch?v=zu3FXtvuktY&t=688s
4évszakos VS nyári: https://m.youtube.com/watch?v=8jDrs9k6i6Y
Pont erről a gumiról beszéltem én is. Felsópolcos Michelin télivel osszemérve. Sok ilyen eredmény van a neten egyébként, en is azert mertem raszanni magam.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 31., szerda 19:00

A négyévszakoshoz egy teszt a villanyautósok táborából:
4évszakos vs teli szárazon: https://m.youtube.com/watch?v=hQoB1zn0LZw&t=292s
4évszakos VS téli havon: https://m.youtube.com/watch?v=zu3FXtvuktY&t=688s
4évszakos VS nyári: https://m.youtube.com/watch?v=8jDrs9k6i6Y
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 31., szerda 18:34

Külön téli (Barum) és külön nyári (Kumho). Aki meg akar halni vegyen négy évszakosat. Csomó teszt van a legjobb téli és a legjobb nyári gumikról neten, keresgéljetek. Négy évszakosat sehol sem ajánlják szinte.

Aki a gumin spórol tudjuk, hogy jár. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 31., szerda 17:13

Marky írta: de ezekre az enyhe telekre egyre kevesbe erzem szuksegesnek a telit. Amikor tenyleg fagy van, akkor ugysincs kedvem kilepni a hazbol
Nem kell fagy a csúszós úthoz, nyálkás úton 0 fok felett is megcsúszik a téli gumi ha úgy van. Nem véletlenül ajánlják tartós 7 fok alatt a télit.

Vissza: