Csapat szempontból az utolsó itteni éve is harmatos volt. Az hogy ő hozza a számokat az nem jelenti azt hogy összességében előrébb vagyunk vele.dzsi91 írta:Te azt írtad, hogy Perez milyen jól tette , hogy szétbombázta a 2018as döntős csapatot ami után minden idők legszarabb szezonját produkáltuk. Persze perez előre làtta, hogy majd érdemi igazolások nélkül 4 évvel később benzema hoz egy Cr messi szintű szezont és behúzunk mégegy bl-t.ronaldo99 írta:
Aki leminuszolja az indokolja már meg hogy miért hülyeség!
Komolyan gondoljátok, hogy ebbe a csapatba bármilyen területen is pozitív változást hozna?
Én kifejezetten örülök hogy nem itt kezd el leesni neki hogy topcsapat kezdőjébe már nagyon kevés..
Ez a csapat rokkantnyugdíjasként berántott egy bl-t idén. Cével és Zidanenal lehet 2019ben is behúzzuk.
Engem nem zavar, hogy így alakult mert ez a Real Madrid de azt állítani, hogy milyen fasza döntés volt elengedni a kecskeembert fénykorában mert látjátok idén blt nyertünk nevetséges. Eltelt közte 3 szezon ahol talán minden idők legszarabb meccs/gól átlagát hoztuk.
Emlékeim szerint nem lett elzavarva. Kapott ajánlatot ami neki nem felelt meg.
Perez azt látta, hogy CR onnan már csak lefelé megy. Szerintem így is volt már itt is voltak jelek.
A meccs/gól átlag szerintem inkább játékfelfogás kérdése. Cr nélkül is lehetet volna vállalható játékot produkálni.
Ha idén nem nyerünk bl-t, akkor is így gondolnám...