Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
gutihaz14

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 31., szerda 9:22

Realista24 írta: https://twitter.com/realmadrid/status/1 ... 5j4vaaUxog

Nagyon baba az új sorfal :D

De kár volt ennyit költeni erre a sorfalra. Mariano, Hazard, Asensio és Odriozola megfelelt volna a célra, ha maradnak.
de ok fel sem ugrottak volna... illetve mariano lehet de azzal a magassaggal sokra nem mennek a sorfalban :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 31., szerda 8:51

De kár volt ennyit költeni erre a sorfalra. Mariano, Hazard, Asensio és Odriozola megfelelt volna a célra, ha maradnak.
Hol van a bábu fekve mögöttük :mrgreen:

Van máshol is ilyen amúgy vagy teljesen forradalmi cucc?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 31., szerda 8:48

Á, amilyen vakok, minden lövésnél szétnyílt volna, úgy meg nem lehet gyakorolni. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 31., szerda 8:27

https://twitter.com/realmadrid/status/1 ... 5j4vaaUxog

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 31., szerda 7:22

Realista24 írta: Bár általánosságban az átigazolásokról szól, de angol uralom van.

Elmúlt 10 év net spendje.

ManU - 1,1b font
ManCity - 985m
PSG - 940m
Barcelona - 650m
Arsenal - 583m
Juventus - 560m
AC Milan - 432m
Everton - 430m
Aston Villa - 424m
Chelsea - 413m
Real Madrid's net spend in last decade in million euro (via Transfermarkt):

22/23: +12,15
21/22: +47,00
20/21: +104,20
19/20: -220,00
18/19: -28,65
17/18: +92,00
16/17: +7,50
15/16: -60,25
14/15: -13,90
13/14: -62,00
∑: -121,95

10 év alatt 5 BL, év 12 millió euróból. Beszarok. :lol: :lol: :lol:
Igaza van Dzsínek, Pérez tényleg kijátszotta a futballt, nincs hova tovább! :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 30., kedd 11:06

Sierra írta:
flori írta:Azért Rüdiger is elég nagy fogás ingyen.
adom, de nem hiányposzta érkezett. Azért hátul mennyiségben megvoltunk előtte is. Előre viszont égető lett volna már a tavalyiakból is kiindulva. Ettől függetlenül jó, hogy jött Rüdiger.
Pedig előző szezonban elég szűkös volt a védelem. A jobb hátvéd poszt egy dolog, de középen Alaba és Militao túl sok percet kaptak, főleg utóbbin érződött néha a pihenés hiánya. Nacho amikor játszott, sokszor bizonytalan volt, Vallejot az utolsó 5 meccsen kezdtük el használni. Persze nem a védelem a legnagyobb probléma, de azért kellett oda az erősítés.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 11:02

ANDS írta: Mbappera most a történtek után azt mondom, jobban jár a Real, hogy Mbappe maradt Párizsban.
A bal oldal meg lenne oldva, ahol Vini is jó, meg Rodry is oda lenne való, meg Hazard is.
Ezek után egyértelmű, hogy jobb hogy nem jött, kinek kéne a csapatba ilyen kis faszkalap.
Viniről még el is hiszem, hogy idén is lehet húzóember, de Rodrygoról sajnos nem. De ha úgy száll be tavasszal megint, mint tavaly, akkor ámen. :D
ANDS írta: Cserecsatárnak ott van Mariano, kár lenne a keret bérköltsêgét megterhelni még egy hozzá hasonló használhatatlan játékossal.
Vele is az a baj h használhatatlan. Utóbbi időben aztán tényleg mintha a pályán se lenne, már amikor becserélik egyáltalán. Értelmesebb arc kéne. Ezért se értem pl Joselu h nem jött képbe idén. Előző három szezonban is 10 fölött termelt az Alavesben, saját nevelés, nem az a fiatal tehetség aki nem akarna padozni, lehet jött is volna...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 8:36

flori írta:Azért Rüdiger is elég nagy fogás ingyen.
adom, de nem hiányposzta érkezett. Azért hátul mennyiségben megvoltunk előtte is. Előre viszont égető lett volna már a tavalyiakból is kiindulva. Ettől függetlenül jó, hogy jött Rüdiger.
flori írta: Egyértelműen lyukra szaladt Perez, Mbappé leigazolásával teljesen más lenne most a kép. Sajnos ismét a következő nyárra kell koncentrálni, lehet halászni a Chelseaből egy Jamest, egy Modric-Kroos helyettest, meg egy pótMbappét/Haalandot. Az utóbbi jövőre is kib. macera lesz.
Jah, Mbappé beszopatta az öreget rendesen. Sajnálom meg minden, de ez még nyár elején történt, 3 hónapja volt a vezetőségnek hogy találjanak valakit. Azért van pár minőségi arc aki mozdítható lett volna sztem. EU-s helyekkel kellett volna játszadozni és akkor olyan embert is lehetett volna hozni.
Kerlon írta: Igazából csak Kylian szopatott le minket, szerintem a tobbi done deal volt a nyarra es belegondolva eleg is lehetne a makulatlan boldogsaghoz.
Az a baj hogy igen. De az is szomorú, hogy nem sikerült rámozdulni senki másra 3 hónap alatt. :|
R. Carlos írta: A támadó problémával részben egyetértek. Gnabryt hajszolni kellett volna -Mbappé után-, sőt én még Sterlingben is láttam lehetőséget, de sajnos a vezetőség betegesen ragaszkodik Asensiohoz...
Gnabry is elfért volna bőven, sőt, előrelépés lett volna. De valszeg a Bayern amúgy se adta volna olcsón, hiába járt le jövőre a szerződése, ő meg valszeg maradni akart.

Még mindig fájó pont ez az Emmbappé történet, mert ő lett volna a tökéletes ember előre (játéktudás szempontjából), a hiányzó puzzle. Nagyon nagy kár érte hogy emberileg -1 a gyerek. :( Ha ő jön, akkor 10/10-es igazolási szezon, így viszont hiányérzete maradt az embernek, hogy senki nem jött előre. De még cserecsatár sem..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 8:21

Realista24 írta: Azért az új Bernabéu gyepenek eltuntetese, tárolása és föld alatti ápolása valami zseniális.
Ha érdekel valakit:
https://twitter.com/JoePompliano/status ... ggK23XZ3cg
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 8:06

Hazard és Mariano akkor tudná megmutatni, mire képes, ha kapna 5- 10 meccset zsinórban. Utópia, amíg Benzema lépni tud, addig padoznak.
Mariano 5-10 percet sem érdemel, Hazard meg nem az a poszt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 30., kedd 7:22

R. Carlos írta: A támadó problémával részben egyetértek. Gnabryt hajszolni kellett volna -Mbappé után-, sőt én még Sterlingben is láttam lehetőséget, de sajnos a vezetőség betegesen ragaszkodik Asensiohoz...

Eladások terén pont a spanyolt és Marianot szerettem volna távol látni a csapattól, illetve Hazard-t is már, de amilyen gyilkos lesz ez a szezon, lehet mindenkire szükség lesz majd itt. Talán ezért is nem engedte a vezetőség őket el idáig, illetve azért mert számunkra jobb támadókat nem találtunk a piacon.
Ugy irod, mintha tele lennenek kerokkel, mi meg betegetesen ragaszkodnank hozzajuk. :lol: A francnak se kellenek, nekik meg eszuk agaban sincs tavozni: Madrid jo hely, a fizu is jo, a pad is kenyelmes, mig mashol a kevesebb fizuert is meg kene szakadni.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 30., kedd 7:08

Szerintem Rüdiger leigazolásával sok probléma megoldódott. Nacho és Militao is szükség esetén tud játszani a jobboson, Lucason és Carvajalon felül. Az, hogy jobbhátvédet nem tudtak szerezni, talán nem is hiba. A piacon nincs ember, nekünk pedig elvileg van egy fiatal brazil tehetségünk, akit jó lenne valahogy felépíteni. Odriozolát is visszahozták, tudjuk nem nagy név és cserének is lehet kevés, de azért az a poszt így bőven le van fedve emberekkel.

A támadó problémával részben egyetértek. Gnabryt hajszolni kellett volna -Mbappé után-, sőt én még Sterlingben is láttam lehetőséget, de sajnos a vezetőség betegesen ragaszkodik Asensiohoz...

Eladások terén pont a spanyolt és Marianot szerettem volna távol látni a csapattól, illetve Hazard-t is már, de amilyen gyilkos lesz ez a szezon, lehet mindenkire szükség lesz majd itt. Talán ezért is nem engedte a vezetőség őket el idáig, illetve azért mert számunkra jobb támadókat nem találtunk a piacon.

Egyébként Viniben és Benzemában bízok, illetve most Valverde és Rodrygo helye is eléggé biztos a jobboson, így jelenleg stabilabbnak érzem a csatársorunkat mint tavaly ilyenkor.

Tchouaméni pedig nagy fogás volt. Így nem rossz átigazolási szezont produkáltunk összességében.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 30., kedd 6:54

Sierra írta: Csuameni oriasi fogas volt, Casemiro elengedese is vedheto, de minden mas elegtelen.
Mar tavaly is nagyon szuk volt ez a keret, de ez, hogy egy darab tamado nem erkezett iden se, sot egy meg tavozott is, ez nagyon nagyon nem jo.
Kene legalabb egy normalis szelso, aki mindket oldalt kepes bejatszani meg egy normalis csatar. Es akkor a jobb bekk csererol meg nem is irtam.
Igazából csak Kylian szopatott le minket, szerintem a tobbi done deal volt a nyarra es belegondolva eleg is lehetne a makulatlan boldogsaghoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 6:11

Azért az új Bernabéu gyepenek eltuntetese, tárolása és föld alatti ápolása valami zseniális.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 29., hétfő 0:27

Azért Rüdiger is elég nagy fogás ingyen.

Lehet hőbörögni, de ár-érték arányban nincs megfelelő támadó a piacon. Nkunku is balszélső, hiába verjük az asztalt. Ott sem világklasszis, képzeljük el egy idegen pozícióban. Szerintem is vékony elől a keret, de inkább ne legyen változás most, mint sem kidobjunk 50 millió euórt RDT-re, aki tényleg csak Benzema pihentetésére lenne megfelelő. Azt a plusz 3 gólt meg el tudjuk engedni, bójának jó lesz Mariano is.

Egyértelműen lyukra szaladt Perez, Mbappé leigazolásával teljesen más lenne most a kép. Sajnos ismét a következő nyárra kell koncentrálni, lehet halászni a Chelseaből egy Jamest, egy Modric-Kroos helyettest, meg egy pótMbappét/Haalandot. Az utóbbi jövőre is kib. macera lesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 29., hétfő 0:21

Csuameni oriasi fogas volt, Casemiro elengedese is vedheto, de minden mas elegtelen.
Mar tavaly is nagyon szuk volt ez a keret, de ez, hogy egy darab tamado nem erkezett iden se, sot egy meg tavozott is, ez nagyon nagyon nem jo.
Kene legalabb egy normalis szelso, aki mindket oldalt kepes bejatszani meg egy normalis csatar. Es akkor a jobb bekk csererol meg nem is irtam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 22:36

4 év alatt 584 millióért adott el a klub jatekosokat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 23., kedd 21:08

nem néztem a beruházás értékét :kalapos:

btw a közbeszen mi dísznek indulunk, csak a külföldi beruházókkal kevergetünk, mert ott meg is lehet élni :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 20:27

Hova tűnt a hszed Kerlon? :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 15:04

Kerlon írta:
Halfkey írta: Akármekkora építkezési zseni Flo, a növekvő anyagárakra ő sem immunis - minél tovább húzódik annál inkább megy el a budget is sajnos.
Miért szerinted erre nem generalba szerzodtunk, hanem a hetvegi meccsjegyek dijabol bemegy es anyagot vesz?
Hadd próbáljam megemészteni hogy te mit gondoltál :D Leszerződünk hogy 2 milliárdért megépíti egy cég nekünk a stadiont, közben nekik felmegy a költség 4 milliárdra, de azért ők szépen tovább felépítik nekünk kettőért mi meg röhögünk a markunkba? :D

Szépen le vannak ezek rögzítve a szerződésben, de ahol nincs mert amatőrök tárgyalták le, ott meg szépen feláll a kivitelező, senki nem fog éveken keresztül veszteségért dolgozni. Mégsem magyar benzinkutakról beszélünk ahol ez elvárható :mrgreen:

Vissza: