Ja értem, ha nem volt erősebb tavaly se a támadósor, mint most, akkor maradjon minden ugyanígy. Igazából ezen logika mentén 30 év múlva is nekivághatunk ugyanezzel a támadósorral a szezonnak, nem?ANDS írta:A tavalyi szezonban mennyivel volt jobb a támadósor?ateeemadrid írta: Számomra továbbra is felfoghatatlan és értékelhetetlen amit a vezetőség művel a támadósorral, eddig MBappét meg Haalandot akartuk egyszerre, mostmeg már elég egy szem Benzema?
Ilyen kurva hosszú szezon kb még soha nem volt, és konkrétan nincs alternatíva se Vininek, se Benznek. Egyikőjük kidől és garantált a nullkupás szezon. Kis ráfordítással konkrétan elsőszámú esélyesei lehetnénk kb. mindennek….
Jovic játszott 2 meccsen, ha jól emlékszem.
Vini helyén tud játszani Rodrygo.
Az európai szuperkupát melyik szezonhoz kell számolni?
Ha a tavalyihoz, akkor tavaly ezzel a támadósorral összejött 4 trófea…
Ha az ideihez, akkor már nem nullkupás a szezon.
Volt már nullkupás szezon 2015- ben, Cr7- el, Benzemával, Bale- el, szóval a világ egyik legjobb támadósorával, a BBC trióval is volt nullkupás szezon.
A tavalyi sikerek pont azért is voltak ilyen édesek, mert sokszor csodával határos módon sikerült nyerni, de azért az szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy sok poszton van bőven hova fejlődnünk, az egyik lehető legnagyobb hiba a sikerek miatt azt gondolni, hogy nem lehet fejleszteni a csapatot.
A szuperkupát inkább a tavalyihoz sorolnám, de nem is ez volt a lényeg, nem is nagyon hoz lázba az a barátságos meccs, nyilván elsősorban a BL, bajnokság, kupa hármasra gondoltam.
Az utolsó érv megint nettó faszság, már ne is haragudj, ez valóban így működik, rohadt jó csapattal is lehet nullszezonos kupát hozni, meg több helyen gyengélkedő csapattal is lehet címeket nyerni, de a vezetőség feladata, hogy a keret minőségének növelésével minél elérhetőbb legyen a siker, nem? Gondolom abban egyetértünk hogy jobb támadósor = nagyobb esély a címekre, mégha az ellenkezőjére is volt már példa a futballtörténelemben.