Nem mondod, hogy őket utolsó nap hoztuk el?Realista24 írta:R9, Ramos és talán BalePad'em írta:
Dede, sorry. Éjfél.
Volt már amúgy, hogy deadline day-en igazoltunk? Nem rémlik, talán Essien esett be valamikor kölcsönbe ilyentájt.![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 18:20
Nem mondod, hogy őket utolsó nap hoztuk el?Realista24 írta:R9, Ramos és talán BalePad'em írta:
Dede, sorry. Éjfél.
Volt már amúgy, hogy deadline day-en igazoltunk? Nem rémlik, talán Essien esett be valamikor kölcsönbe ilyentájt.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 18:18
R9, Ramos és talán BalePad'em írta:Dede, sorry. Éjfél.Realista24 írta:
A 23 óra nem Angliára vonatkozik és amúgy éjfél?
Volt már amúgy, hogy deadline day-en igazoltunk? Nem rémlik, talán Essien esett be valamikor kölcsönbe ilyentájt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 18:16
Dede, sorry. Éjfél.Realista24 írta:A 23 óra nem Angliára vonatkozik és amúgy éjfél?Pad'em írta: Elvileg 1-én este 11-kor zár a piac Spanyolo.ban. Odriozolát szerintem elpasszoljuk pár milláért a Sociba, Mariano és Asensióra biztos lesznek last minute próbálkozások, de mivel lejár a szerződésük a kölcsön valóban furán nézne ki, fizetni meg nem hiszem, hogy fog értük bárki. Szerintem marad mindkettő végül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 18:13
Lehet vinnék, de ott sincs BL, ami hátrány Asensiónak.CS0ki írta: Nekem sincs vele bajom, ilyen arcokat kéne hozni fiatalon pár millaert,aztán ha úgy van időben kiszállni belőlük. Ordiozola, jovic meg ilyenek a bukók, nem asensio.
Arsenal adná, abszolút oda való, pepe is elment onnét, nem is értem miért nem vitték még el ők.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 30., kedd 18:12
A milan nagyon feküdne neki amúgy. A tempo is tökéletes neki. Akar szélre, vagy akar ilyen csalhonoglu féle bal labas rugóként a kp n. Szerintem meglennének a percei is es vb je. Az olasz lányok talán szépek isRealista24 írta:
Anthony után már nem fogják megvenni. A hírek szerint az Arsenal van még csőben, illetve némi esély van egy Milanos kitérőre is, de ott le kéne mondania egy valag lóvéról.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 30., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 18:12
A 23 óra nem Angliára vonatkozik és amúgy éjfél?Pad'em írta: Elvileg 1-én este 11-kor zár a piac Spanyolo.ban. Odriozolát szerintem elpasszoljuk pár milláért a Sociba, Mariano és Asensióra biztos lesznek last minute próbálkozások, de mivel lejár a szerződésük a kölcsön valóban furán nézne ki, fizetni meg nem hiszem, hogy fog értük bárki. Szerintem marad mindkettő végül.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 30., kedd 18:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 30., kedd 17:59
Belga barátunkhoz senki nem fogható sztm...Galacticos írta: Nalam jobban sztem senki vagy kevesen kedvelik kevesbe asensiot, mert mar a mozgasa is irrital de azert o minden volt csak buko nem. Keves penzert jott, evekig megbizhato csere volt, egy csomo nagy pillanata volt ami hazardekrol nem mondhato el. O azert boven megerte. A szintlepes nem sikerult, cserebe az arc nagy lett, 2018 kornyeken kellett volna eladni jo penzert.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 30., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 30., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 17:41
Anthony után már nem fogják megvenni. A hírek szerint az Arsenal van még csőben, illetve némi esély van egy Milanos kitérőre is, de ott le kéne mondania egy valag lóvéról.gutihaz14 írta: maradna még padozni?eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.
eddig a 0 perc foci meggyőzte hogy itt van jövője?
tuti fake
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 17:39
hát, mondjuk ha olyan veretes teljesítményt nyújtana mint itt, ott se nagyon játszana valszeg.gutihaz14 írta: maradna még padozni? eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 30., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 30., kedd 17:38
Egy CR Asensio csere lehetne. Mi is tennénk egy szivesseget az MUnak ezzel. Persze Roni ugysem lesz mar madrid mezben...Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 17:35
Lehet a játékos nem akart menni.Sierra írta:Tuti fake. Nincs olyan edző, elnök aki 33 millára nem mondana igent. Pláne egy ilyen senkiért.Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 17:34
Tuti fake. Nincs olyan edző, elnök aki 33 millára nem mondana igent. Pláne egy ilyen senkiért.Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 30., kedd 17:34
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem