Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 18:20

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Dede, sorry. Éjfél.

Volt már amúgy, hogy deadline day-en igazoltunk? Nem rémlik, talán Essien esett be valamikor kölcsönbe ilyentájt.
R9, Ramos és talán Bale :mrgreen:
Nem mondod, hogy őket utolsó nap hoztuk el? :ozil: Az rémlik, hogy Balen ment a huzavona Levyvel, de azt hittem azért előbb. Na, akkor van esély még egy jó kis de Tomásra :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 18:18

Pad'em írta:
Realista24 írta:

A 23 óra nem Angliára vonatkozik és amúgy éjfél?
Dede, sorry. Éjfél.

Volt már amúgy, hogy deadline day-en igazoltunk? Nem rémlik, talán Essien esett be valamikor kölcsönbe ilyentájt.
R9, Ramos és talán Bale :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 18:16

Realista24 írta:
Pad'em írta: Elvileg 1-én este 11-kor zár a piac Spanyolo.ban. Odriozolát szerintem elpasszoljuk pár milláért a Sociba, Mariano és Asensióra biztos lesznek last minute próbálkozások, de mivel lejár a szerződésük a kölcsön valóban furán nézne ki, fizetni meg nem hiszem, hogy fog értük bárki. Szerintem marad mindkettő végül.
Dede, sorry. Éjfél.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 18:13

CS0ki írta: Nekem sincs vele bajom, ilyen arcokat kéne hozni fiatalon pár millaert,aztán ha úgy van időben kiszállni belőlük. Ordiozola, jovic meg ilyenek a bukók, nem asensio.
Arsenal adná, abszolút oda való, pepe is elment onnét, nem is értem miért nem vitték még el ők.
Lehet vinnék, de ott sincs BL, ami hátrány Asensiónak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 30., kedd 18:12

Realista24 írta:

Anthony után már nem fogják megvenni. A hírek szerint az Arsenal van még csőben, illetve némi esély van egy Milanos kitérőre is, de ott le kéne mondania egy valag lóvéról.
A milan nagyon feküdne neki amúgy. A tempo is tökéletes neki. Akar szélre, vagy akar ilyen csalhonoglu féle bal labas rugóként a kp n. Szerintem meglennének a percei is es vb je. Az olasz lányok talán szépek is
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 30., kedd 18:12

Nem igazán lesz itt már érkező, ami a támadószekciót illeti, ezzel azért megleptek Perezék, nekem ez eléggé csalódás, nem gondoltam volna, hogy a Tekin kívül semmi alternatíva..
Ráadásul dupla szívás, hogy emiatt a vikingről is lemaradtunk, nála létezik ez a x milliós kivásárlási záradék pár év múlva?, vagy ez csak mese volt?
Egyébként nem hiszem el, hogy a non EU játékosokkal nem lehetett volna valamit sakkozni és behúzni Gabriel Jesust, vagy rámenni gőzerővel Manéra, aprópénz volt, amit a bayern fizetett érte.
De a végén már egy Cavaninak is örültem volna a padra, főleg látva Hazard "visszatérését" :mrgreen: .
Tchouamenit és Rüdigert leszámítva eléggé félrement ez a nyár, ami az erősítéseket illeti.
Mi meg még Bappa-Haaland pakkról álmodoztunk.. :ike: :x

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 18:12

Pad'em írta: Elvileg 1-én este 11-kor zár a piac Spanyolo.ban. Odriozolát szerintem elpasszoljuk pár milláért a Sociba, Mariano és Asensióra biztos lesznek last minute próbálkozások, de mivel lejár a szerződésük a kölcsön valóban furán nézne ki, fizetni meg nem hiszem, hogy fog értük bárki. Szerintem marad mindkettő végül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 18:06

Elvileg 1-én este 11-kor zár a piac Spanyolo.ban. Odriozolát szerintem elpasszoljuk pár milláért a Sociba, Mariano és Asensióra biztos lesznek last minute próbálkozások, de mivel lejár a szerződésük a kölcsön valóban furán nézne ki, fizetni meg nem hiszem, hogy fog értük bárki. Szerintem marad mindkettő végül.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 30., kedd 18:00

Nekem sincs vele bajom, ilyen arcokat kéne hozni fiatalon pár millaert,aztán ha úgy van időben kiszállni belőlük. Ordiozola, jovic meg ilyenek a bukók, nem asensio.
Arsenal adná, abszolút oda való, pepe is elment onnét, nem is értem miért nem vitték még el ők.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 30., kedd 17:59

Galacticos írta: Nalam jobban sztem senki vagy kevesen kedvelik kevesbe asensiot, mert mar a mozgasa is irrital de azert o minden volt csak buko nem. Keves penzert jott, evekig megbizhato csere volt, egy csomo nagy pillanata volt ami hazardekrol nem mondhato el. O azert boven megerte. A szintlepes nem sikerult, cserebe az arc nagy lett, 2018 kornyeken kellett volna eladni jo penzert.
Belga barátunkhoz senki nem fogható sztm...
Ase hozzáadott valamicskét a csapathoz, Mariano kevésbé...ők sem azonos szinten mozognak.
Bélanak is inkább a hosszabbítása lett problémás. Jovic van nálam Hazard után, a többi kevésbé copó, csak sajna foglalják a helyet és egyidejűleg nem igazán lehet rájuk számítani, ami nagyobb gond mint az anyagiak. ( de legalább már a szerb sincs itt )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2022. augusztus 30., kedd 18:01-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 30., kedd 17:52

Nalam jobban sztem senki vagy kevesen kedvelik kevesbe asensiot, mert mar a mozgasa is irrital de azert o minden volt csak buko nem. Keves penzert jott, evekig megbizhato csere volt, egy csomo nagy pillanata volt ami hazardekrol nem mondhato el. O azert boven megerte. A szintlepes nem sikerult, cserebe az arc nagy lett, 2018 kornyeken kellett volna eladni jo penzert.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 30., kedd 17:44

arsenal még logikus is lenne mert sakának nincs cseréje szerintem. ők ketten jól tudnák rotálni egymást
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 17:42

azért hihetetlen hogy beszoptuk ezzel a pár arccal.
Bale, Hazard, Asensio, Mariano, Jovic. Igazi piócák. Első meg az utolsó legalább eltakarodtak nagy nehézségek árán, de az a keménymag... na az tényleg keménymag. :lol: Semmilyen körülmények között nem lépnének, várhatjuk amíg lejár a szerződésük. Ez a buzi Asensio is annyit köszönhet a Realnak, nemhogy segítene a csapatán és pénzért lelépne, inkább megvárja amíg lejár a szerződés, hogy egy forintot ne lásson belőle a klub + 1 évig fizethetjük is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 17:41

gutihaz14 írta: maradna még padozni? :lol: eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.

eddig a 0 perc foci meggyőzte hogy itt van jövője?

tuti fake
Anthony után már nem fogják megvenni. A hírek szerint az Arsenal van még csőben, illetve némi esély van egy Milanos kitérőre is, de ott le kéne mondania egy valag lóvéról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 17:39

gutihaz14 írta: maradna még padozni? eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.
hát, mondjuk ha olyan veretes teljesítményt nyújtana mint itt, ott se nagyon játszana valszeg. :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 30., kedd 17:38

maradna még padozni? :lol: eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.

eddig a 0 perc foci meggyőzte hogy itt van jövője?

tuti fake
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 30., kedd 17:38

Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
Egy CR Asensio csere lehetne. Mi is tennénk egy szivesseget az MUnak ezzel. Persze Roni ugysem lesz mar madrid mezben...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 17:35

Sierra írta:
Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
Tuti fake. Nincs olyan edző, elnök aki 33 millára nem mondana igent. Pláne egy ilyen senkiért.
Lehet a játékos nem akart menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 17:34

@javiherraez
Tuti fake. Nincs olyan edző, elnök aki 33 millára nem mondana igent. Pláne egy ilyen senkiért.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 30., kedd 17:34

:lol:

nem, nem lehet igaz :lol:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Vissza: