Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Elvileg 1-én este 11-kor zár a piac Spanyolo.ban. Odriozolát szerintem elpasszoljuk pár milláért a Sociba, Mariano és Asensióra biztos lesznek last minute próbálkozások, de mivel lejár a szerződésük a kölcsön valóban furán nézne ki, fizetni meg nem hiszem, hogy fog értük bárki. Szerintem marad mindkettő végül.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nekem sincs vele bajom, ilyen arcokat kéne hozni fiatalon pár millaert,aztán ha úgy van időben kiszállni belőlük. Ordiozola, jovic meg ilyenek a bukók, nem asensio.
Arsenal adná, abszolút oda való, pepe is elment onnét, nem is értem miért nem vitték még el ők.
Arsenal adná, abszolút oda való, pepe is elment onnét, nem is értem miért nem vitték még el ők.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Belga barátunkhoz senki nem fogható sztm...Galacticos írta: Nalam jobban sztem senki vagy kevesen kedvelik kevesbe asensiot, mert mar a mozgasa is irrital de azert o minden volt csak buko nem. Keves penzert jott, evekig megbizhato csere volt, egy csomo nagy pillanata volt ami hazardekrol nem mondhato el. O azert boven megerte. A szintlepes nem sikerult, cserebe az arc nagy lett, 2018 kornyeken kellett volna eladni jo penzert.
Ase hozzáadott valamicskét a csapathoz, Mariano kevésbé...ők sem azonos szinten mozognak.
Bélanak is inkább a hosszabbítása lett problémás. Jovic van nálam Hazard után, a többi kevésbé copó, csak sajna foglalják a helyet és egyidejűleg nem igazán lehet rájuk számítani, ami nagyobb gond mint az anyagiak. ( de legalább már a szerb sincs itt )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2022. augusztus 30., kedd 18:01-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Galacticos
Nalam jobban sztem senki vagy kevesen kedvelik kevesbe asensiot, mert mar a mozgasa is irrital de azert o minden volt csak buko nem. Keves penzert jott, evekig megbizhato csere volt, egy csomo nagy pillanata volt ami hazardekrol nem mondhato el. O azert boven megerte. A szintlepes nem sikerult, cserebe az arc nagy lett, 2018 kornyeken kellett volna eladni jo penzert.
arsenal még logikus is lenne mert sakának nincs cseréje szerintem. ők ketten jól tudnák rotálni egymást
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

azért hihetetlen hogy beszoptuk ezzel a pár arccal.
Bale, Hazard, Asensio, Mariano, Jovic. Igazi piócák. Első meg az utolsó legalább eltakarodtak nagy nehézségek árán, de az a keménymag... na az tényleg keménymag.
Semmilyen körülmények között nem lépnének, várhatjuk amíg lejár a szerződésük. Ez a buzi Asensio is annyit köszönhet a Realnak, nemhogy segítene a csapatán és pénzért lelépne, inkább megvárja amíg lejár a szerződés, hogy egy forintot ne lásson belőle a klub + 1 évig fizethetjük is.
Bale, Hazard, Asensio, Mariano, Jovic. Igazi piócák. Első meg az utolsó legalább eltakarodtak nagy nehézségek árán, de az a keménymag... na az tényleg keménymag.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Anthony után már nem fogják megvenni. A hírek szerint az Arsenal van még csőben, illetve némi esély van egy Milanos kitérőre is, de ott le kéne mondania egy valag lóvéról.gutihaz14 írta: maradna még padozni?eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.
eddig a 0 perc foci meggyőzte hogy itt van jövője?
tuti fake
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát, mondjuk ha olyan veretes teljesítményt nyújtana mint itt, ott se nagyon játszana valszeg.gutihaz14 írta: maradna még padozni? eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.

maradna még padozni?
eddig úgy volt szeretne VB-re menni, itt a lehetőség.
tuti fake

tuti fake
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egy CR Asensio csere lehetne. Mi is tennénk egy szivesseget az MUnak ezzel. Persze Roni ugysem lesz mar madrid mezben...Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet a játékos nem akart menni.Sierra írta:Tuti fake. Nincs olyan edző, elnök aki 33 millára nem mondana igent. Pláne egy ilyen senkiért.Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tuti fake. Nincs olyan edző, elnök aki 33 millára nem mondana igent. Pláne egy ilyen senkiért.Realista24 írta: Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain

nem, nem lehet igaz

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Man United made an offer of €33m for Marco Asensio. but the player is staying at Real Madrid.
@javiherraez
@javiherraez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
utolsó éves szerződéseknél ez úgy szokott lenni hogy meghosszabbul 1 évvelPad'em írta: JUST IN: Mariano Diaz is heading to either Espanyol or Sevilla on loan. Real Madrid will pay 100% of his salary. @sergiorf97
Real Sociedad & Real Madrid are negotiating for Odriozola. @MikRec

umtininek 2026-ig van szerződése, ő ha legalább játszik idén hátha jövőre eladható lesz.Biztos megvan az oka ennek is. Umtiti is így került a Leccéhez. Vagy csak az van, ha már fizetjük, legalább látni ne kelljen.
valamelyik univerzumban:

A magyarázatra ott a másik hír, a bónuszok a Kupak után! ;)
Jövőre megint egy csomó pénzt kapna mariano is a triplizas után, így nem kell neki fizetni majd.
Jövőre megint egy csomó pénzt kapna mariano is a triplizas után, így nem kell neki fizetni majd.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos megvan az oka ennek is. Umtiti is így került a Leccéhez. Vagy csak az van, ha már fizetjük, legalább látni ne kelljen.Yazid írta:Mi fizetjuk igy is ugy is en nem ertem ezt a vezetősegetJim írta:
lehet többe kerül a szerződésbobtás, mint az éves fizetése??![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi fizetjuk igy is ugy is en nem ertem ezt a vezetősegetJim írta:lehet többe kerül a szerződésbobtás, mint az éves fizetése??kodo írta:
Es ez azert jo nekunk mert?

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
lehet többe kerül a szerződésbobtás, mint az éves fizetése??kodo írta:Es ez azert jo nekunk mert?Pad'em írta: JUST IN: Mariano Diaz is heading to either Espanyol or Sevilla on loan. Real Madrid will pay 100% of his salary. @sergiorf97
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Asensio kakukktojáshehetheoriginal írta:Hazi, mariano asensio es bale isRealista24 írta: Every Real Madrid player received a bonus of €900k for their achievements last season. @marca
Bruttó.![]()
lőtt tavaly 12 gólt