Eden Hazard

Archívum
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 30., kedd 16:00

Süti írta:
Realista24 írta:

Végre érted mi a gond :mrgreen: :sziv:

Megnéztem amúgy, Vidic kétszer volt a PL év legjobbja :lol: CR és KDB mellett ő az, aki duplázni tudott.

Vidic a posztján elit volt egy ideig. Mondjuk nem szűk elit, csak tudod, olyan bő. :mrgreen:
van dijk 18/19 vs vidic 08/09

clean sheets 17 vs 23
goals conceded 20 vs 16
interceptions 39 vs 82
tackles 34 vs 62
tackles won 24 vs 45
last man tackles 1 vs 4
clearances 183 vs 360
headed clearances 102 vs 233
aerial battles won 152 v 128
penalties conceded 1 vs 0

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 15:57

filatáska írta:Micsoda? Ha ő nem volt szűk elit, akkor ki a tököm?
Nálam sosem volt Cé vagy Messi szintjén. Ettől függetlenül jó játékos, de nem is láttam túl sokat játszani. Számokban viszont sosem volt extra, sőt, támadó létére baromi kevés gólja van.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 30., kedd 15:55

Sierra írta: Talán Iniesta, de bár én jó játékosnak tartottam, sose éreztem szűk elitnek.
Micsoda? :lol: Ha ő nem volt szűk elit, akkor ki a tököm?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 30., kedd 15:47

Az a baj, hogy ez az elit, szűk elit egy érdekes kérdés. A játékosok megítélésénél nagyon sok minden befolyásolja az embert. Hazard a PL-ben a tulok védők között baromi jól megélt a tehetségéből, testalkatából. Ott forgatta őket, ahol akarta. Ettől szűk elit, vagy elit volt? Fenét, csak kitűnt az agyon sztárolt PLből. Az egyik legerősebb éve volt az utolsó londoni év, és rá 2 hónapra nálunk gyakorlatilag semmit nem tudott megmutatni a tudásából hónapok (kb 4) alatt. Tipikusan az a játékos, aki egy erős középcsapatból kitűnik, felfelé lóg ki, felhúzza azt, de a legfelső szintet nem tudja meglépni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 30., kedd 15:42

Általánosságban nem szűk elit, mert ilyen szempontból én speciel nem szeretem nézni a dolgokat, hiszen semmi értelme egy balszélső teljesítményét összevetni egy kapussal vagy egy középső védővel (ezért is hagynám abba az aranylabda osztogatást, vagy adnék többet posztokra bontva) Nálam a posztján volt szúk elit, amikor leigazoltuk. Nem tudok mondani másik 4-5 játékost, akik éveken keresztül jobbak voltak a poszton CR-t leszámítva. Talán Neymar, de ugye Ő meg elment levezetni arabékhoz, meg nem volt kedve meccsre járni, mert a testvérének szülinapja volt, meg hasonlók. Vagy Ribery, de ugye Ő is ilyen egycsapatos bajnokságba tolta, ami torzítja a képet.

A csapatában meg evidens, hogy a legjobb játékosuk volt.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 30., kedd 15:41

h3x0r írta:
En nem tudom mit jelent ez a szuk elit kifejezes, de Hazard a 2010-es evekben ott volt a top5 bal oldali tamado kozott Ronaldo, Neymar meg Ribery utan. Az otodik helyre Pedron vagy Alexis Sanchezen kivul most hirtelen nem jut mas eszembe.
Megmondom én neked: Egy olyan megfoghatatlan fogalom, amit mindenki úgy értelmez ahogy csak akar. comprende? :D

A szűk elitről más is eszetekbe juthatna néha URAK :sziv: :kalapos:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 30., kedd 15:37

Realista24 írta: De most akkor általánosságban szűk elit? Poszton szűk elit? Csapatában szűk elit? Vagy csapatában posztján szűk elit?
En nem tudom mit jelent ez a szuk elit kifejezes, de Hazard a 2010-es evekben ott volt a top5 bal oldali tamado kozott Ronaldo, Neymar meg Ribery utan. Az otodik helyre Pedron vagy Alexis Sanchezen kivul most hirtelen nem jut mas eszembe.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:30

De most akkor általánosságban szűk elit? Poszton szűk elit? Csapatában szűk elit? Vagy csapatában posztján szűk elit?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 30., kedd 15:23

Mondjuk nekem meg a világklasszis az, aki 2-3-4 éven át folyamatosan, kiegyensúlyozottan játszik és dominál. Ebből van nagyon kevés jelenleg, pláne támadó oldalon. De pl CR-t meg Messi-t pont kivenném innen, mert ők teljesen más szint, ők a futball történelem talán 2 legjobbja, szóval hozzájuk pláne nem fair senkit igazítani és rájuk más jelzőt kell akasztani. Nálam az elit az, aki mondjuk top 10 a posztján, a szűk elit, meg az, aki top 5. Nálam utóbbi listára simán odafért Hazard, amikor elhoztuk, még úgy is, hogy csórónak a lejjebb felsorolt iszonyat szegényes támadó és középpályás sor jutott szezonokon át.
-----------Courtois
-------------Haaland

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:20

Süti írta:
Realista24 írta:

Megnéztem amúgy, Vidic kétszer volt a PL év legjobbja :lol: CR és KDB mellett ő az, aki duplázni tudott.

Vidic a posztján elit volt egy ideig. Mondjuk nem szűk elit, csak tudod, olyan bő. :mrgreen:
Nem azon röhögök, hanem, hogy általában egy védőnek nehéz odaérni bármilyen szavazáson az élre, de a PL-ben majdnem ugyanannyiszor védő volt a legjobbnak választva, mint támadó.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 30., kedd 15:19

Realista24 írta:

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:18

Sierra írta: Szűk elit szerintem sem, az valóban a CéRonaldo - Messi sor, és nem is tudom mi férne még oda az elmúlt 15 évből, nagyjából senki. :D Talán Iniesta, de bár én jó játékosnak tartottam, sose éreztem szűk elitnek.

Viszont az elitbe simán odaírnám Hazardot is, mert tényleg kiemelkedő volt abban a nem túl veretes Chelsea-ben. Mondhatjuk amúgy, hogy dominált a PL-ben egyébként.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 30., kedd 15:16

Nem kell a vezetőségnek, jó akkor amint lehet bontsanak szerződést..

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 15:15

Szűk elit szerintem sem, az valóban a CéRonaldo - Messi sor, és nem is tudom mi férne még oda az elmúlt 15 évből, nagyjából senki. :D Talán Iniesta, de bár én jó játékosnak tartottam, sose éreztem szűk elitnek.

Viszont az elitbe simán odaírnám Hazardot is, mert tényleg kiemelkedő volt abban a nem túl veretes Chelsea-ben. Mondhatjuk amúgy, hogy dominált a PL-ben egyébként.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 15:14

Sierra írta: Aztán elvitte a Chelsea, de még onnan is hozta volna pár arc.
Pár arc? Az egesz fórum érte repesett (joggal) 19 nyarán, hogy CR után ő lesz a sztárunk, húzóemberünk.

7 elég komoly évet rakott le a Chelseaben, 18-as vbn is odatette, aztán meg egyik legjobb évével búcsúzott Londonban. Az ezutáni leépülés majdhogynem páratlan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:07

A szűk elit nálam dominál éveken át, Hazardnak ez nem sikerült.

Sierra....elit vagy szűk elit, nem mindegy.
De gondolom Ronaldo (mind a kettő hehe kedvéért) szűk elit, így velük egy lapon említhető.

Karrierjét meg senki nem vitatja el, csak sokunk szerint nem volt szűk elit. Ennyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 15:06

Én sem értem hogy lehet elvitatni a karrierjét. Egy fos Chelseaben volt kiemelkedő évekig, lehet a BL-ben nem alkotott nagyot, de az egész Chelsea sem.
PL-ben meg minden évben megrúgta a 10+ gólját 2 szezont kivéve. És nem csatárként játszott. Hazard kurva jó játékos volt, bőven ott volt az elitben annak idején, hát még mi is itt a fórumon hoztuk volna a Lille-ből, tisztán emlékszem milyen sokan mondták h leigaozlhatnánk. Aztán elvitte a Chelsea, de még onnan is hozta volna pár arc.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 30., kedd 15:02

A Chelseabol könnyen kitűnt ilyen Morata, Pedro meg Giroud szintű csapattársak mellett
Mondjuk Ő nem a Chelsea-ből tűnt ki, hanem a teljes ligából, ha egy ilyen alapvető dologgal nincs tisztába valaki, akkor tényleg fölösleges beszélni a játékosról. Ráadásul ezt a gondolatodat vissza is lehet fordítani. Csóró embernek jutott a karrierje nagy részében egy Ramires-Mikel-Oscar trió maga mögé, a jobbosora egy Willian, aki aztán szintén nem volt egy gólveszélyes játékos, csatárnak ilyenek voltak: sérülések utáni Torres meg Falcao, Eto'o, aki már bőven túl volt a karrierje csúcsán, Demba Ba, Remy, Giroud, Morata meg hasonlók. Juthatott volna neki Lukaku, De Bruyne, Salah is, aztán picivel könnyebb lett volna, de eladták őket, aztán maradt neki a selejt. És azt se felejtsük el, hogy mondjuk olyan defenzív edzői voltak évekig, mint Mourinho meg Conte.
Egyszer választották meg a PL legjobbjának, ha jól tudom.
Így igaz, de pl ott van Salah, aki évek óta szopatja a PL csapatokat és Ő is egyszer volt csak megválasztva legjobbnak, aztán az meg már tényleg nem kérdés, hogy mondjuk jobb szellőbe simán top 3 az elmúlt években.
-----------Courtois
-------------Haaland

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 14:57

Mondjuk minimum top 5-ös játékos volt a posztján évekig, a világ legerősebb bajnokságának is lényegében legjobbja volt, de minimum top 5-ös játékosa.
Egyszer választották meg a PL legjobbjának, ha jól tudom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 30., kedd 14:56

PL szinten lehet kiemelkedő játékos volt, de a BL-ben lőtt 9 gólját CR egy gyengébb szezonban lehozta.
A Chelseabol könnyen kitűnt ilyen Morata, Pedro meg Giroud szintű csapattársak mellett

Vissza: