Zseniális dolog a marketing.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 31., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 30., kedd 16:58
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 30., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 30., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:19
Hogy egy klasszikus idézzek: "bárcsak"hehetheoriginal írta: mi az hogy azt SEM?![]()
csakis azt nem értem meg![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 15:12
Ez sajnos az edző sara is, meg a vezetőségé is, de a piac is benne van. Az az érzésem, hogy annyira nem erőltettük meg magunkat, hogy keressünk oda embert, százmilliókért meg nem akartak lutrit venni, utóbbi években eléggé befürödtünk a támadókkal. Viszont nagyon nincs is arc, akit hozható lett volna. Így megelégedtek a mostani kerettel. Mondjuk én se értem a mai napig Ancelotti ezen koncepcióját, hogy Valverde szélső maradt. Tavasszal a BL meccseken védhető volt, de most már nem látom értelmét, inkább nyomatnám Rodrygot vagy Hazardot.hehetheoriginal írta: akkor az az edzo sara, mert igy gyengebb a tamadojatek ahhoz képest, mintha egy normális támadojatekos lenne ott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:11
Ezt max te akarod ideforgatni, hogy azt hidd neked van igazad.hehetheoriginal írta:
de imádom, hogy forgatjátok át a narrativát, hogy hazi nem is volt jó játékos![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 15:08
mivel oda van téve, ezert ott várok el tőle olyan teljesitmenyt, ami szukseges.Sierra írta: De nem értem miért vár bárki is bármit Valverdétől a szélen.Kb a gyorsasága miatt lett odatéve kényszerből, mert egyszerűen nincs normális játékos oda. Viszont ő kurvára nem szélső, soha nem is lesz, ő középpályás, és ott tud igazán kibontakozni.
a cselsziben hozta azert kezdettol fogva, nem?Gondolom ezt konstans hoznia kell, vagy elég egy évig ez és akkor szűk elit valaki?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 15:08
Pechére pont a Messi-Ronaldo korszakban játszott ő is, szinte végig. De voltak nála jobbak is, ők kerültek a 3. helyre a legtöbbször. Viszont szerintem így is kiemelkedő játékos volt a 2010-es években.Realista24 írta: Bytheway, ha ez mind igaz lett volna Hazardra, akkor pláne Aranylabda - legalább - dobogós kellett volna legyen, legalább egyszer.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 30., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 14:52
Újra megkérdezem, aztán talán válaszolsz.hehetheoriginal írta: sztem ebben nem.
ti tevedtek, hogy hazi nem volt szuk elit.
sorold már fel azt a szuk elit jatekosokat, akik sosem voltak top3ban aranylabda szavazason, aztan megis 2-3-4 evig abszolut top szintek voltak. sztem van egy pár, ez nem jelent semmit.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 30., kedd 14:48
Én nyár elején összeszedtem pár dolgot, amikre emlékszem, de akkor is félrebeszéltél csak, szóval most nem engedek a kísértésnek.hehetheoriginal írta:hangzatos semmit se jelento mondatok, as always, mai napig varom a listát....Ez a mit néztél be (most és az évek alatt), megint olyan magas labda, hogy 2024-ig meglenne vele a fórum minden más téma nélkül![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 30., kedd 14:46
pedig már vártuk az okfejtést hogy a mai poshadt,begyakorolt,gépies szar fociban már igenis szűk elit a fiú, a sok piszipaszi-egyérintős zsugáival.hehetheoriginal írta: az ilyen ignoráns kérdésekre nem vesztegetem az időm, foglalkozzunk mással.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 14:45
Miért, ő nem tévedhet?hehetheoriginal írta: de ha zz-nek kellett, akkor zz a balfasz, zz is benezte?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:44
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. augusztus 30., kedd 14:44
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem