oh bárcsak.....Realista24 írta:Ha észrevetted volna, szezon végén szeretek beszélgetni inkábbhehetheoriginal írta: majd mikor megint 4 oda a clasicon a bernabeuban, megkerdezlek megint![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:48
oh bárcsak.....Realista24 írta:Ha észrevetted volna, szezon végén szeretek beszélgetni inkábbhehetheoriginal írta: majd mikor megint 4 oda a clasicon a bernabeuban, megkerdezlek megint![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 14:47
Ha észrevetted volna, szezon végén szeretek beszélgetni inkább, nem pillanatnyi állapotban.hehetheoriginal írta: majd mikor megint 4 oda a clasicon a bernabeuban, megkerdezlek megint![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 30., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 14:39
Nem sajnos, Mariano kettős állampolgár.Faust írta:Nekem full homaly ez a tema de igy nem nyerunk egy eun kivuli helyet?hehetheoriginal írta:
egyik se kell sehova, de kérdem én ha 3 embert is elpakolunk a tamadoreszbol, akkor ki fog idén jatszani?![]()
magyarul vagy balfasz megint a hír, es két puki közben leirta valaki, vagy teljes homály a vezetőség
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. augusztus 30., kedd 14:39
szerintem nem, mert mindhármuk eu-s állampolgárFaust írta:Nekem full homaly ez a tema de igy nem nyerunk egy eun kivuli helyet?hehetheoriginal írta:
egyik se kell sehova, de kérdem én ha 3 embert is elpakolunk a tamadoreszbol, akkor ki fog idén jatszani?![]()
magyarul vagy balfasz megint a hír, es két puki közben leirta valaki, vagy teljes homály a vezetőség
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 30., kedd 14:38
Nekem full homaly ez a tema de igy nem nyerunk egy eun kivuli helyet?hehetheoriginal írta:egyik se kell sehova, de kérdem én ha 3 embert is elpakolunk a tamadoreszbol, akkor ki fog idén jatszani?Realista24 írta: According to @EduAguirre7, Real Madrid are still working on the exits of Mariano, Hazard and Asensio.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:36
egyik se kell sehova, de kérdem én ha 3 embert is elpakolunk a tamadoreszbol, akkor ki fog idén jatszani?Realista24 írta: According to @EduAguirre7, Real Madrid are still working on the exits of Mariano, Hazard and Asensio.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 14:33
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. augusztus 30., kedd 14:12
Többieknek egyszerűbb lesz parkolni így, több a hely nah ...kodo írta:Es ez azert jo nekunk mert?Pad'em írta: JUST IN: Mariano Diaz is heading to either Espanyol or Sevilla on loan. Real Madrid will pay 100% of his salary. @sergiorf97
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 30., kedd 14:10
Es ez azert jo nekunk mert?Pad'em írta: JUST IN: Mariano Diaz is heading to either Espanyol or Sevilla on loan. Real Madrid will pay 100% of his salary. @sergiorf97
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 30., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 12:12
Hazi, mariano asensio es bale isRealista24 írta: Every Real Madrid player received a bonus of €900k for their achievements last season. @marca
Bruttó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 29., hétfő 21:36
akkor rosszul fogalmaztamcsak Arribas maradt az ismertebbek közül
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 29., hétfő 20:17
Hát nem. Maradt Peter meg Rafa Marin is. Plusz, aki nézegette a Juvenil A és/vagy Castilla meccseket az elmúlt években, annak bőven ismerős Pablo Ramón, Aranda, Bruno Iglesias meg sok más arc is.csak Arribas maradt az ismertebbek közül
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 29., hétfő 19:58
1 hivatalos meccse volt a Castillának, azt végigjátszottagutihaz14 írta: mivan a brazil jobbhátvédünkkel ? legalább castillában fix kezdő?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem