meg azt hittem, hogy benzema a rival, vele kell osszehasonlitani, most akkor mi van?

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. augusztus 30., kedd 11:39
Oké...DEziro4vr írta:Erős.Robert Lewandowski has scored the same goals in 3 league games as Eden Hazard in 4 seasons playing for Real Madrid.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 30., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 30., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 11:22
Tűpontos összehasonlítási alapok.hehetheoriginal írta: ugy erzem megszolitottal.![]()
ha mar ilyen jatekra invitaltok, akkor visszalő a hatlövetű:
Robert Lewandowski has scored the same goals in 3 league games as Eden Hazard in 4 seasons playing for Real Madrid.
But Eden Hazard is already Champions League and La Liga winner with Real Madrid, and Robert Lewandowski has won shit in Spain.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 30., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 30., kedd 11:18
De Lewa egy fostalicska, Hazardban több a teheccség.ziro4vr írta:Erős.Robert Lewandowski has scored the same goals in 3 league games as Eden Hazard in 4 seasons playing for Real Madrid.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 30., kedd 11:13
Erős.Robert Lewandowski has scored the same goals in 3 league games as Eden Hazard in 4 seasons playing for Real Madrid.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 29., hétfő 22:32
De azért ennek van némi pejoratív kicsengése, ha arra céloz valaki, hogy csak be kell passzolnia a labdákat. Én ezért írtam, hogy a második gól az messze nem ilyen volt, tehát nem ajtó-ablakot lőtt be, mégha valóban öngól is volt (bár hivatalosan neki adták).Realista24 írta: És amúgy ha rugatjak vele, akkor mi van? Azért van ott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 29., hétfő 22:02
Hiszek neked, akkor meg pláne nem vele rúgattákRealista24 írta:Na, most megnéztem. Nálam ez öngól. Besarkalta volna a középre érkező csapattársnak, de a védő lábán úgy váloztatott irányt, hogy gól lett.illgner írta:
Az a második gól azért nem olyan rúgatott gól volt. Ha jól láttam, akkor azt sarokkal egészen valószínűtlen mozdulattal tette be.
De lehet rosszul láttam, nem volt még szemműtétem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 15:34
Na, most megnéztem. Nálam ez öngól. Besarkalta volna a középre érkező csapattársnak, de a védő lábán úgy váloztatott irányt, hogy gól lett.illgner írta:Az a második gól azért nem olyan rúgatott gól volt. Ha jól láttam, akkor azt sarokkal egészen valószínűtlen mozdulattal tette be.flori írta: Lewandowskival rúgatják rendesen a gólokat.
Az meg szánalmas, hogy Koundét eladás nélkül tudták regisztrálni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 29., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 29., hétfő 12:33
hehetheoriginal írta: ezek a nagyvarosok amugy ugyanugy el vannak veszve, egesz nyugateuropa egy fospermet förmedveny, multikulti, meg migransbunozok mindenfele, akik leszarnak kb mindent es mindenkit, nincs itt semmi meglepo
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 29., hétfő 12:10
Viktor, te vagy az?ezek a nagyvarosok amugy ugyanugy el vannak veszve, egesz nyugateuropa egy fospermet förmedveny, multikulti, meg migransbunozok mindenfele, akik leszarnak kb mindent es mindenkit, nincs itt semmi meglepo
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 29., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 10:25
Persze tudom, de akkor nincs min csodálkozni azon, hogy nem bérelnek fel senkit, ha már erre sincsen eszük vagy telibeszarják.hehetheoriginal írta: de tudod milyenek ezek a mai öcskösök, rolexek gyémánttal kibaszva, kötegekben a lóvé, megy a kép az instara folyamat, kocsikulcsok sorban a meregdraga butorokon, aztan meg vannak szeppenve, mikor kirámolják őket![]()
ezek a nagyvarosok amugy ugyanugy el vannak veszve, egesz nyugateuropa egy fospermet förmedveny, multikulti, meg migransbunozok mindenfele, akik leszarnak kb mindent es mindenkit, nincs itt semmi meglepo
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem