Aurélien Tchouaméni - 14
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
Persze hogy megáll és a biztosra megy, ott van a villamlabu kroos modric duo persze hogy nem fog rizikozni, engem meg vett
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az első félidőben kb. uralta a középpályát, mindenhol ott volt, kereste a társakat és ő is fellelhető volt, ha kérni kellett a labdát. Golpassza klasszis megoldás volt. A második félidőben visszább vett, kevesebbet vállalt, de összességében stabil, jó focit hozott. Előre játékban Camavingahoz hasonlóan több kockazatot várok tőle, latszott, hogy párszor előretört volna, de inkabb megallt és a biztos passzt választotta. Több van benne, de kezdésnek nagyon jó.69erssam írta: cshu cshuu, sihuhuhu sihuhuhu sihuhuhu,
Hogy játszott tegnap a számokon kívül?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
cshu cshuu, sihuhuhu sihuhuhu sihuhuhu,
- Pad'em
Csucsu expressz rohadtul beindult.
Tchouameni vs Espanyol:
• 83 touches.
• 94.5% pass accuracy.
• 3 chances created.
• 1 big chance created.
• 1 assist.
The standard.
Tchouameni vs Espanyol:
• 83 touches.
• 94.5% pass accuracy.
• 3 chances created.
• 1 big chance created.
• 1 assist.
The standard.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Egy kis keménységet várok tőle, használja ki a felepiteset, pattogjanak le róla az emberek. De kétség kívül fejlődés volt a korábbi meccshez képest.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Leveszem a tiltást pademrol vegregutihaz14 írta:kettovel alattadRealista24 írta: Tchouaméni had the most recoveries (9), interceptions (3) and clearances (4) out of any Real Madrid player vs Celta Vigo. @marca![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kettovel alattadRealista24 írta: Tchouaméni had the most recoveries (9), interceptions (3) and clearances (4) out of any Real Madrid player vs Celta Vigo. @marca

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Első meccset beírom lámpaláznak, de azért senki se remekelt túlságosan az almeria ellen.
Tegnap egy percig se éreztem, hogy kijátsszak vagy lefutják nem fog oda érni, teljesen higgadtan játszott annyit vállalt amennyit muszaj volt, szerintem tisztán latszik carlo mire kérte, a biztonsági játekra. Sokkal több van benne de cdmként adta tökéletesen. A két colos, cama meg aurelien gyilok nagyon
Tegnap egy percig se éreztem, hogy kijátsszak vagy lefutják nem fog oda érni, teljesen higgadtan játszott annyit vállalt amennyit muszaj volt, szerintem tisztán latszik carlo mire kérte, a biztonsági játekra. Sokkal több van benne de cdmként adta tökéletesen. A két colos, cama meg aurelien gyilok nagyon
- Pad'em
Tchouaméni had the most recoveries (9), interceptions (3) and clearances (4) out of any Real Madrid player vs Celta Vigo.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Fizikai képességekben veri Caset (aki azonban helyezkedéssel, tapasztalattal pótolni tudta a lassúságát), sok minden lehet ebből, de a lehetőség adott, hogy legjobb legyen a posztján
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Ne essünk át a ló túl oldalára 2 meccs alapján, amiből az egyiken értékelhetetlent nyújtott. Tehetséges a gyerek. Ha Case itt lenne, betonkezdő lenne, ugyanúgy mint bárhol a világon. Case top1 CDM, vita nélkül. Egyébként Én is nagyon sokat várok Auréltől!ikelemen5 írta: Kezdem érteni, hogy Casemiro miért nem érezte hosszútávon biztosítottnak a kezdőtagságát.![]()
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kezdem érteni, hogy Casemiro miért nem érezte hosszútávon biztosítottnak a kezdőtagságát.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Lenne patreon vagy valami hasonlo en perkalnam mar evek ota, Gergo nem akar penzt keresni.sebydani írta:Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbeFaust írta: Kérek egy élienes emotikont.![]()
![]()

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem így kell leírni, de Csucsu a beceneve a csapatnál, ha jól emlékszem.
Nem kell lustának lenni # AT egybe, nem nehéz megjegyezni, és kész is a neve. Így csináltam én is az értékeld topikban.Steve írta:A közösbe akkor tenne ha mi sem látnánk az ő kommentjeitsebydani írta: Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbe![]()
![]()
![]()
![]()
Ez van na. Apa lett, megöregedett és nem bírja az alkalmazkodást és a szocializálódást.
Btw valaki qva gyorsan segítsen, mert túl sok a becenév Tcouameninek, nem tudom mit használjak, az eredetihez meg lusta vagyok.. dilemma.![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Galacticos
Szerintem csua.Steve írta: Btw valaki qva gyorsan segítsen, mert túl sok a becenév Tcouameninek, nem tudom mit használjak, az eredetihez meg lusta vagyok.. dilemma.
Remek meccs volt tole.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A közösbe akkor tenne ha mi sem látnánk az ő kommentjeitsebydani írta:Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbeFaust írta: Kérek egy élienes emotikont.![]()
![]()

Ez van na. Apa lett, megöregedett és nem bírja az alkalmazkodást és a szocializálódást.

Btw valaki qva gyorsan segítsen, mert túl sok a becenév Tcouameninek, nem tudom mit használjak, az eredetihez meg lusta vagyok.. dilemma.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Múltkor a fórum motorban akartál változást, hogy ne lásd az emberek 90%-ának a kommentjeit, most meg ez… valamit be is kéne tenni a közösbeFaust írta: Kérek egy élienes emotikont.![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Kérek egy élienes emotikont.

- Pad'em
Meccsről meccsre jobban fog odabaszarintani. Persze valaki már 45 perc után küldte volna vissza a hercegségbe, de hálisten úgy tűnik megint nagyot fogtunk.
Párban Camával oktatni fognak a jövőben.
Párban Camával oktatni fognak a jövőben.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Patika lesz a srác. Nagy játékos lesz belőle.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa