HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 29., hétfő 0:09
Nehéz erre mit írni. A 3 gól ellenére is elegedetlen vagyok. Vinicius rengeteg labdat eladott, és bar eddig sem a legélesebb kés volt a fiókban, de a mai napon extra sok hulyeseget csinalt... Amikor 3-4 ember között is megakarta oldani, úgy hogy kozben a tarsak üresbe futnak, nekem ne mondja már senki, hogy ehhez is tapsolni kell. Ami további probléma nála, hogy végig pofazza és vigyorogja a meccset, nem sok alázatot mutatva ezzel.
Kroost es Modricot elfelejtenem, dinamika, lendület és tempó kell a kpra, ezt pedig már nem tudják biztosítani, ráadásul ha Kroos a pályán van, akkor a pontrugasok is az övé, ami megye 2 szint.
Benzema fasult, az osszejatekok egy jelentős része elakadt benne, de a 2 gólja fantasztikus volt. Sajnos komoly bajban leszünk, ha a góljai sem fognak jönni.
Valverde sajnos nem szélső, nem tud igazán kulcsfigura lenni a szélen. Gyors, de igazából, ennyi,
a szélre ennél több kell. Igazából a szeljatekunk probléma lehet később, Nkunkura nyomnék egy all int, de tudjuk, hogy nem fog jönni és majd nezhetjuk a szélen Asensiot.
Hazardon lehet röhögni, de én ma siman behoztam volna, ha 10 bol 10 csel nem jön be a szélen, akkor ott valtoztatni kell a folyamaton.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”