ezek a nagyvarosok amugy ugyanugy el vannak veszve, egesz nyugateuropa egy fospermet förmedveny, multikulti, meg migransbunozok mindenfele, akik leszarnak kb mindent es mindenkit, nincs itt semmi meglepo
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 10:19
Ezért írtam a biztosítástMarci77 írta:Manchesterben/Liverpoolban kis túlzással 2 havonta kirabolnak egy játékost kb,erre vannak szakosodva már régóta,ugye Reinát 15 éve BL döntő alatt rabolták ki,máig megy, 2022ben már 3 játékos esett áldozatul asszem. Casemiro családja mellett ezért van extra felügyelet és őrök mióta odaigazolt. És ezért vannak hotelben még mindig.Realista24 írta:
Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.
Egy TV PS kombóért nem fognak ott betörni.
Pogbának a széfét is elvitték tavasszal,kb sehova se tudod rejteni a pénzt a házban. max kertbe a kutyáid alá talán,hogy klasszikussal éljek![]()
Szerintem simán vannak szenzoros cuccaik átnézni mi hol lehet..
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 29., hétfő 10:13
Manchesterben/Liverpoolban kis túlzással 2 havonta kirabolnak egy játékost kb,erre vannak szakosodva már régóta,ugye Reinát 15 éve BL döntő alatt rabolták ki,máig megy, 2022ben már 3 játékos esett áldozatul asszem. Casemiro családja mellett ezért van extra felügyelet és őrök mióta odaigazolt. És ezért vannak hotelben még mindig.Realista24 írta:Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.Sierra írta:
Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen.![]()
Egy TV PS kombóért nem fognak ott betörni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 10:10
pont akkorra berelnek realtime taposodeszantosokat, shoot to kill ponttal a szerzodesukben'shutterisland írta: ezt mindig szoba is hozzuk ilyen esetek utan.
egyszeru celpontok, foleg hogy meg azt is 100 szazalekra lehet tudni, hogy mikor nincsenek otthon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 10:07
Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.Sierra írta:Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen.Realista24 írta: Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 29., hétfő 10:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 29., hétfő 9:43
Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen.Realista24 írta: Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 29., hétfő 0:03
Ultra vékony a támadósorunk ezt mindenki tudja. Mariano, Hazard nem szint. Asensio nem fogja hozni a tavalyi számait, most sem kapott lehetőséget, ez jelzés értékű. Rodrygo az egyetlen értelmes cserénk előre. Valverde játszik jobbszélsőt, de ő nem támadó, szóval Benzema és Vini vannak előre, ha valamelyikük kidől vagy formahanyatlásban lesz akkor tényleg vége lesz a szezonnak. Elfogult madridista vagyok, de 1 támadót mindenképpen igazolnék.Donát írta:Nem temetjük a Madridot, nert a Barca könnyen nyert, azt beszéltük, hogy durva vékony a támadó szekció, és így nem lehet egy szezonon át. Persze lehet, hogy csodás módon feltámad Hazard, megtáltosodik Asensio, és Marianoról minden labda bepattan. Imádná mindenki, és drukkolunk is ennek a forgatókönyvnek is. De erre van kisebb esély, és nem mindenkinek van kedve bemacsózni, hogy úgyis megszabunk mindenkit, mi vagyunk a legjobbak!hehetheoriginal írta: gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
aztan egyreszt van benne valami, masreszt azoktol is van benne valami, akik temetik a csapatot, masreszt mivel valoban verszegeny a tamadoszekcio, mert nem tudtunk senki baszot hozni, igy okkal van kiborulva par ember - en pl a hataron mozgok, sztem keves lesz nagyon ez a szezon sajnos..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:59
Nem temetjük a Madridot, nert a Barca könnyen nyert, azt beszéltük, hogy durva vékony a támadó szekció, és így nem lehet egy szezonon át. Persze lehet, hogy csodás módon feltámad Hazard, megtáltosodik Asensio, és Marianoról minden labda bepattan. Imádná mindenki, és drukkolunk is ennek a forgatókönyvnek is. De erre van kisebb esély, és nem mindenkinek van kedve bemacsózni, hogy úgyis megszabunk mindenkit, mi vagyunk a legjobbak!hehetheoriginal írta: gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
aztan egyreszt van benne valami, masreszt azoktol is van benne valami, akik temetik a csapatot, masreszt mivel valoban verszegeny a tamadoszekcio, mert nem tudtunk senki baszot hozni, igy okkal van kiborulva par ember - en pl a hataron mozgok, sztem keves lesz nagyon ez a szezon sajnos..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:51
Miért?Realista24 írta: Nevetséges, ami itt megy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:10
Mi újság a csapatoddal Sutter? nyertetek sok góllal? gondolom....azért ég megint a topic'shutterisland írta:hu gyerekekek, en aztan nem vagyok egy dzsi fan, de az ilyeneken jogosan akadna ki.ég és föld a különbség a két keret között.![]()
ha osszehasonlitjuk a ket keretet, az elol levo firepoweren kivul mas nem szol mellettunk kereterossegben.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:07
Én is ezt mondom. Meg hogy a bajnokságot nézve ez bazi nagy előny, bőven elég az aranyhoz. Indokoltam is, hogy miért.'shutterisland írta:hu gyerekekek, en aztan nem vagyok egy dzsi fan, de az ilyeneken jogosan akadna ki.ég és föld a különbség a két keret között.![]()
ha osszehasonlitjuk a ket keretet, az elol levo firepoweren kivul mas nem szol mellettunk kereterossegben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:05
hu gyerekekek, en aztan nem vagyok egy dzsi fan, de az ilyeneken jogosan akadna ki.ég és föld a különbség a két keret között.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:59
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem