tavaly még ezeket se nagyon tudták. de jó is volt nézni a szenvedésüket.Yazid írta:de egy valladolidot megverni nem fogok hasra esni.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:34
tavaly még ezeket se nagyon tudták. de jó is volt nézni a szenvedésüket.Yazid írta:de egy valladolidot megverni nem fogok hasra esni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:30
P.S.:KAG írta:Hoznánk amúgy előre 1-2 használható embert, ott lennénk mi is.Donát írta:
A mi támadóink meg csapágyasra lesznek hajtva. A Barca nem fog annyit hibázni, mint tavaly, csodálnám, ha tartanánk velük a lépést, ég és föld a különbség a két keret között.
(De persze most le lehet majd szólni, mert szerintem nem mi vagyunk a jobbak a pontelőny ellenére sem. Azért majd drukkolok a Madridnak, ha nem baj.)
Nem értem Perezt miért nem robbant egy Nkunkut. Bőven elférne a csávó.
Értem én, hogy jövőre olcsóbb, de ez a jövőre simán kerülhet egy laliga trófeába is.
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:28
Hoznánk amúgy előre 1-2 használható embert, ott lennénk mi is.Donát írta:A mi támadóink meg csapágyasra lesznek hajtva. A Barca nem fog annyit hibázni, mint tavaly, csodálnám, ha tartanánk velük a lépést, ég és föld a különbség a két keret között.Sierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
(De persze most le lehet majd szólni, mert szerintem nem mi vagyunk a jobbak a pontelőny ellenére sem. Azért majd drukkolok a Madridnak, ha nem baj.)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:27
szerintem csak a hangos kisebbség.De tény, eléggé le volt nézve sokak által a faszi.
már nem kétbites?egybites
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:27
kevés a support, egybites a tamadojatek, nincs kreativitás 2 emberen kivul.Benzema is beindulhat.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:26
A mi támadóink meg csapágyasra lesznek hajtva. A Barca nem fog annyit hibázni, mint tavaly, csodálnám, ha tartanánk velük a lépést, ég és föld a különbség a két keret között.Sierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:25
Korai még.gutihaz14 írta:várható volt. gólgyár a csávóSierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
dembele, raphinha ha így folytatják nem lesz itt probléma
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:23
Ez már akkor hivatalos volt kb, mikor odaigazolt.Sierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:23
várható volt. gólgyár a csávóSierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:17
Az a második gól azért nem olyan rúgatott gól volt. Ha jól láttam, akkor azt sarokkal egészen valószínűtlen mozdulattal tette be.flori írta: Lewandowskival rúgatják rendesen a gólokat.
Az meg szánalmas, hogy Koundét eladás nélkül tudták regisztrálni.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:32
Áhhá, jogos. Úgy értelmeztem a his first three games-t, hogy első 3 forduló.gutihaz14 írta:debut
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:28
de aspasnak nem ezek az első meccsei a laligában. debutEz csak a Barcára vonatkozik? Mert idén Aspas is 3 gólos és ő már 35.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:25
Ez csak a Barcára vonatkozik? Mert idén Aspas is 3 gólos és ő már 35.gutihaz14 írta: At 34 years and 7 days, Robert Lewandowski is the oldest player to score three goals in his first three LaLiga games in the 21st century
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem