Brazil, technikas, stílusos, hq nem sul be nagyon, ennyiert kb tovabb lehet adni, sztem jol csinálta az Mu,plane h nincs is masik izgalmas jobbszelso a piacon, (nalunk is hianyposzt egy kozepen kiemelkedő jatekost eroltetunk ott) ..

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:17
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:38
Aktualis felszopkodott fiatal brazil tamado akit tobb elit klubbal is szobahoztak. Szerintem sem meglepo, hogy Casemironal 20 millioval dragabb.cart írta: Továbbra is az egyik egy 22 éves támadó, a másik pedig egy 30 éves VKP.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 14:55
Amugy nem is ertettem, hogy hova volt a rohanas.Pad'em írta: 100 milla lesz AntonyCsúnyán bennhagytunk 10-20 milliót Casemiróban.
Manchester United are ‘confident’ to complete full agreement with Ajax for Antony in the next hours. All parties have agreed on negotiations around €100m fee, now time to structure the deal and get it done.
Player’s camp also feeling that it’s now more than close.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 28., vasárnap 14:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 27., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. augusztus 27., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 27., szombat 19:31
Én bízom Haalandban. Neki a BL az álma. A BL pedig egyenlő Real Madrid. Csak a testének kell bírnia és jönni fog Karim után.ELSiete írta:Nyilván a Real mindenkinek egy álom, de én szerintem ő a Cityvel is elégedett az apja révén, és simán benne van a pakliban, hogy ő az utolso puzzle darab Guardiolanal a BLhez. Ha meg mindent nyernek, elkezd Citys "legendává" válni, mi meg esetleg nem leszünk képben, akkor nehezen fogjuk elhozni.ateeemadrid írta:
Jatszott mar valaha jobbszélen?
Ettől még kár a vikingért, az új generáció legjobbja, az ő csapata is alaphangon 1-0ról indul.
A citybol sztem amúgy sztem egyszerűbb igazolni, fog ő még itt játszani.
Érte kellett volna mennünk, sokkal komolyabb, profibb a hozzaallasa Mbappenal, aki egy kis k.csög.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 27., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 27., szombat 19:27
Nyilván a Real mindenkinek egy álom, de én szerintem ő a Cityvel is elégedett az apja révén, és simán benne van a pakliban, hogy ő az utolso puzzle darab Guardiolanal a BLhez. Ha meg mindent nyernek, elkezd Citys "legendává" válni, mi meg esetleg nem leszünk képben, akkor nehezen fogjuk elhozni.ateeemadrid írta:Jatszott mar valaha jobbszélen?Anthony írta:
Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.
2 légy egy csapásra.
Ettől még kár a vikingért, az új generáció legjobbja, az ő csapata is alaphangon 1-0ról indul.
A citybol sztem amúgy sztem egyszerűbb igazolni, fog ő még itt játszani.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 27., szombat 19:10
Jatszott mar valaha jobbszélen?Anthony írta:Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.Faust írta:
Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.
2 légy egy csapásra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 27., szombat 18:39
Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.Faust írta:Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.'shutterisland írta: az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
illetve haaland goljait elnezve...pont ez hianyzott a city jatekabol.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 27., szombat 18:17
Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.'shutterisland írta: az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
illetve haaland goljait elnezve...pont ez hianyzott a city jatekabol.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 27., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 27., szombat 17:52
durva eredménysoadroli írta: 9-0.... besztlig![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 27., szombat 17:51
Azt a par evet meg kihuzzuk a jelenlegi tamadokkal amig febukkan megint valami csatar tehetseg. Esetleg Marianot meg lehet gyozni hogy hosszabbitson addigYazid írta: A norveggal jol beszoptuk, benzema utan vakarhatja a fejet a vezetőség![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 27., szombat 17:46
Ott minden csapat nagyon erős, ilyen különbségek nincsenek, ohh wait.soadroli írta: 9-0.... besztlig![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 27., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. augusztus 27., szombat 17:44
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem