Premier League
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Öde megkezdte az Arsenal seggének a mentését.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hát igen nagy esély van rá, hogy Salah 32 gólos rekordja veszélyben van.
Lassan olyan csapata van Guardiolanak, hogy igazából már elbalfaszkodni se tudja a BL-t. Elképesztő milyen emberek ülnek a padon is.
Lassan olyan csapata van Guardiolanak, hogy igazából már elbalfaszkodni se tudja a BL-t. Elképesztő milyen emberek ülnek a padon is.
Én bízom Haalandban. Neki a BL az álma. A BL pedig egyenlő Real Madrid. Csak a testének kell bírnia és jönni fog Karim után.ELSiete írta:Nyilván a Real mindenkinek egy álom, de én szerintem ő a Cityvel is elégedett az apja révén, és simán benne van a pakliban, hogy ő az utolso puzzle darab Guardiolanal a BLhez. Ha meg mindent nyernek, elkezd Citys "legendává" válni, mi meg esetleg nem leszünk képben, akkor nehezen fogjuk elhozni.ateeemadrid írta:
Jatszott mar valaha jobbszélen?
Ettől még kár a vikingért, az új generáció legjobbja, az ő csapata is alaphangon 1-0ról indul.
A citybol sztem amúgy sztem egyszerűbb igazolni, fog ő még itt játszani.
Érte kellett volna mennünk, sokkal komolyabb, profibb a hozzaallasa Mbappenal, aki egy kis k.csög.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Haaland CR utat fog bejárni. Az, hogy milyen csapatokban, az más kérdés. De nem fog egy Cityben megöregedni, max akkor, ha nem azt az utat járja be a karrierje, amire jelenleg hivatott. Tehát, megsérül, kialszik benne a tűz, stb.
De, ha éhes marad, akkor lépni fog onnan.
De, ha éhes marad, akkor lépni fog onnan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nyilván a Real mindenkinek egy álom, de én szerintem ő a Cityvel is elégedett az apja révén, és simán benne van a pakliban, hogy ő az utolso puzzle darab Guardiolanal a BLhez. Ha meg mindent nyernek, elkezd Citys "legendává" válni, mi meg esetleg nem leszünk képben, akkor nehezen fogjuk elhozni.ateeemadrid írta:Jatszott mar valaha jobbszélen?Anthony írta:
Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.
2 légy egy csapásra.
Ettől még kár a vikingért, az új generáció legjobbja, az ő csapata is alaphangon 1-0ról indul.
Érte kellett volna mennünk, sokkal komolyabb, profibb a hozzaallasa Mbappenal, aki egy kis k.csög.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ateeemadrid
Jatszott mar valaha jobbszélen?Anthony írta:Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.Faust írta:
Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.
2 légy egy csapásra.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Benzema jól ellett volna a jobb szélen is.Faust írta:Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.'shutterisland írta: az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
illetve haaland goljait elnezve...pont ez hianyzott a city jatekabol.
2 légy egy csapásra.
Oriasi blama hogy nem hoztuk el, a szememben sokkal nagyobb mint a kiskocsog teknoc. Annak igy utolag a normalis ember meg orul is. De ez a gyerek…Az eletben nem hozzuk el a citybol.'shutterisland írta: az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az is durva, hogy salah a 9-bol egyet sem rugott vagy egyiknek sem o adta a golpasszt, arra sem sok penzt tettem volna fel, mielott rakattintottam az eredmenyre.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
durva eredménysoadroli írta: 9-0.... besztlig![]()

de amúgy sokkal több "középcsapat" van ott, mint a spanyol bajnokságban
akik bármikor megverhetik a nagyokat
nézzük meg mennyit költöttek a kisebb csapatok a PL-ben és itt igazolásokra a nyáron
döbbenetes különbségek vannak
Azt a par evet meg kihuzzuk a jelenlegi tamadokkal amig febukkan megint valami csatar tehetseg. Esetleg Marianot meg lehet gyozni hogy hosszabbitson addigYazid írta: A norveggal jol beszoptuk, benzema utan vakarhatja a fejet a vezetőség![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. augusztus 27., szombat 17:54-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ott minden csapat nagyon erős, ilyen különbségek nincsenek, ohh wait.soadroli írta: 9-0.... besztlig![]()

Ez a Bournemouth valami kurvagyenge. Simán utolsó lesznek.
Haaland meg szépen hozza, amit vártam. Rá kell menni a csúcsra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Akkor már legyen 10.
Haaland hatalmas király. Én ott ülök a 24-es kivásárlási áros vonaton
Haaland hatalmas király. Én ott ülök a 24-es kivásárlási áros vonaton

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

A norveggal jol beszoptuk, benzema utan vakarhatja a fejet a vezetőség

Colos norvég gyorsan tett róla h ne szopjanak.Pad'em írta: City 0-2-re ég, Pool 4-0-ra megy Firmino 3 assist + gól, Chelsea 10 emberrel, mindezt fél óra után, mozgalmas délután lesz a PL-ben.

- halamadrid
Nélküle meg a támadósor lenne vékony. Most se lenne senki aki kezdhetne helyette így, hogy elment Origi.Mickey írta: Firminora számítanak?
1-2 napja olvastam, hogy Paredesre cserélné el a Pool, mert a közáppályát erősítenék.

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Firminora számítanak?
1-2 napja olvastam, hogy Paredesre cserélné el a Pool, mert a közáppályát erősítenék.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
Firmino még egy gól, nagyot megy
- halamadrid
Te jó ég mi ez a forduló 
Ha ez így marad, a bánat pooli kezdés ellenére is csak 2 pont lesz köztük és a City közt. Érdekes szezon elé nézünk. Az észak-londoniak is nagyon jók, Manchesterben is kezd kialakulni, egyedül a Chelsea egy nagy kérdőjel.

Ha ez így marad, a bánat pooli kezdés ellenére is csak 2 pont lesz köztük és a City közt. Érdekes szezon elé nézünk. Az észak-londoniak is nagyon jók, Manchesterben is kezd kialakulni, egyedül a Chelsea egy nagy kérdőjel.