Pontosan ezt gondolja a pártod is.füst írta: Én tökre ki vagyok simulva, mert szerintem nincs szükség semmiféle párbeszédre.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 27., szombat 12:22
Pontosan ezt gondolja a pártod is.füst írta: Én tökre ki vagyok simulva, mert szerintem nincs szükség semmiféle párbeszédre.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. augusztus 27., szombat 12:13
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 27., szombat 11:33
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 27., szombat 10:29
Apam pl oriasi fideszes, az volt kb miota leteznek, melle nyilvan(?) gyuloli a komcsikat, multkor valahogy elojott, hogy kadarek hogy basztak at a nepet, hogy hogyan tartottak egy szinten mestersegesen a kenyer arat, hogy elhitessek a neppel hogy itt minden oke, es hogy tobbek kozott ezert milyen arat fizetett az orszag, ez a naaagy kadari politika, mekkora ballepes hiszen a piac egyszer ugyis visszaut. Aztan kerdeztem, hogy ez nem tok ugyanaz-e, amit pl a rezsivel csinaltak most.hehetheoriginal írta: Az oreg generacional ez vmilyen szinten ertheto, nekik egy ilyen ember kell kadarjancsi utan pl, aki megvedi oket a covidtol, haborutol, aki gondoskodik roluk, atyaskodik felettuk. Mikor ez a generacio kihal, akkor is lesz sajnos baj, mert a mostani fiatal generacio meg jobban elborult, es pluszban ostobasaggal es tajekozatlansaggal tarsitva frocsog egymasra, az meg meg veszelyesebb talan
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 27., szombat 9:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 27., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 27., szombat 9:18
nekem mindegy csak a templom fel legyen ujitva. tobbi nem szamithehetheoriginal írta:Meglepodnel, de sztem te is tudod, hogy erettsegis, diplomas, erett felnott emberek is ilyenek.gutihaz14 írta:
akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugrani
Tegye fel a kezet, akinek van alapvetoen normalis, az adott szakmajaban fullprofi, abszolut hozzaerto, ertelmes kollegaja, ismerose, aki megbolondul, mintha egy masik ember lenne, mikor a politika kerul szoba.
Az ilyenek nezik be, hogy ha tataroztak a templomtornyot, akkor viktor es a fityesz az o uruk es parancsolojuk
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 27., szombat 9:13
Meglepodnel, de sztem te is tudod, hogy erettsegis, diplomas, erett felnott emberek is ilyenek.gutihaz14 írta:akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugranikierkegaard írta: https://www.youtube.com/watch?v=0AIEQRMsSH8
durva, hogy a szuggesztió mennyre bivaly erős módszer.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 27., szombat 7:16
akik itt feltettek a kezuket egybol el kene venni a szavazati jogot mert valszeg erettsegit sem tudtak megugranikierkegaard írta: https://www.youtube.com/watch?v=0AIEQRMsSH8
durva, hogy a szuggesztió mennyre bivaly erős módszer.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. augusztus 27., szombat 1:20
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. augusztus 27., szombat 1:04
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 26., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 26., péntek 19:57
Elnezest lemaradtam, van egy alternativ vilag, ahol a nem fideszesek is minden szarert hugyert beugatnak mindenkinek undorito gusztustalan stilusban? Es most nem a maganemberekrol beszelek, hanem a fostos kozszereplokrol, politikusokrol. Peldaul amikor egy 18 eves lanyba allnak bele, habzo szajjal a tv-ben es egyeb mediaban. Mas oldalrol lathatok ilyet?filatáska írta:Szóljon, a f*szt érdekel, csak akk ne állítsa be hogy fideszes vagy akármilyen az illető ha közben ő is ezt csinálja.hehetheoriginal írta: Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
Bár lehet fideszes, akkor visszaszívom.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 26., péntek 19:13
Szóljon, a f*szt érdekel, csak akk ne állítsa be hogy fideszes vagy akármilyen az illető ha közben ő is ezt csinálja.hehetheoriginal írta: Hadd minositsen, velemenyezzen es szoljon mar le mindenki akit es ahogy csak akar, hat mi az istenfasza ez itt bazmeg
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 26., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 26., péntek 18:44
Főleg az eredeti f*szos pólójával.füst írta: Nem volt célom hogy ilyen gellert kapjon a dolog, de most már mindegy.
Szerintem meghökkentő jelenség a szakállas Viktor, főleg így fehérben, mint Gandalf.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. augusztus 26., péntek 18:33
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 26., péntek 18:27
Még szerencse, hogy te nem minősítesz és szólsz le.zsuninnyo írta: Ez ilyen legalja fideszes tulajdonsag lenne ezt is megszolni.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 26., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 26., péntek 17:37
A többség még keresi a szavakat. Én a rabló Télapóig jutottam.füst írta: Én kiosztanék egy feketepontot a fórum összes lakójának, órákkal ezelőtt közzé lett téve egy szakállas Orbán-kép, és mégse érkezett semmilyen hozzáfűznivaló.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem