Egy jóra nekünk is lenneCS0ki írta: Kemény pénzek . Ilyen híreknel mindig csak egy dologra tudok gondolni. Az eladó csapatnak nincs szüksége egy jó marianora vagy asensiora?![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 26., péntek 17:07
Egy jóra nekünk is lenneCS0ki írta: Kemény pénzek . Ilyen híreknel mindig csak egy dologra tudok gondolni. Az eladó csapatnak nincs szüksége egy jó marianora vagy asensiora?![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 26., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 26., péntek 16:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 26., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 26., péntek 12:05
Magyar.alexoxladjackoxi írta: Angol vagy magyar felirat?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 25., csütörtök 17:42
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. augusztus 25., csütörtök 17:38
https://vm.tiktok.com/ZMN7tAgAP/mocsok írta: Nekem erről az a faszi ugrik be aki a gonosz erőt űzi ki az emberekből. Már vártam mikor mondja valamelyiknek hogy “jézus nevében parancsolom, hogy hagyd el ezt a testet!”
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 25., csütörtök 16:47
Habár a magyar sajtó brightoni szerződésről ír, hivatalos ajánlat a Zenittől futott be Szalai Attila megvásárlására, írja a török Transfermarkt.Erről nem olvastam.
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 25., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 25., csütörtök 15:15
A magyar sajtóban futótűzként terjed a hír, miszerint az "AS Marca" arról ír, hogy Szalai Attila a hétvégén orvosi vizsgálatokon fog átesni a Brighton csapatánál.lordgabi írta: Szalai Attila hétvégén aláírhat a Brightonhoz, 15 millió euróért.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. augusztus 25., csütörtök 14:56
Erről nem olvastam. 4 éves szerződésről írnak. Szerintem több esze van azért neki, egy ideig offon lesznek a nemzetközi porondtól az orosz csapatok minden szinten, a Brighton sem BL esélyes, de azért jelen helyzetben jól meg kell gondolni ezt, FA kupa, Ligakupa, stb miatt több játéklehetőséget is ad az angol csapat, és előrelépés is lehet majd a jövőt nézve majd, szurkolok neki.gutihaz14 írta:en ma reggel mg zenitet olvastam. gyorsan valtoznak a dolgoklordgabi írta: Szalai Attila hétvégén aláírhat a Brightonhoz, 15 millió euróért.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 25., csütörtök 14:31
en ma reggel mg zenitet olvastam. gyorsan valtoznak a dolgoklordgabi írta: Szalai Attila hétvégén aláírhat a Brightonhoz, 15 millió euróért.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. augusztus 25., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 25., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 25., csütörtök 11:26
Jelenleg csak feliratos van.alexoxladjackoxi írta:Itt amúgy fenn van a magyar verzió is? Elvileg van feliratos, csak azért kérdem.Donát írta:
https://www.sorozatbarat.club/video/ser ... at/01_evad
Egy rém egyszerű ingyenes regisztrációért cserébe. De megéri, jó oldal, van itt minden. Bár az ingyenességért cserébe nyilván sok a reklám, ezért én inkább torrent párti vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 25., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 25., csütörtök 10:20
Itt amúgy fenn van a magyar verzió is? Elvileg van feliratos, csak azért kérdem.Donát írta:https://www.sorozatbarat.club/video/ser ... at/01_evadBerti írta: Amúgy hol lehet nézni ezt a sorozatot, ha nem akarok torrentezni vagy Primera előfizetni?
Egy rém egyszerű ingyenes regisztrációért cserébe. De megéri, jó oldal, van itt minden. Bár az ingyenességért cserébe nyilván sok a reklám, ezért én inkább torrent párti vagyok.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 25., csütörtök 10:12
https://www.sorozatbarat.club/video/ser ... at/01_evadBerti írta: Amúgy hol lehet nézni ezt a sorozatot, ha nem akarok torrentezni vagy Primera előfizetni?
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 25., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. augusztus 25., csütörtök 9:08
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem