Khedira mit leművelne, Marcelo oktatná a srácokat, egyik oldalon Bale, a másikon CR szaggatná a hálót.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 9., szombat 1:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 9., szombat 1:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 9., szombat 0:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 9., szombat 0:37
Valdes 1:35-nelwZoLee7 írta:https://www.youtube.com/watch?v=AiPlPp6SKD0
lehet h nem egy mai darab...de egyes játékosok olyant is csinálnak amit nem néznék ki belőlük![]()
kivéve Pique-t 8:03-nál asszem, ezen nem csodálkoztam
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 0:32
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 8., péntek 22:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 22:10
A legutolsó "jó" spanyol bíró López Nieto volt,azt hiszem BL döntőt is vezetett talán,de ő is visszavonult már 2003 ba.Azóta kínoznak ilyen Mallencok,meg Texiera Vitierrezek...Collinára emlékszem... Szigorù és jó spori volt. Maga az a tekintet is elég debil :D... A baj amùgy az, hogy a spanyol csapatok megszokták ezt a pocsok játékvezetést, és minden apró kontakt után hisztiznek a szabadért...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 8., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 8., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 20:55
A tarfejű olaszról én csak jókat hallottam, élőben nem láttam (vagy láttam, de nem emlékszem rámorientes írta:Én is a portugált meg a szlovént tartom ma a legjobbnak.De korántsem olyan jók,mint korábban Phull Sanyi (szakértőnek lehet hogy pocsék,én nemtom,csak amit tőletek olvasok,de játékvezetőnek remek volt)
,Collina,vagy a 80-as években a francia Voutrot...esett a szinvonal,az az igazság...
Hát akkor elég sok eltiltást kiszabó ítélet születne minden egyes meccs után.R.M.C.F írta:El kell utólag tiltani azt annyi.
R.M.C.F írta:Majd nem repked mint a délimadarak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 20:48
Én is a portugált meg a szlovént tartom ma a legjobbnak.De korántsem olyan jók,mint korábban Phull Sanyi (szakértőnek lehet hogy pocsék,én nemtom,csak amit tőletek olvasok,de játékvezetőnek remek voltOlyan bíró nem létezik, aki tökéletesen korrekt módon képes lehozni a meccseket, kisebb-nagyobb hibákat mindenki követ el, de azért van pár kiemelkedően jó bíró szerintem, a portugál Proença, Skomina esetleg, meg ez a norvég is jó a BL-ben (Mors?). A spanyolokról inkább ne is beszéljünk, katasztrófa szinte az összes...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 8., péntek 20:42
morientes írta:Az az igazság,ha a mai világba nem esel el,be se fújják a tizit,akkor se ha nyilvánvaló szabàlytalanság történik.Ezzel most egyetértek és azért, mert tudom milyen az mikor lehet, hogy csak picit érnek hozzád, de kilendít és már nem tudsz koncentrálni,
Sokszor megfigyeltem pl Rooneyt,ő sokszor nem esik mikor kellene,hanem menne tovább,és ezzel jópár tizitől megfosztotta a manchestert.Ami becsülendő,csak nincs a csapat hasznára.Persze már rég láttam ezeket tőle,lehet hogy már Rooney is változott azóta...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 20:39
Olyan bíró nem létezik, aki tökéletesen korrekt módon képes lehozni a meccseket, kisebb-nagyobb hibákat mindenki követ el, de azért van pár kiemelkedően jó bíró szerintem, a portugál Proença, Skomina esetleg, meg ez a norvég is jó a BL-ben (Mors?). A spanyolokról inkább ne is beszéljünk, katasztrófa szinte az összes...Marky írta:a világon nincs olyan bíró most, aki teljesen korrektül vezet. mindegyik vagy benéz ezt-azt, vagy engedi a durvulást, vagy tök fogalmatlan az indulatok kezelésében. ez alól a mi viktorunk se kivétel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 8., péntek 19:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 8., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 8., péntek 19:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 8., péntek 18:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 8., péntek 12:00
Az az igazság,ha a mai világba nem esel el,be se fújják a tizit,akkor se ha nyilvánvaló szabàlytalanság történik.Ezzel most egyetértek és azért, mert tudom milyen az mikor lehet, hogy csak picit érnek hozzád, de kilendít és már nem tudsz koncentrálni,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 8., péntek 10:04
Ezzel most egyetértek és azért, mert tudom milyen az mikor lehet, hogy csak picit érnek hozzád, de kilendít és már nem tudsz koncentrálni, viszont nem biztos, hogy befújják. Egy kis rásegítés és egyértelmű. Simán adható volt az a 11-es és messze nem Young féle kamu volt.Santi írta:Én egyenesen odáig mennék, hogy sztem még jól is csinálta a dolgot Neymar. El kellett dobnia magát, mert egyébként nem biztos, hogy a bíró észrevette volna a szabálytalanságot.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem