Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Berti

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 25., csütörtök 10:08

Azt hiszitek, hogy még a Mészöly féle Menjünk ki és basszuk meg a kurva anyjukat című fejezet működik a top fociban? :lol:
Lehet picit extrémnek tűnnek ezek a módszerek, de elnézve a Cityt és az Arsenalt..működik :D

Amúgy hol lehet nézni ezt a sorozatot, ha nem akarok torrentezni vagy Primera előfizetni?

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. augusztus 25., csütörtök 9:08

Nekem erről az a faszi ugrik be aki a gonosz erőt űzi ki az emberekből. Már vártam mikor mondja valamelyiknek hogy “jézus nevében parancsolom, hogy hagyd el ezt a testet!”

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. augusztus 25., csütörtök 8:54

realistahuni írta: https://www.youtube.com/watch?v=1F7ml8m4EMc

Még egy Arteta, aki esetleg nem nézi a sorozatot. Én imádom, fasza esti vígjáték. :lol:
Konkrétan hányni tudnék az ilyentől...annyira látszik, hogy azt hiszi - Peppel együtt - ők találták fel a spanyol viaszt ezekkel a beszédekkel... Ki a tököm hisz ebben az egészben? Hát nem egy Zidane féle beszéd... de ez az angol is, ahogy beszél... lefordulok a székről.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 25., csütörtök 8:48

realistahuni írta: https://www.youtube.com/watch?v=1F7ml8m4EMc

Még egy Arteta, aki esetleg nem nézi a sorozatot. Én imádom, fasza esti vígjáték. :lol:
Színház az egész világ! :)

Lehet én nem lennék jó sport és csapatember, de ez mire jó? Annyira műnek néz ki ez kézfogás meg kézsikálás vagy mi a fene. Engem nem motiválna, az biztos. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. augusztus 25., csütörtök 8:02

https://www.youtube.com/watch?v=1F7ml8m4EMc

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. augusztus 24., szerda 17:22

https://twitter.com/DuncanCastles/statu ... lsO2A&s=19

Guardiola kicsiben. Jóságos eg.
Ez még a tavalyi idényből van amúgy.
Végignéztem az All or Nothing - Arsenalt, ott láttam ezt én is.
Kifejzetten jó volt, Arteta szerintem jó edző, rajta abszolút nem múlik semmi. Jól leb*szta a játékosait, amikor kiscsapatok ellen kikaptak, nem azt csinálták, amit megbeszéltek. DE emellett dícsérte is őket amikor kellett. Jó kis háttérinfós doksorozat volt.

Juvésat és Sunderlandosat (Sunderland 'Til I Die) még nem láttam, azok még hátravannak.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 16:29

Anthony írta: Maximint még el akarja vinni a Chelsea vagy ki. Gondolom kell oda is a pótlás és még bevétel is jöhet.
De az Izsák 70 millió attól függetlenül science fiction..
Mondjuk Joao Pedro meg Isak se szélső alapban.De variációs lehetőség. És mind fiatal. Botman meg Guimaraes is az volt.
ateeemadrid írta: -Isak 70 millióért
-Okos költekezés

Pick one. :mrgreen:
Van végtelen pénzük. Fiatal csatárt kerestek. Tavaly hasonló áron vagy többért rohamozták a csapatok a Sociedadot.. Minek válasszanak félmegoldást.

Magasan a legokosabb,legfentarthatóbb olajos építkezés. Nem vittek oda valami kiégőben lévő sztáredzőt se. Hülye sportigazgatót se.
Yazid írta:Azóta se hallottam róla szerintem le fog bőgni csúnyán
Te szegénységi bizonyítványod. Tavaly az egyik legfelkapottabb név volt. EBn is voltak jó meccsei. Még a Realnál is szóba került
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 16:12

alexoxladjackoxi írta: Joao Pedrot nem vették még meg. Csatár kellett nekik mindenképp, mert Wilson nagyon sérülékeny, Wood meg nem szint. Isakban bőven ott van a potenciál, őszintén a Sociedadban nem kapott túl sok és jó kiszolgálást tavaly, ahogy olvasgattam, viszont előtte meg nagyot ment, amikor még Öde is mellette volt. Szerintem ülni fog ez az igazolás.

Kérdés kire mennek még rá, vajon szélső megy-e még, ugyebár Joao Pedro volt terítéken, illetve a közzéppályára szó van Maddisonról és Paquetáról is, nyilván csak az egyik menne. Maddison picit radar alatt van az elmúlt időben, pedig tavaly 12 góllal és 8 assisttal zárt a ligában, ráadásul ez a Newcastle sokkal jobb csapat, mint a Leicester, szóval ártól függetlenül az sem tűnne nekem rossz biznisznek. :hmmm:
J. Pedro már done deal, csak az offi bejelentés hiányzik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 24., szerda 16:05

Maximint még el akarja vinni a Chelsea vagy ki. Gondolom kell oda is a pótlás és még bevétel is jöhet.
De az Izsák 70 millió attól függetlenül science fiction..

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 24., szerda 15:51

Joao Pedrot nem vették még meg. Csatár kellett nekik mindenképp, mert Wilson nagyon sérülékeny, Wood meg nem szint. Isakban bőven ott van a potenciál, őszintén a Sociedadban nem kapott túl sok és jó kiszolgálást tavaly, ahogy olvasgattam, viszont előtte meg nagyot ment, amikor még Öde is mellette volt. Szerintem ülni fog ez az igazolás.

Kérdés kire mennek még rá, vajon szélső megy-e még, ugyebár Joao Pedro volt terítéken, illetve a közzéppályára szó van Maddisonról és Paquetáról is, nyilván csak az egyik menne. Maddison picit radar alatt van az elmúlt időben, pedig tavaly 12 góllal és 8 assisttal zárt a ligában, ráadásul ez a Newcastle sokkal jobb csapat, mint a Leicester, szóval ártól függetlenül az sem tűnne nekem rossz biznisznek. :hmmm:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2022. augusztus 24., szerda 15:36

Pad'em írta:
realfan írta:

azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó mellé :lol: :lol:
Pár napja megvették Joao Pedrót is a Watfordból 35 millió euróért, nem lepne meg ha még az utolsó héten elvernének egy vagyont Isakon kívül is.
Pedrot olvastam, de bevallom őszintén, semmit nem tudok róla, azon kívül, hogy tavaly kiesett a Watforddal :D
Maddisont nézegetik nagyon Leicesterből, 70-80 milla lehet, na őt teljesen kidobott pénznek érezném :lol: :lol: :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 24., szerda 15:34

-Isak 70 millióért
-Okos költekezés

Pick one. :mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 24., szerda 15:31

A Newcastle full okosan költekezik, nem értem miről beszéltek.
Nyitható lenne a pénzcsap, de mégis jó dealeket kötnek és konkrét koncepcióba, ami már a mostani játékosokkal is a liga minőségéhez képest teljesen bíztató.
Isak meg vagy 5 éve egy nagy tehetségnek számít és jól is építette magát, aztán volt tavaly egy szar szezonja. Én nem írnám le, pont hogy a skillsetjével a PL-be jobban illik, mint ide.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 15:07

realfan írta:
Pad'em írta:

Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.
azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó mellé :lol: :lol:
Pár napja megvették Joao Pedrót is a Watfordból 35 millió euróért, nem lepne meg ha még az utolsó héten elvernének egy vagyont Isakon kívül is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2022. augusztus 24., szerda 14:57

Pad'em írta:
CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik? :)
Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 24., szerda 14:55

Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
Ellenünk a kupa meccsen lőtte azt a két gólt vagy mennyit 2éve?!

Azóta se hallottam róla szerintem le fog bőgni csúnyán

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 14:54

CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik? :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 24., szerda 14:49

Legalább egy kis pénz áll a házhoz egy spanyol csapatnál is. Hülyék lennének nem elfogadni. :)
Viszont siralmas, hogy ilyen noname senki arcokért manapság 70 millió eurók repkednek. :( Kurva szar irányba megy minden.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 24., szerda 14:37

Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik? :)

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. augusztus 24., szerda 14:33

Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
🚨| Egybehangzó sajtóhírek szerint a Newcastle klubrekordot jelentő 70 millió euróért megvásárolhatja Alexander Isak játékjogát a Real Sociedadtól.

A két klub között a megállapodás már megköttetett.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Vissza: