-Okos költekezés
Pick one.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 24., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 24., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 15:07
Pár napja megvették Joao Pedrót is a Watfordból 35 millió euróért, nem lepne meg ha még az utolsó héten elvernének egy vagyont Isakon kívül is.realfan írta:azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó melléPad'em írta:
Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. augusztus 24., szerda 14:57
azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó melléPad'em írta:Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik?![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 24., szerda 14:55
Ellenünk a kupa meccsen lőtte azt a két gólt vagy mennyit 2éve?!Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 14:54
Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 24., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 24., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. augusztus 24., szerda 14:33
Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 14:16
Nem tudom,a fogalmazás. De lehet,hogy csak az volt a gond,hogy nem voltam valami éles délelőtt.Halfkey írta: Egyetértettem. Azt nem szoktak veled, vagy mi ebben a fura?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 24., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 10:09
Válasz volt egy kommentre, ezért írtam,hogy az nem fenttartható. És, hogy Fred kell mindenképp,nem teljesen értem az ismétlésedHalfkey írta:Ahogy te is írod később, ez az ember szerintem a jelenlegi keretben Fred, és ezt szerintem Ten Hag is látni fogja.Nem hinném,hogy 4231,ahol Eriksen van Case mellett,és Bruno előttük,az fenntartható lenne.
Case mellé kell valaki aki előre is viszi és passzolja a labdát,de ehhez kérdőjeles erősen,hogy Eriksennek megvan-e a tüdeje+ugye hosszú távon Brunoval a védekezés..
Bruno viszont nem fog padra ülni, és hiba is lenne. Amellett hogy egy patkány, a Liverpool ellen vissza lehet nézni hány key passzt osztott ki - egyszerűen ő tudja megbontani csak érdemi szinten passzjátékkal az ellenfeleket a csapatban.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 24., szerda 10:03
A brazil válogatottban a Case - Fred kettős játszik együtt, 17 meccs 15 win 13 clean sheet asszem. Persze nem ugyanaz a szint, de lehet ETH is kipróbálja őket ebben a formában.Halfkey írta:Ahogy te is írod később, ez az ember szerintem a jelenlegi keretben Fred, és ezt szerintem Ten Hag is látni fogja.Nem hinném,hogy 4231,ahol Eriksen van Case mellett,és Bruno előttük,az fenntartható lenne.
Case mellé kell valaki aki előre is viszi és passzolja a labdát,de ehhez kérdőjeles erősen,hogy Eriksennek megvan-e a tüdeje+ugye hosszú távon Brunoval a védekezés..
Bruno viszont nem fog padra ülni, és hiba is lenne. Amellett hogy egy patkány, a Liverpool ellen vissza lehet nézni hány key passzt osztott ki - egyszerűen ő tudja megbontani csak érdemi szinten passzjátékkal az ellenfeleket a csapatban.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 24., szerda 9:52
Ahogy te is írod később, ez az ember szerintem a jelenlegi keretben Fred, és ezt szerintem Ten Hag is látni fogja.Nem hinném,hogy 4231,ahol Eriksen van Case mellett,és Bruno előttük,az fenntartható lenne.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 9:21
Nem lesznek előbbre,ez az első 4es miatt kevés lesz nagyon a védekezés,vagy szétszakad a pálya.raul 4 ever írta: Antony végül 97-be fáj majd a mu-nak?!(ha már money cheat kódok szóba kerültek) Az komoly.
Antony - Fernandes - Sancho
Rashford
utóbbi évekhez képest ez nem rossz már szemre.
Wan Bissaka nem kicsit gyenge előre,hanem 0. Egy MU-ba ez kevés. Hozzá képest Mendy zseni támadásban. Nem véletlenül keresnek jobbhátvédet.raul 4 ever írta: A védelem persze jobb Londonban. De pl. Bissaka futni nagyon tud, belemegy mindenbe, rúg-csúszik, melós, előre kicsit gyenge, de aztán középen Raphi+Martinez/Lindelöf stabilak lehetnek, a középpálya (Xhaka+Partey vs Eriksen/vdB? + Case) már elgondolkodtat, ott lehet jobb a mu, elöl meg egy Antonyval azért egy x-re csak jók.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 24., szerda 9:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 24., szerda 9:11
sztem ez nem ilyen egyszerű, foleg a palya kozepe a csapatjatek, egyedul senki nem tudja rendberakni es dominalni, kellenek a tarsak. De teny, hogy a rutin, ero, technikai tudas az segit, hogy jobb minosegu, mint ezek a szerencsetlenek, a labdamegtartasnal, kihozatalnal, passzjatekban, higgadtsagban.Sokat várnak Casétól és tudjuk, hogy jogosan. Szerintem megadja majd a stabilitást, ami évek óta a habokban.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 24., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 24., szerda 8:53
Valahogy így, bár szerintem az Arsenalra is igaz, hogy most nagyon dob a gép.. Tavaly nagyon rosszul kezdtek, most nagyon jól.. Nálam benne van, hogy 4. lehet a mu.M1Ö írta: *Úgyhogy szerintem valahol a Pool meg a Brentford meccs közt van a MU, az meg nem lesz elég a top4re.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem