Még egy Arteta, aki esetleg nem nézi a sorozatot. Én imádom, fasza esti vígjáték.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. augusztus 25., csütörtök 8:02
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. augusztus 24., szerda 17:22
Ez még a tavalyi idényből van amúgy.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 16:29
Mondjuk Joao Pedro meg Isak se szélső alapban.De variációs lehetőség. És mind fiatal. Botman meg Guimaraes is az volt.Anthony írta: Maximint még el akarja vinni a Chelsea vagy ki. Gondolom kell oda is a pótlás és még bevétel is jöhet.
De az Izsák 70 millió attól függetlenül science fiction..
Van végtelen pénzük. Fiatal csatárt kerestek. Tavaly hasonló áron vagy többért rohamozták a csapatok a Sociedadot.. Minek válasszanak félmegoldást.ateeemadrid írta: -Isak 70 millióért
-Okos költekezés
Pick one.![]()
Te szegénységi bizonyítványod. Tavaly az egyik legfelkapottabb név volt. EBn is voltak jó meccsei. Még a Realnál is szóba kerültYazid írta:Azóta se hallottam róla szerintem le fog bőgni csúnyán
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 16:12
J. Pedro már done deal, csak az offi bejelentés hiányzik.alexoxladjackoxi írta: Joao Pedrot nem vették még meg. Csatár kellett nekik mindenképp, mert Wilson nagyon sérülékeny, Wood meg nem szint. Isakban bőven ott van a potenciál, őszintén a Sociedadban nem kapott túl sok és jó kiszolgálást tavaly, ahogy olvasgattam, viszont előtte meg nagyot ment, amikor még Öde is mellette volt. Szerintem ülni fog ez az igazolás.
Kérdés kire mennek még rá, vajon szélső megy-e még, ugyebár Joao Pedro volt terítéken, illetve a közzéppályára szó van Maddisonról és Paquetáról is, nyilván csak az egyik menne. Maddison picit radar alatt van az elmúlt időben, pedig tavaly 12 góllal és 8 assisttal zárt a ligában, ráadásul ez a Newcastle sokkal jobb csapat, mint a Leicester, szóval ártól függetlenül az sem tűnne nekem rossz biznisznek.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 24., szerda 16:05
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 24., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. augusztus 24., szerda 15:36
Pedrot olvastam, de bevallom őszintén, semmit nem tudok róla, azon kívül, hogy tavaly kiesett a WatforddalPad'em írta:Pár napja megvették Joao Pedrót is a Watfordból 35 millió euróért, nem lepne meg ha még az utolsó héten elvernének egy vagyont Isakon kívül is.realfan írta:
azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó mellé![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 24., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 24., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 15:07
Pár napja megvették Joao Pedrót is a Watfordból 35 millió euróért, nem lepne meg ha még az utolsó héten elvernének egy vagyont Isakon kívül is.realfan írta:azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó melléPad'em írta:
Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. augusztus 24., szerda 14:57
azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó melléPad'em írta:Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik?![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 24., szerda 14:55
Ellenünk a kupa meccsen lőtte azt a két gólt vagy mennyit 2éve?!Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 14:54
Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 24., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 24., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. augusztus 24., szerda 14:33
Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 14:16
Nem tudom,a fogalmazás. De lehet,hogy csak az volt a gond,hogy nem voltam valami éles délelőtt.Halfkey írta: Egyetértettem. Azt nem szoktak veled, vagy mi ebben a fura?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 24., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 10:09
Válasz volt egy kommentre, ezért írtam,hogy az nem fenttartható. És, hogy Fred kell mindenképp,nem teljesen értem az ismétlésedHalfkey írta:Ahogy te is írod később, ez az ember szerintem a jelenlegi keretben Fred, és ezt szerintem Ten Hag is látni fogja.Nem hinném,hogy 4231,ahol Eriksen van Case mellett,és Bruno előttük,az fenntartható lenne.
Case mellé kell valaki aki előre is viszi és passzolja a labdát,de ehhez kérdőjeles erősen,hogy Eriksennek megvan-e a tüdeje+ugye hosszú távon Brunoval a védekezés..
Bruno viszont nem fog padra ülni, és hiba is lenne. Amellett hogy egy patkány, a Liverpool ellen vissza lehet nézni hány key passzt osztott ki - egyszerűen ő tudja megbontani csak érdemi szinten passzjátékkal az ellenfeleket a csapatban.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem