Konkrétan hányni tudnék az ilyentől...annyira látszik, hogy azt hiszi - Peppel együtt - ők találták fel a spanyol viaszt ezekkel a beszédekkel... Ki a tököm hisz ebben az egészben? Hát nem egy Zidane féle beszéd... de ez az angol is, ahogy beszél... lefordulok a székről.realistahuni írta: https://www.youtube.com/watch?v=1F7ml8m4EMc
Még egy Arteta, aki esetleg nem nézi a sorozatot. Én imádom, fasza esti vígjáték.![]()

Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Színház az egész világ!realistahuni írta: https://www.youtube.com/watch?v=1F7ml8m4EMc
Még egy Arteta, aki esetleg nem nézi a sorozatot. Én imádom, fasza esti vígjáték.![]()

Lehet én nem lennék jó sport és csapatember, de ez mire jó? Annyira műnek néz ki ez kézfogás meg kézsikálás vagy mi a fene. Engem nem motiválna, az biztos.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
https://www.youtube.com/watch?v=1F7ml8m4EMc
Még egy Arteta, aki esetleg nem nézi a sorozatot. Én imádom, fasza esti vígjáték.
Még egy Arteta, aki esetleg nem nézi a sorozatot. Én imádom, fasza esti vígjáték.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez még a tavalyi idényből van amúgy.
Végignéztem az All or Nothing - Arsenalt, ott láttam ezt én is.
Kifejzetten jó volt, Arteta szerintem jó edző, rajta abszolút nem múlik semmi. Jól leb*szta a játékosait, amikor kiscsapatok ellen kikaptak, nem azt csinálták, amit megbeszéltek. DE emellett dícsérte is őket amikor kellett. Jó kis háttérinfós doksorozat volt.
Juvésat és Sunderlandosat (Sunderland 'Til I Die) még nem láttam, azok még hátravannak.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mondjuk Joao Pedro meg Isak se szélső alapban.De variációs lehetőség. És mind fiatal. Botman meg Guimaraes is az volt.Anthony írta: Maximint még el akarja vinni a Chelsea vagy ki. Gondolom kell oda is a pótlás és még bevétel is jöhet.
De az Izsák 70 millió attól függetlenül science fiction..
Van végtelen pénzük. Fiatal csatárt kerestek. Tavaly hasonló áron vagy többért rohamozták a csapatok a Sociedadot.. Minek válasszanak félmegoldást.ateeemadrid írta: -Isak 70 millióért
-Okos költekezés
Pick one.![]()
Magasan a legokosabb,legfentarthatóbb olajos építkezés. Nem vittek oda valami kiégőben lévő sztáredzőt se. Hülye sportigazgatót se.
Te szegénységi bizonyítványod. Tavaly az egyik legfelkapottabb név volt. EBn is voltak jó meccsei. Még a Realnál is szóba kerültYazid írta:Azóta se hallottam róla szerintem le fog bőgni csúnyán
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Pad'em
J. Pedro már done deal, csak az offi bejelentés hiányzik.alexoxladjackoxi írta: Joao Pedrot nem vették még meg. Csatár kellett nekik mindenképp, mert Wilson nagyon sérülékeny, Wood meg nem szint. Isakban bőven ott van a potenciál, őszintén a Sociedadban nem kapott túl sok és jó kiszolgálást tavaly, ahogy olvasgattam, viszont előtte meg nagyot ment, amikor még Öde is mellette volt. Szerintem ülni fog ez az igazolás.
Kérdés kire mennek még rá, vajon szélső megy-e még, ugyebár Joao Pedro volt terítéken, illetve a közzéppályára szó van Maddisonról és Paquetáról is, nyilván csak az egyik menne. Maddison picit radar alatt van az elmúlt időben, pedig tavaly 12 góllal és 8 assisttal zárt a ligában, ráadásul ez a Newcastle sokkal jobb csapat, mint a Leicester, szóval ártól függetlenül az sem tűnne nekem rossz biznisznek.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Maximint még el akarja vinni a Chelsea vagy ki. Gondolom kell oda is a pótlás és még bevétel is jöhet.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Joao Pedrot nem vették még meg. Csatár kellett nekik mindenképp, mert Wilson nagyon sérülékeny, Wood meg nem szint. Isakban bőven ott van a potenciál, őszintén a Sociedadban nem kapott túl sok és jó kiszolgálást tavaly, ahogy olvasgattam, viszont előtte meg nagyot ment, amikor még Öde is mellette volt. Szerintem ülni fog ez az igazolás.
Kérdés kire mennek még rá, vajon szélső megy-e még, ugyebár Joao Pedro volt terítéken, illetve a közzéppályára szó van Maddisonról és Paquetáról is, nyilván csak az egyik menne. Maddison picit radar alatt van az elmúlt időben, pedig tavaly 12 góllal és 8 assisttal zárt a ligában, ráadásul ez a Newcastle sokkal jobb csapat, mint a Leicester, szóval ártól függetlenül az sem tűnne nekem rossz biznisznek.
Kérdés kire mennek még rá, vajon szélső megy-e még, ugyebár Joao Pedro volt terítéken, illetve a közzéppályára szó van Maddisonról és Paquetáról is, nyilván csak az egyik menne. Maddison picit radar alatt van az elmúlt időben, pedig tavaly 12 góllal és 8 assisttal zárt a ligában, ráadásul ez a Newcastle sokkal jobb csapat, mint a Leicester, szóval ártól függetlenül az sem tűnne nekem rossz biznisznek.

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Pedrot olvastam, de bevallom őszintén, semmit nem tudok róla, azon kívül, hogy tavaly kiesett a WatforddalPad'em írta:Pár napja megvették Joao Pedrót is a Watfordból 35 millió euróért, nem lepne meg ha még az utolsó héten elvernének egy vagyont Isakon kívül is.realfan írta:
azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó mellé![]()
![]()

Maddisont nézegetik nagyon Leicesterből, 70-80 milla lehet, na őt teljesen kidobott pénznek érezném

- ateeemadrid
-Isak 70 millióért
-Okos költekezés
Pick one.
-Okos költekezés
Pick one.

A Newcastle full okosan költekezik, nem értem miről beszéltek.
Nyitható lenne a pénzcsap, de mégis jó dealeket kötnek és konkrét koncepcióba, ami már a mostani játékosokkal is a liga minőségéhez képest teljesen bíztató.
Isak meg vagy 5 éve egy nagy tehetségnek számít és jól is építette magát, aztán volt tavaly egy szar szezonja. Én nem írnám le, pont hogy a skillsetjével a PL-be jobban illik, mint ide.
Nyitható lenne a pénzcsap, de mégis jó dealeket kötnek és konkrét koncepcióba, ami már a mostani játékosokkal is a liga minőségéhez képest teljesen bíztató.
Isak meg vagy 5 éve egy nagy tehetségnek számít és jól is építette magát, aztán volt tavaly egy szar szezonja. Én nem írnám le, pont hogy a skillsetjével a PL-be jobban illik, mint ide.
- Pad'em
Pár napja megvették Joao Pedrót is a Watfordból 35 millió euróért, nem lepne meg ha még az utolsó héten elvernének egy vagyont Isakon kívül is.realfan írta:azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó melléPad'em írta:
Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.![]()
![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
azért ez a hirtelen nagyobb költés, mert megsérült (ismét) a kezdőcsatáruk, Callum Wilson, Wood meg egymagában kevés is, meg nem is túl jó melléPad'em írta:Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik?![]()

Ellenünk a kupa meccsen lőtte azt a két gólt vagy mennyit 2éve?!Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
Azóta se hallottam róla szerintem le fog bőgni csúnyán
- Pad'em
Ja én is csodálkoztam, hogy nem szórják a pénzt, de csak nem bírja az arab a zsebében tartani. Mondjuk ők legalább nem 0 kilométeres Gordonokra vagy ki meg Eredevisies senkikre szórnák el. Isak bár megrekedt, de PL-ben jó lesz, gyors, kis technikát is magára szedett a ligában, a favágó védőket ott oktatni fogja Maximinnel. Persze felét ha éri ő is.CS0ki írta: Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik?![]()
Legalább egy kis pénz áll a házhoz egy spanyol csapatnál is. Hülyék lennének nem elfogadni. 
Viszont siralmas, hogy ilyen noname senki arcokért manapság 70 millió eurók repkednek.
Kurva szar irányba megy minden.

Viszont siralmas, hogy ilyen noname senki arcokért manapság 70 millió eurók repkednek.

Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik?

- Mester77
Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
A két klub között a megállapodás már megköttetett.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Pad'em
Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem tudom,a fogalmazás. De lehet,hogy csak az volt a gond,hogy nem voltam valami éles délelőtt.Halfkey írta: Egyetértettem. Azt nem szoktak veled, vagy mi ebben a fura?![]()

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!