De mindenki ugy vezet, ahogy akar, csak ki jobban tud, ki kevesbe

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 26., péntek 11:57
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 26., péntek 11:56
Sógoréknál jártam így egy pár éve. Szakadó hóesés, alagút előtt 80as tábla, figylemeztetés arra, hogy átlag sebességet mérnek stb. Végigtoltam 79-el (a büntetés szerint), kijáratnál villant. Kiderült, hogy 60as volt az a 80Professore írta:Nyilván nem 200-al akarok döngetni de könnyű benézni egy korlátozást oszt jön is a csekk... De azért köszi.hehetheoriginal írta: rengeteg ilyen van szerte euban
De jobban jarsz, ha figyeled a táblákat, es egyszeruen betartod
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. augusztus 26., péntek 11:40
Nyilván nem 200-al akarok döngetni de könnyű benézni egy korlátozást oszt jön is a csekk... De azért köszi.hehetheoriginal írta:rengeteg ilyen van szerte eubanIlletve olvastam egy olyat hogy olyan kamerás rendszert építenek ki ami egy szakaszon az átlagsebességet méri
De jobban jarsz, ha figyeled a táblákat, es egyszeruen betartod
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 26., péntek 11:21
rengeteg ilyen van szerte eubanIlletve olvastam egy olyat hogy olyan kamerás rendszert építenek ki ami egy szakaszon az átlagsebességet méri
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. augusztus 26., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 24., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 24., szerda 9:43
Ugyanez.gutihaz14 írta:lehet nem egyre gondolunkBlowfish írta:
Kb 10 éve![]()
nekem az osszes kovetett sportolonak, szinesznek, zenekarnak irt posztot megjeleniti. mast szinte nem is latok
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 24., szerda 9:37
lehet nem egyre gondolunkBlowfish írta:Kb 10 évegutihaz14 írta: facebook hirfolyam remelem mindenkinek szar![]()
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. augusztus 24., szerda 9:34
Kb 10 évegutihaz14 írta: facebook hirfolyam remelem mindenkinek szar![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 24., szerda 9:29
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. augusztus 23., kedd 12:13
Madridom is így működik. Ha hülye vagy R24 elintézzsuninnyo írta:Nem tudom, ez ebben az orszagban, vagy a vilagon mindenhol elterjedt nezet, de ti forditva ultok a lovon minden social media platform eseteben.ikelemen5 írta:
Szólásszabadság az mi az?!?!
Foglalmam sincs, hogy ki ez az ember, annyit tudok, hogy a nőket degradálta, és amit mond, azt mélységesen elítélem, de miért nem mondhatja?
Ha van egy szolgaltatasom, amit te hasznalsz, EN hozom a szabalyokat, es akkor es ugy torollek a picsaba, amikor akarlak. Egyreszt, te elfogadod a szabalyzatot, amit en csinalok, masreszt akkor es ugy modositom, ahogy akarom (torvenyes kereteken belul). Ha nem tetszik, lehet menni mashova.
Pontosan ugyanez a pattogas a facebook, youtube meg minden mas eseteben is. A userek azt hiszik, ok az urak, ez ertuk van. Pedig nem. Ezek azert vannak, hogy penzt csinaljanak beloletek / belolunk. Ebben a vilagban a user nem diktal. Jogai vannak, amiket ha nem tartanak be, akkor mehet reklamalni. De ezen tul el lehet menni mas platformra, pont leszarjak, hogy ki nem ert veluk egyet.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 23., kedd 12:10
Nem tudom, ez ebben az orszagban, vagy a vilagon mindenhol elterjedt nezet, de ti forditva ultok a lovon minden social media platform eseteben.ikelemen5 írta:Szólásszabadság az mi az?!?!h3x0r írta:
Torlom is le az appot a picsaba![]()
![]()
Amugy viccen kivul, ez a hir siman mehetett volna a politika topicba is. Attol fuggetlenul, hogy valaki kedveli vagy sem, hany szazalekban ert vele egyet (60-70 szazalekban teljesen korrekt dolgokat mond, a maradek 30 valoban bicska nyitogato), de ahelyett, hogy elkezdtek volna vele vitatkozni, a liberalis diktatura motorjai bekapcsoltak, azonnal eltorolni, kitiltani mindenhonnan. De meg csak az sincs megindokolva, hogy azert, mert x es y videoban azt mondta, hogy... Tokeletes pelda a (sokak szerint nem letezo) cancel culture-re.
Foglalmam sincs, hogy ki ez az ember, annyit tudok, hogy a nőket degradálta, és amit mond, azt mélységesen elítélem, de miért nem mondhatja?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. augusztus 23., kedd 12:03
Jogos, lemaradt a kérdésemből, hogy Budapesten:DBlowfish írta:
USA-ban![]()
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. augusztus 23., kedd 11:55
USA-bancsababarca írta:Ez hol van helyileg, nem találok semmit róla?ikelemen5 írta:
Benihana.
Hehe, köszi![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. augusztus 23., kedd 11:53
Ez hol van helyileg, nem találok semmit róla?ikelemen5 írta:
Benihana.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 11:25
Salt bae szorja a steakrecsababarca írta: Van olyan ázsiai jellegű étterem, ahol a szakács ott a vendégek előtt készíti el az ételt?
Nem tudom hogy nevezik ezt szakszóval, a himym-ben volt ilyen:DD
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. augusztus 23., kedd 11:25
Benihana.csababarca írta: Van olyan ázsiai jellegű étterem, ahol a szakács ott a vendégek előtt készíti el az ételt?
Nem tudom hogy nevezik ezt szakszóval, a himym-ben volt ilyen:DD
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. augusztus 23., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 23., kedd 7:57
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem