Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Sierra

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 24., szerda 14:49

Legalább egy kis pénz áll a házhoz egy spanyol csapatnál is. Hülyék lennének nem elfogadni. :)
Viszont siralmas, hogy ilyen noname senki arcokért manapság 70 millió eurók repkednek. :( Kurva szar irányba megy minden.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 24., szerda 14:37

Pff, azért az kemény. Mondjuk eddig gyanús is volt, hogy a másik arab ennyire visszafogott. Egy jó mariano nem kéne nekik? :)

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. augusztus 24., szerda 14:33

Pad'em írta: Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
🚨| Egybehangzó sajtóhírek szerint a Newcastle klubrekordot jelentő 70 millió euróért megvásárolhatja Alexander Isak játékjogát a Real Sociedadtól.

A két klub között a megállapodás már megköttetett.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 24., szerda 14:30

Úgy néz ki Newcastle elviszi Isakot, 70 milliót írnak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 14:16

Halfkey írta: Egyetértettem. Azt nem szoktak veled, vagy mi ebben a fura? :D
Nem tudom,a fogalmazás. De lehet,hogy csak az volt a gond,hogy nem voltam valami éles délelőtt. :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 24., szerda 12:21

Egyetértettem. Azt nem szoktak veled, vagy mi ebben a fura? :D

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 10:09

Halfkey írta:
Nem hinném,hogy 4231,ahol Eriksen van Case mellett,és Bruno előttük,az fenntartható lenne.
Case mellé kell valaki aki előre is viszi és passzolja a labdát,de ehhez kérdőjeles erősen,hogy Eriksennek megvan-e a tüdeje+ugye hosszú távon Brunoval a védekezés..
Ahogy te is írod később, ez az ember szerintem a jelenlegi keretben Fred, és ezt szerintem Ten Hag is látni fogja.

Bruno viszont nem fog padra ülni, és hiba is lenne. Amellett hogy egy patkány, a Liverpool ellen vissza lehet nézni hány key passzt osztott ki - egyszerűen ő tudja megbontani csak érdemi szinten passzjátékkal az ellenfeleket a csapatban.
Válasz volt egy kommentre, ezért írtam,hogy az nem fenttartható. És, hogy Fred kell mindenképp,nem teljesen értem az ismétlésed :D
Eriksen se lenne nagyon rosszabb Brunonál szerintem,és neki egy fokkal nagyobb a mezőnymunkája. Kulcspasszok nem minden.
De épp ezaz,ha Bruno a legjobb embered támadóharmadban, szerintem már rég veszett fejsze nyele,ha top3-ért mennél stabilan.

Özil...
Ráadásul ez 1 meccs. Másik meccsen meg kb a legrosszabb volt. Az legalább segít neki,ha nincs CR,ez is valami.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 24., szerda 10:03

Halfkey írta:
Nem hinném,hogy 4231,ahol Eriksen van Case mellett,és Bruno előttük,az fenntartható lenne.
Case mellé kell valaki aki előre is viszi és passzolja a labdát,de ehhez kérdőjeles erősen,hogy Eriksennek megvan-e a tüdeje+ugye hosszú távon Brunoval a védekezés..
Ahogy te is írod később, ez az ember szerintem a jelenlegi keretben Fred, és ezt szerintem Ten Hag is látni fogja.

Bruno viszont nem fog padra ülni, és hiba is lenne. Amellett hogy egy patkány, a Liverpool ellen vissza lehet nézni hány key passzt osztott ki - egyszerűen ő tudja megbontani csak érdemi szinten passzjátékkal az ellenfeleket a csapatban.
A brazil válogatottban a Case - Fred kettős játszik együtt, 17 meccs 15 win 13 clean sheet asszem. Persze nem ugyanaz a szint, de lehet ETH is kipróbálja őket ebben a formában.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 24., szerda 9:52

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 24., szerda 9:21

raul 4 ever írta: Antony végül 97-be fáj majd a mu-nak?! :ozil: (ha már money cheat kódok szóba kerültek) Az komoly.
Antony - Fernandes - Sancho
Rashford
utóbbi évekhez képest ez nem rossz már szemre.
Nem lesznek előbbre,ez az első 4es miatt kevés lesz nagyon a védekezés,vagy szétszakad a pálya.
Brunonak a padon kellene ülnie,mert ha nem full rá épül minden mint CR előtt,akkor kevés,de ahhoz meg nem elég jó,hogy teljesen rá építsenek.
Rashford inkább szélen van használva (ezért akartak valakit,mert Martial van csak középre,de ha CR marad,oké),és ott is elég kérdőjeles.
Frednek szerintem kezdenie kell Case mellett majd,hogy stabilabbak legyenek,akkor is ha balfasz.
Top4-et kizárnám,főleg,ha CR marad,és folyamatos feszültség lesz. Kivéve,ha beáll a sorba..
raul 4 ever írta: A védelem persze jobb Londonban. De pl. Bissaka futni nagyon tud, belemegy mindenbe, rúg-csúszik, melós, előre kicsit gyenge, de aztán középen Raphi+Martinez/Lindelöf stabilak lehetnek, a középpálya (Xhaka+Partey vs Eriksen/vdB? + Case) már elgondolkodtat, ott lehet jobb a mu, elöl meg egy Antonyval azért egy x-re csak jók.
Wan Bissaka nem kicsit gyenge előre,hanem 0. Egy MU-ba ez kevés. Hozzá képest Mendy zseni támadásban. Nem véletlenül keresnek jobbhátvédet.
Dalot talán megoldja soso idén.
Lindelöf valószínűleg 4. számú lesz,ha nagyritkán egészséges. Varane talán idén stabil lesz,ellentétben az előző évekkel.
A kp összehasonlítás értelmetlen,mert teljesen más a taktika a két csapatnál,akkor is ha 4231-ben írják fel esetleg őket. Ráadásul Martinelli és Saka védőmunkája 100x jobb mint a MUs poszttársaké. + Zinchenko támogatja a kpt a védelemből előre erősen, a MUban nincs ilyen..
Gabriel Jesus kategóriákat ver bármelyik MUs támadóra jelenleg ha nézem CR motivációját,és taktikához való illeszkedését.
De Gea meg 2022-ben ezzel a lábmunkával és megoldásokkal tragédia,áldás lenne nekik egy Sommer is..
Megérte Hendersont lepasszolni megint :lol:
Ekkora fizuval nem fogják tudni eladni a spanyolt.

Spurs döcögősen kezdett,de rohadt mélyek,egy ilyen szezonban ez kijöhet. Minőségre és keretkialakításra verik a MUt. Conte kompatibilis mindenki kb.
Poolnál gond lehet a kp szűkössége ez tény.
EL lehet a reális cél. Főleg,hogy új az edző,de nem épp kompatibilis a keret vele.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 24., szerda 9:11

Mondjuk Bissakarol eleve folos beszelni, mivel iden mar Dalot a kezdo jobbhatved. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 24., szerda 9:11

Sokat várnak Casétól és tudjuk, hogy jogosan. Szerintem megadja majd a stabilitást, ami évek óta a habokban.
sztem ez nem ilyen egyszerű, foleg a palya kozepe a csapatjatek, egyedul senki nem tudja rendberakni es dominalni, kellenek a tarsak. De teny, hogy a rutin, ero, technikai tudas az segit, hogy jobb minosegu, mint ezek a szerencsetlenek, a labdamegtartasnal, kihozatalnal, passzjatekban, higgadtsagban.
De siman azt is kinezem, hogy amilyen loser balfasz a fel keret, magara lesz hagyva a kp-n folyamat, aztan nyilvan mikor allandoan kigurigazzak, akkor jon a szunessz meg kereger, hogy ezert adott ki a mu 70-et?
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 24., szerda 9:01

Érdemes nézni is a meccseket ha már ír az ember a Premier Leagueről :D Az Arsenal jelenleg minimum 3. erő, és a Poolt csak jóindulatúan a sérülések miatt lehet eléjük tenni - de ha nem gyógyulnak meg gyorsan elég nagy lehet a hátrány mire észbe kapnak.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 24., szerda 8:53

Szerintem meg lehet szoros is az ars és a mu között, ha még csípnek el pontokat a nagy meccseken, ha elhagyják a hülye vereségeket, stb..

Az tény, hogy az arsenal tűnik most a 4. erőnek (én a t'hamot kiveszem, Son, Kane nagyon mentek tavaly, meg Kulusevski is jó most, de úgyis eltottenhamkodják majd), de a mu sem lesz rossz, közel vannak hozzájuk.

A védelem persze jobb Londonban. De pl. Bissaka futni nagyon tud, belemegy mindenbe, rúg-csúszik, melós, előre kicsit gyenge, de aztán középen Raphi+Martinez/Lindelöf stabilak lehetnek, a középpálya (Xhaka+Partey vs Eriksen/vdB? + Case) már elgondolkodtat, ott lehet jobb a mu, elöl meg egy Antonyval azért egy x-re csak jók.

Sokat várnak Casétól és tudjuk, hogy jogosan. Szerintem megadja majd a stabilitást, ami évek óta a habokban..
M1Ö írta: *Úgyhogy szerintem valahol a Pool meg a Brentford meccs közt van a MU, az meg nem lesz elég a top4re.
Valahogy így, bár szerintem az Arsenalra is igaz, hogy most nagyon dob a gép.. Tavaly nagyon rosszul kezdtek, most nagyon jól.. Nálam benne van, hogy 4. lehet a mu.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. augusztus 24., szerda 8:44

Betegek ezek ott Anlgliába.
Milyen nevekért röpködnek 70 milliós árak?Full középszer átlagos tucatok. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 24., szerda 6:31

Remy írta: Ha valahogy sikerülne, akkor az meglepetés. Óriási meglepetés.
Ha nem is óriási, de szerintem is inkább az lesz a meglepetés, ha oda érnek. Szép volt ez a Pool elleni, de ott sem játszottak olyan jól, csak sokkal élesebbek voltak, sokkal jobban akarták. Ilyen tompa Pool-t nem mostanában láttam. Ami ezzel a Henderson-Milner k.pályával még meg is lett koronázva. Firmino meg -1 ember, az emner már fél lábbal kint volt a csapatból, úgy kapták elő.

Úgyhogy szerintem valahol a Pool meg a Brentford meccs közt van a MU, az meg nem lesz elég a top4re.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 23., kedd 23:51

raul 4 ever írta:
Pláne egy Case-val mögöttük, azért legjobb 4be nehogy azt mondd, hogy nem érnek majd oda..
Mi alapján kéne odaérniük? Alapvetően 2 csapat fixen erősebb az összesnél, hiába a mostani tabella. City és Pool. Chelsea, Spurs, Arsenal is jelenleg jobb, mint a MU. Ha mindhárom előttük végez, az nem meglepetés.

Miért kellene a MU-nak top 4-ben végeznie? Kapusuk nincs, a védelem minden csak nem jó. Középpálya legjobb esetben is 2 főből áll. Case és Bruno. Támadóknál van egy vén CR, egy eddig Hazard szinten játszó Sancho, egy levedlett, nulla Martial, egy túlfújt, hosszú ideje semmi Rashford. Kurva hosszú még az út nekik a top 4-ig. Ha valahogy sikerülne, akkor az meglepetés. Óriási meglepetés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 23., kedd 23:47

Jó, szeretünk a mu-n röhögni, de azért abban a koordináta rendszerben ahol eddig voltak, ez már egy korrekt sor.

Pláne egy Case-val mögöttük, azért legjobb 4be nehogy azt mondd, hogy nem érnek majd oda..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 23:01

hehetheoriginal írta: nem ertek egyet, plane a legnagyobb temaban de mindegy ne menjunk bele
igen tudom. :D nálad a másik Ronaldo az alfa és az omega, én azt is megértem. Kivételes fodballista a brazil, de neki a testye nem bírta, bár ember legyen a talpán, akit ennyiszer szétrúgnak és tudja folytatni. Maxi respect amiért 2 (vagy 3?) súlyos sérülésből is visszajött, és csinálta folytatta.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 22:58

nem ertek egyet, plane a legnagyobb temaban :mrgreen: de mindegy ne menjunk bele :lol:
muban butitott, azt a felfogast es stilust jobban szerettem, nyilvan a korral jon, hogy mar nem tud annyiszor nekimenni a vedoknek, igy inkabb golbaszo lett belole kb a 3. madridi evetol.

kár , hogy modositottad, mert igy meg nagyobb faszság :lol:
Nem lesz még egy ilyen játékos, aki ennyire komplex, robosztus, sokoldalú, és ilyen fizikummal van megáldva. Jobb lábbal, bal lábbal, fejjel, fasszal, vállal, háttal, mindennel. Közelről, távolról, álló labdával, guruló labdával, mindenhogyan.
hibás állitás :mrgreen:
lehet nem lesz, mert már volt, aki jobb volt B-)
thereisonly1ronaldo

Vissza: