Premier League

Foci a Real Madridon túl...
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 24., szerda 6:31

Remy írta: Ha valahogy sikerülne, akkor az meglepetés. Óriási meglepetés.
Ha nem is óriási, de szerintem is inkább az lesz a meglepetés, ha oda érnek. Szép volt ez a Pool elleni, de ott sem játszottak olyan jól, csak sokkal élesebbek voltak, sokkal jobban akarták. Ilyen tompa Pool-t nem mostanában láttam. Ami ezzel a Henderson-Milner k.pályával még meg is lett koronázva. Firmino meg -1 ember, az emner már fél lábbal kint volt a csapatból, úgy kapták elő.

Úgyhogy szerintem valahol a Pool meg a Brentford meccs közt van a MU, az meg nem lesz elég a top4re.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 23., kedd 23:51

raul 4 ever írta:
Pláne egy Case-val mögöttük, azért legjobb 4be nehogy azt mondd, hogy nem érnek majd oda..
Mi alapján kéne odaérniük? Alapvetően 2 csapat fixen erősebb az összesnél, hiába a mostani tabella. City és Pool. Chelsea, Spurs, Arsenal is jelenleg jobb, mint a MU. Ha mindhárom előttük végez, az nem meglepetés.

Miért kellene a MU-nak top 4-ben végeznie? Kapusuk nincs, a védelem minden csak nem jó. Középpálya legjobb esetben is 2 főből áll. Case és Bruno. Támadóknál van egy vén CR, egy eddig Hazard szinten játszó Sancho, egy levedlett, nulla Martial, egy túlfújt, hosszú ideje semmi Rashford. Kurva hosszú még az út nekik a top 4-ig. Ha valahogy sikerülne, akkor az meglepetés. Óriási meglepetés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 23., kedd 23:47

Jó, szeretünk a mu-n röhögni, de azért abban a koordináta rendszerben ahol eddig voltak, ez már egy korrekt sor.

Pláne egy Case-val mögöttük, azért legjobb 4be nehogy azt mondd, hogy nem érnek majd oda..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 23:01

hehetheoriginal írta: nem ertek egyet, plane a legnagyobb temaban de mindegy ne menjunk bele
igen tudom. :D nálad a másik Ronaldo az alfa és az omega, én azt is megértem. Kivételes fodballista a brazil, de neki a testye nem bírta, bár ember legyen a talpán, akit ennyiszer szétrúgnak és tudja folytatni. Maxi respect amiért 2 (vagy 3?) súlyos sérülésből is visszajött, és csinálta folytatta.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 22:58

nem ertek egyet, plane a legnagyobb temaban :mrgreen: de mindegy ne menjunk bele :lol:
muban butitott, azt a felfogast es stilust jobban szerettem, nyilvan a korral jon, hogy mar nem tud annyiszor nekimenni a vedoknek, igy inkabb golbaszo lett belole kb a 3. madridi evetol.

kár , hogy modositottad, mert igy meg nagyobb faszság :lol:
Nem lesz még egy ilyen játékos, aki ennyire komplex, robosztus, sokoldalú, és ilyen fizikummal van megáldva. Jobb lábbal, bal lábbal, fejjel, fasszal, vállal, háttal, mindennel. Közelről, távolról, álló labdával, guruló labdával, mindenhogyan.
hibás állitás :mrgreen:
lehet nem lesz, mert már volt, aki jobb volt B-)
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 22:54

hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=xOz8HDq ... bundesteam
Valaha volt legnagyobb :salute: Azért már a MU-ban is miket butított az emberünk. :agree:
Nem lesz még egy ilyen játékos, aki ennyire komplex, robosztus, sokoldalú, és ilyen fizikummal van megáldva. Jobb lábbal, bal lábbal, fejjel, fasszal, vállal, háttal, mindennel. Közelről, távolról, álló labdával, guruló labdával, mindenhogyan.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 22:50

Sierra írta: Azért amikor 7-8 perces videót vágnak rólad össze a balfaszkodásaidból, azt már nem lehet semmire kenni. :D

ez már kemény azért
en ilyen ügyetlenkedéseket szoktam nézni:
https://www.youtube.com/watch?v=xOz8HDq ... bundesteam
csak mert ez a mai botladozás, ami folyik, mióta ketten kiöregedtek, ez valami kritikán aluli.
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 23., kedd 22:50

hehetheoriginal írta:
Antony - Fernandes - Sancho
Rashford
full b kategoria :lol:
A nagy elődökhöz (Sanchez, Lukaku, lordLingard, stb) képest értettem. BL hely azért meglesz már így talán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2022. augusztus 23., kedd 22:51-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 22:45

Rashford
full b kategoria :lol:
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 23., kedd 22:43

Antony végül 97-be fáj majd a mu-nak?! :ozil: (ha már money cheat kódok szóba kerültek) Az komoly.
Rashford
utóbbi évekhez képest ez nem rossz már szemre.

Tőlünk még Mariano out és CR jöhet is haza.. :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 22:30

Azért amikor 7-8 perces videót vágnak rólad össze a balfaszkodásaidból, azt már nem lehet semmire kenni. :D

ez már kemény azért

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. augusztus 23., kedd 22:27

Sierra írta: Maguire top 5 performansz :D

a vicc az egészben hogy válogatott is a csávó. :D Hihetetlen hogy az a Southgate is ekkora vakegér.
Azért ez a vidi is elég unfair, sok helyzetben ahogy néztem, egy jó védő is besz*pta volna a szituációkat...
Meg volt neki pár pokróc megmozdulása, de olyat egy Atleticos védőtől is látunk egy meccsen többet is..
Nem védeni akarom, mert nyílvánvalóan sokszor balf*k, de már azért rendesen utazik rá az internet népe.. :)
Mondjuk az számomra is megmagyarázhatatlan, ha jól láttam ő a kapitány?-vagy a 2-3.számú? - Azért az vicces felállás hogy Cr-nek Varane-nak most Casemironak is ő lesz a kapitánya :lol:
Erős visszaesés egy Raúl, Casillas, Ramos, Marcelo, Benzema névsor után egy Maguire :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 21:14

gutihaz14 írta: [John Percy] Leicester have rejected a third bid from Chelsea for Wesley Fofana. Total offer understood to be around £70m including add-ons. Brendan Rodgers to assess whether Fofana will face Chelsea in the Premier League on Saturday (if no further bids are submitted).
Ennek fényében a Valverdeert érkezett 90 millió sértés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 23., kedd 18:33

ezeknek az angol csapatoknak végtelen pénz cheat kódjuk van? :hmmm: :D
financial fair play?? :roll:

ránéztem a Chelsea-re:
az egy dolog hogy mennyire negatív az átigazolási egyenlegük,
de sok játékosukat nevezni sem tudják/akarják a bajnokságra
pl van 4 felnőtt balhátvédjuk stb..

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 23., kedd 18:08

[John Percy] Leicester have rejected a third bid from Chelsea for Wesley Fofana. Total offer understood to be around £70m including add-ons. Brendan Rodgers to assess whether Fofana will face Chelsea in the Premier League on Saturday (if no further bids are submitted).
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 23., kedd 16:01

Anthony írta: Az olaszok még csóróbbak is mint a spanyolok. Még pár év és minden liga farmer liga lesz a PL-hez képest.
Tegnap élőben bele néztem pár percre Casemiro búcsújába, ma gondoltam végig nézem angol felirattal, de nem lett hozzá feltöltve. A youtube feldobta a 13. utáni filmet, ott se működik az angol felirat. Közben az Arsenal amazonon ünnepli, hogy nyertek egy bajnoki meccset. A barca studios tudom, hogy jobb, mint a netflix vagy a disney, de a többi csapatnak bele se mertem nézni az online tartalmába. A spanyol csapatok meg a liga kezdhetne valamit azzal, hogy a külföldi szurkolókat jobban bevonzzák. Mint amit az f1ben a liberty csinált a drive to survive-al.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 23., kedd 15:54

Szerintem a Leicesternel azóta is röhögnek rajta hogy 80 millió fontot kifizetett valaki érte :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 15:39

Maguire top 5 performansz :D

a vicc az egészben hogy válogatott is a csávó. :D Hihetetlen hogy az a Southgate is ekkora vakegér.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 15:36

Robbent már akkor sajnáltuk sokan ennyiért elengedni a distán, szerencsére a bajorok utána adtak érte egy Kroost meg most egy Alabástyát :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 14:52

CS0ki írta: Balenel nem a Kínába történt n eladása volt a nagyobb gond, hanem hogy előtte évben nem adtuk el az mu-nak, 100 körül. Azt máig nem hiszem el. Mourinho tett volna nekünk egy nagy szivesseget.
Utólag nyilván van még pár, Pl asensio nem eladása, de akkori állapot szerint érthető volt.
Szerintem hazard leigazolasa is jó ötlet volt akkori fejjel, bár 70 milliónál többet akkor sem adtam volna, asszem annyit írtam akkor. Az, hogy ennyivel többet adtunk érte lejáró szerződéssel, teljesen érthetetlen volt. Hasonló brahim 18 milliojahoz, nekem az is fájt. :)
Én arra nem is emlekeztem...mármint a Bale ManUra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: