Milyen nevekért röpködnek 70 milliós árak?Full középszer átlagos tucatok.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. augusztus 24., szerda 8:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 24., szerda 6:31
Ha nem is óriási, de szerintem is inkább az lesz a meglepetés, ha oda érnek. Szép volt ez a Pool elleni, de ott sem játszottak olyan jól, csak sokkal élesebbek voltak, sokkal jobban akarták. Ilyen tompa Pool-t nem mostanában láttam. Ami ezzel a Henderson-Milner k.pályával még meg is lett koronázva. Firmino meg -1 ember, az emner már fél lábbal kint volt a csapatból, úgy kapták elő.Remy írta: Ha valahogy sikerülne, akkor az meglepetés. Óriási meglepetés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 23., kedd 23:51
Mi alapján kéne odaérniük? Alapvetően 2 csapat fixen erősebb az összesnél, hiába a mostani tabella. City és Pool. Chelsea, Spurs, Arsenal is jelenleg jobb, mint a MU. Ha mindhárom előttük végez, az nem meglepetés.raul 4 ever írta:
Pláne egy Case-val mögöttük, azért legjobb 4be nehogy azt mondd, hogy nem érnek majd oda..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 23., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 23:01
igen tudom.hehetheoriginal írta: nem ertek egyet, plane a legnagyobb temaban de mindegy ne menjunk bele
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 22:58
hibás állitásNem lesz még egy ilyen játékos, aki ennyire komplex, robosztus, sokoldalú, és ilyen fizikummal van megáldva. Jobb lábbal, bal lábbal, fejjel, fasszal, vállal, háttal, mindennel. Közelről, távolról, álló labdával, guruló labdával, mindenhogyan.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 22:54
Valaha volt legnagyobbhehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=xOz8HDq ... bundesteam
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 22:50
en ilyen ügyetlenkedéseket szoktam nézni:Sierra írta: Azért amikor 7-8 perces videót vágnak rólad össze a balfaszkodásaidból, azt már nem lehet semmire kenni.
ez már kemény azért
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 23., kedd 22:50
A nagy elődökhöz (Sanchez, Lukaku, lordLingard, stb) képest értettem. BL hely azért meglesz már így talán.hehetheoriginal írta:full b kategoriaAntony - Fernandes - Sancho
Rashford![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 22:45
full b kategoriaAntony - Fernandes - Sancho
Rashford
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 23., kedd 22:43
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. augusztus 23., kedd 22:27
Azért ez a vidi is elég unfair, sok helyzetben ahogy néztem, egy jó védő is besz*pta volna a szituációkat...Sierra írta: Maguire top 5 performansz
a vicc az egészben hogy válogatott is a csávó.Hihetetlen hogy az a Southgate is ekkora vakegér.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 21:14
Ennek fényében a Valverdeert érkezett 90 millió sértés.gutihaz14 írta: [John Percy] Leicester have rejected a third bid from Chelsea for Wesley Fofana. Total offer understood to be around £70m including add-ons. Brendan Rodgers to assess whether Fofana will face Chelsea in the Premier League on Saturday (if no further bids are submitted).
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 23., kedd 18:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 23., kedd 18:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 23., kedd 16:01
Tegnap élőben bele néztem pár percre Casemiro búcsújába, ma gondoltam végig nézem angol felirattal, de nem lett hozzá feltöltve. A youtube feldobta a 13. utáni filmet, ott se működik az angol felirat. Közben az Arsenal amazonon ünnepli, hogy nyertek egy bajnoki meccset. A barca studios tudom, hogy jobb, mint a netflix vagy a disney, de a többi csapatnak bele se mertem nézni az online tartalmába. A spanyol csapatok meg a liga kezdhetne valamit azzal, hogy a külföldi szurkolókat jobban bevonzzák. Mint amit az f1ben a liberty csinált a drive to survive-al.Anthony írta: Az olaszok még csóróbbak is mint a spanyolok. Még pár év és minden liga farmer liga lesz a PL-hez képest.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 23., kedd 15:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 15:36
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem