Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 14:52

CS0ki írta: Balenel nem a Kínába történt n eladása volt a nagyobb gond, hanem hogy előtte évben nem adtuk el az mu-nak, 100 körül. Azt máig nem hiszem el. Mourinho tett volna nekünk egy nagy szivesseget.
Utólag nyilván van még pár, Pl asensio nem eladása, de akkori állapot szerint érthető volt.
Szerintem hazard leigazolasa is jó ötlet volt akkori fejjel, bár 70 milliónál többet akkor sem adtam volna, asszem annyit írtam akkor. Az, hogy ennyivel többet adtunk érte lejáró szerződéssel, teljesen érthetetlen volt. Hasonló brahim 18 milliojahoz, nekem az is fájt. :)
Én arra nem is emlekeztem...mármint a Bale ManUra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 23., kedd 14:44

Balenel nem a Kínába történt n eladása volt a nagyobb gond, hanem hogy előtte évben nem adtuk el az mu-nak, 100 körül. Azt máig nem hiszem el. Mourinho tett volna nekünk egy nagy szivesseget.
Utólag nyilván van még pár, Pl asensio nem eladása, de akkori állapot szerint érthető volt.
Szerintem hazard leigazolasa is jó ötlet volt akkori fejjel, bár 70 milliónál többet akkor sem adtam volna, asszem annyit írtam akkor. Az, hogy ennyivel többet adtunk érte lejáró szerződéssel, teljesen érthetetlen volt. Hasonló brahim 18 milliojahoz, nekem az is fájt. :)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 23., kedd 14:36

Szerintem meg kurva jól adunk el.
Ezek a lejaró szerződésűek mint Isco, Bale volt ami ingyen ment. De ők azért sokat nyertek. Sokat hoztak. Szal nem bukó egyik sem. De az utóbbi 10 ev eladásai mind pazarak voltak. 2000es években tenyleg bagóért mentek el értékek de az uccsó 10 ev pazar.
Morata vmi 75 milka.. most Case is. Aztán Kova is jó penzért, Ozil,.Di Maria... Higuaín, Varane 50ert.
Kurvajól adtunk el. Megnéznek valami plusz -minusz kimutatást. Sztem a James/Jovic (Hazard?) 3as húzza le az atlagot. Annélkül jókora pluszban lehetünk.

CR7 100 millió. Hogy el ne felejtsem..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 14:34

Sierra írta:
Realista24 írta: Illetve nem azt írtad, hogy nem kiemelkeőden adunk el, hanem, hogy "általában kurva nagy bukóval csak, és a játékosok töredékértékéért." - ami határozottan nem igaz.
Valóban, valszeg jobban beleégtek az agyamba a Sneijder-Robben féle blamák, mint az utóbbi évek eladásai. :)
Az elmúlt - nem is tudom pontosan mennyi - 8-10 évet figyelembe véve a csapat pluszban van átigazolások terén.
Mindezt úgy, hogy azért bőven szórtuk a pénzt olyanokra, mint Hazard, Odriozola, meg fogalmam sincs kikre, akiknek itt sem kéne lenniük.
Szóval a második Perez éra pláne csillagos ötös eladások terén, és SZERINTEM úgy összességében az átigazolások terén.

A legnagyobb blama nálam továbbra is az idei csatárposztos felsülés, illetve Hazard leigazolása. Bale Kínába el nem engedése is beleillene a sorba, de Bale három évig adott annyit, amennyiért megérte leigazolni.

Zárójel: mindezek mellé legyaláztuk Európát ötször :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 14:29

Realista24 írta: Illetve nem azt írtad, hogy nem kiemelkeőden adunk el, hanem, hogy "általában kurva nagy bukóval csak, és a játékosok töredékértékéért." - ami határozottan nem igaz.
Valóban, valszeg jobban beleégtek az agyamba a Sneijder-Robben féle blamák, mint az utóbbi évek eladásai. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 23., kedd 14:29

Egy Real Madrid alapból nehezen ad el, hiszen a legmagasabb polc, onnan csak lefelé vezet az út. Szóval ha komolyabb játékos eladásáról van szó, vszeg valami büdös, amit kiszagolnak a vevők is.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 14:28

Sierra írta:
Realista24 írta:

Szerintem meg pont, hogy faszán adunk el.
A fenti sorhoz hozzá lehet csapni Higut, Llorentét, Özilt, Kovacicot, Varane-t, stb.
Mondjuk a két lókötőről meg Varane-ről meg is feledkeztem. :D Velük tényleg árnyaltabb a kép. LLorente meg Kovacic inkább a piacnak megfelelő árral ment el, mintsem kiemelkedően jó bizniszként szvsz.
Mind a két játékos kb. süllyesztő kategória, sosem voltak extrák, inkább középszerek, függetlenül attól, hogy Kovában több volt. Kettőjükért majdnem jött 100 millió.

Illetve nem azt írtad, hogy nem kiemelkeőden adunk el, hanem, hogy "általában kurva nagy bukóval csak, és a játékosok töredékértékéért." - ami határozottan nem igaz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 14:26

Realista24 írta:

A fenti sorhoz hozzá lehet csapni Higut, Llorentét, Özilt, Kovacicot, Varane-t, stb.
Mondjuk a két lókötőről meg Varane-ről meg is feledkeztem. :D Velük tényleg árnyaltabb a kép. LLorente meg Kovacic inkább a piacnak megfelelő árral ment el, mintsem kiemelkedően jó bizniszként szvsz. De most nézem, hogy Ödegaard is 35 millióért ment el? Azt mondjuk kurva jó ár volt érte. :D Nem is emlékeztem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 14:19

Sierra írta:
Realista24 írta:Durván tönkrevágtuk a piacot 2009ben.

Sajnos legendásan szarul adunk el, általában kurva nagy bukóval csak, és a játékosok töredékértékéért. Talán Di María, Céronaldo meg Morata volt az, akiket kiemelkedően jó áron adtunk el, többi kb szóra sem érdemes. Meg most Case. De 2000 óta csupa rossz transzfer. Ettől függetlenül az eredmények minket igazolnak. :) És végsősoron az a fontos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 23., kedd 14:07

Realista24 írta:Durván tönkrevágtuk a piacot 2009ben.
Meg is néztem kíváncsiságból, hogy mennyi volt az annyi, hát az mai szemmel is kiadós nyár volt.
Ha lehet hinni a wikipédiának, akkor 261 milliót költöttünk el azon a nyáron. :ozil:
És mindössze 88 millióért adtunk el. Mondjuk a 2019-es költésünk brutálisabb, 352 millió :lol: :|
Köztük olyan arcokét kaptunk aprót, akik aztán csapatuk sztárjai voltak éveken keresztük (Sneijder 15 millió, Robben 25 millió).
Főleg Robben elképesztő, persze sokat volt sérült meg mittomén, de már akkor is látszott, hogy kurva jó focista, ma 60-tól indulna az ára felfelé. De Sneijderé is kb 40-50-től. Vicc volt az a 15 miller érte is.

Sajnos legendásan szarul adunk el, általában kurva nagy bukóval csak, és a játékosok töredékértékéért. Talán Di María, Céronaldo meg Morata volt az, akiket kiemelkedően jó áron adtunk el, többi kb szóra sem érdemes. Meg most Case. De 2000 óta csupa rossz transzfer. Ettől függetlenül az eredmények minket igazolnak. :) És végsősoron az a fontos.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 13:57

Anthony írta: De vizsgálja őket az UEFA? Gondolom nem. Tele van pénzzel a PL ezért mit számít?
Nem véletlenül akarja Perez a szuperligát.
Az olaszok még csóróbbak is mint a spanyolok. Még pár év és minden liga farmer liga lesz a PL-hez képest.
Most a tavaliy év alapján vizsgáltak 20 csapatot, amiből 10 akadt fent. Egy év múlva megtudjuk, hogy kiket vizsgálnak 21/22 alapján.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 23., kedd 13:56

De vizsgálja őket az UEFA? Gondolom nem. Tele van pénzzel a PL ezért mit számít?
Nem véletlenül akarja Perez a szuperligát.
Az olaszok még csóróbbak is mint a spanyolok. Még pár év és minden liga farmer liga lesz a PL-hez képest.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 23., kedd 13:43

Tavalyi szezonban 35 meccsen 4 gol + 2 golpasszt hozott ossze szelsokent, vegul is realis ar erte :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 13:39

sebydani írta:
Realista24 írta: Everton forward Anthony Gordon has told Frank Lampard he wants to join Chelsea with the club willing to pay around $70M for the 21-year-old, reports @David_Ornstein
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyan, sose hallottam ezekről az emberekről akiket a Pl csapatok súlyos tízmilliókért adnak-vesznek.
Ez már nem is súlyos tízmilliók, ezek már majdnem 100 milliós kategóriák.
Hát az az Anthony is lesz majdnem 100 millió, Case is közelebb volt hozzá, mint az 50, ez a kölyök is, meg a tököm tudja kik még.

Durván tönkrevágtuk a piacot 2009ben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 23., kedd 13:36

Realista24 írta: Everton forward Anthony Gordon has told Frank Lampard he wants to join Chelsea with the club willing to pay around $70M for the 21-year-old, reports @David_Ornstein
Ez meg ki a tököm?

Mmint az a frank lampard. :kalapos:
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 23., kedd 13:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyan, sose hallottam ezekről az emberekről akiket a Pl csapatok súlyos tízmilliókért adnak-vesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2022. augusztus 23., kedd 13:37-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 13:32

Everton forward Anthony Gordon has told Frank Lampard he wants to join Chelsea with the club willing to pay around $70M for the 21-year-old, reports @David_Ornstein
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 11:17

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Azért ez a Van Dijk kőkemény, hogy mit megy a twitteren :lol: legutóbbi beállássa is megihlette a népet :lol:

Alap:
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... g5pe1iSm3w

Pár okosság:
https://twitter.com/amitttrmfc/status/1 ... g5pe1iSm3w
https://twitter.com/julietbawuah/status ... g5pe1iSm3w
https://twitter.com/TucheITime/status/1 ... g5pe1iSm3w
Best ever, 31 évesen, 2 jó szezonnal, nagy válogatott meccset még soha nem játszva. :lol:
De...de....de...jobb mint Ramos. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 23., kedd 11:10

Tjacks írta:
Pad'em írta:

B-nek azért nem mondanám. Alapkezdőből Thiago, Fabinho meg egy bekk hiányzik. Darwin egyelőre többet ártott mint használt. MU legalább küzd, jóval jobban néz ki a védelmük Harry nélkül. Persze azért meglepne ha kihúznák.
Az kapásból 4 játékos - Darwinnal aki nem is értem miért ne számítana - kettő a középpályáról, thiago kulcs passzai tegnap is jól jöttek volna. Nyilván költői túlzás a B csapat, értelemszerűen nem kell szó szerint venni.
Egy kezdőt ahol ott van Alisson, vvD, TAA, Robertson, Henderson, Salah, Diaz és Firmino elég vad kijelentés bének titulálni, csak erre reagáltam. A padjuk volt vékony, a kezdőjük szerintem erős volt.

Mindenesetre rútúl beragadtak a rajtnál. Arsenalra kíváncsi leszek, hogy majd az első rangadón, hogy teljesítenek, ill Jesus tudja e ezt hozni egy egész szezonon át, nem csak kezdeti láng.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 23., kedd 11:04

Realista24 írta: Azért ez a Van Dijk kőkemény, hogy mit megy a twitteren :lol: legutóbbi beállássa is megihlette a népet :lol:

Alap:
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... g5pe1iSm3w

Pár okosság:
https://twitter.com/amitttrmfc/status/1 ... g5pe1iSm3w
https://twitter.com/julietbawuah/status ... g5pe1iSm3w
https://twitter.com/TucheITime/status/1 ... g5pe1iSm3w
Best ever, 31 évesen, 2 jó szezonnal, nagy válogatott meccset még soha nem játszva. :lol:
Nem illik.

Vissza: