Tjacks írta:
Pad'em írta:
B-nek azért nem mondanám. Alapkezdőből Thiago, Fabinho meg egy bekk hiányzik. Darwin egyelőre többet ártott mint használt. MU legalább küzd, jóval jobban néz ki a védelmük Harry nélkül. Persze azért meglepne ha kihúznák.
Az kapásból 4 játékos - Darwinnal aki nem is értem miért ne számítana - kettő a középpályáról, thiago kulcs passzai tegnap is jól jöttek volna. Nyilván költői túlzás a B csapat, értelemszerűen nem kell szó szerint venni.
Egy kezdőt ahol ott van Alisson, vvD, TAA, Robertson, Henderson, Salah, Diaz és Firmino elég vad kijelentés bének titulálni, csak erre reagáltam. A padjuk volt vékony, a kezdőjük szerintem erős volt.
Mindenesetre rútúl beragadtak a rajtnál. Arsenalra kíváncsi leszek, hogy majd az első rangadón, hogy teljesítenek, ill Jesus tudja e ezt hozni egy egész szezonon át, nem csak kezdeti láng.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"