Gondolom meg akarnak igazolni 2-3 embert, azert kell eladni hozza

HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 23., kedd 18:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 23., kedd 17:02
HozzászólásSzerző: pejtsikb » 2022. augusztus 23., kedd 11:02
Hát ez beszarás, elhozzák ingyen fél évre, vág 12-15 gólt a pali, majd eladják fél évvel később 20-25 millióért a volt klubja legnagyobb riválisához.gutihaz14 írta: [Sky Italia] Pierre-Emerick Aubameyang from #Barcelona to Chelsea FC is imminent. Agreement reached between the 2 clubs for around €20M+bonuses: the finalization of the deal is expected really soon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 10:59
Mint mas a rongyot vagy a szaros pelenkatgutihaz14 írta: [Sky Italia] Pierre-Emerick Aubameyang from #Barcelona to Chelsea FC is imminent. Agreement reached between the 2 clubs for around €20M+bonuses: the finalization of the deal is expected really soon.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 23., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 10:28
Én meg azt, hogy ebből mi lesz:Halfkey írta: Kíváncsian várom mi lesz ebből év végére, de biztos nem békés jópofizás![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 10:09
The agreement between Barcelona and Atletico Madrid stipulated that Griezmann would permanently rejoin the defending La Liga champions in a €40 million deal if he featured for 50 per cent of the games for which he was available.Marci77 írta:Gondolom meg van határozva,hogy X meccsen ha játszik,ott az átlag. Meglepne,ha mondjuk köv meccsen kezdene,de megsérülne mondjuk 50 perc után,lecserélik,nem játszik többet a szezonban,az átlag 30 felett lenne,az számítana.Realista24 írta:
Szerintem ez arra vonatkozik, ha minden meccsen pályára lépne nem?
Már így is neccesen kezdő,szóval annak is örülnék,ha muszáj lenne megvenniük,de közben meg nem akarom,hogy a Barcát kisegítsék. Ők a legjobban akkor járnának,ha nem aktiválódik,és elhozzák majd olcsóbban.
De ezek függvényében,hogy szezonátlag számít nem teljesen értem miért van most kicentizveKi csinálna olyat,hogy minden egyes meccsre vonatkozzon
![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 23., kedd 9:12
Gondolom meg van határozva,hogy X meccsen ha játszik,ott az átlag. Meglepne,ha mondjuk köv meccsen kezdene,de megsérülne mondjuk 50 perc után,lecserélik,nem játszik többet a szezonban,az átlag 30 felett lenne,az számítana.Realista24 írta:Szerintem ez arra vonatkozik, ha minden meccsen pályára lépne nem?gutihaz14 írta: [Relevo] If Atlético Madrid plays Antoine Griezmann less than 30 minutes per game, the purchase clause in his loan will not become mandatory. He has played exactly 29 minutes in both of Atleti's league games so far.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 8:32
Szerintem ez arra vonatkozik, ha minden meccsen pályára lépne nem?gutihaz14 írta: [Relevo] If Atlético Madrid plays Antoine Griezmann less than 30 minutes per game, the purchase clause in his loan will not become mandatory. He has played exactly 29 minutes in both of Atleti's league games so far.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 22., hétfő 20:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 22., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 22., hétfő 18:40
Ezeknek a Chelsea vezetőknek mégis milyen agybajuk keletkezett így hirtelen? Vagy elment Abra elmentek az értelmes emberek is a klubtól? Tele voltak jó és ígéretes játékosokkal, egy egész hadseregük volt kölcsön adva, hova lettek?Exclusive: Barcelona and Chelsea are closing a deal on Pierre-Emerick Aubameyang for 27 millios euros. Marcos Alonso is not part of the deal, as Barca trying to sign Javi Galán from Celta. [relevo]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 22., hétfő 17:15
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 22., hétfő 17:12
fixen 60. perces csere'shutterisland írta: mondjuk ha egesz szezont nezve kell atlag 30 alatt legyen akkor sok ertelme nics most meg mokoljanak a percekkel.
ha meg minden meccsen 30p alatt kell legyen (ami eleg hulyen hangzik) akkor eleg vicces lenne, hogy valamelyik atmas ki kell rugja a labdat, ha nem megy ki magatol.
amugy el is felejtettem, hogy letezik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 22., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 22., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 22., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 22., hétfő 12:33
Szerintem sem, egy ösztönös random mozdukat volt.Halfkey írta: Lewa mondjuk sztem nem oda akarta, abból ítélve ahogy utána rögtön mutogat a sporinak.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 22., hétfő 12:20
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem