És ugye csatlakozott hozzájuk már Jordi Alba is.A fetrengései még egy Barca szurkolót is idegesítenek. Alves detto. Hát még aki ellendrukker, hogy érezheti magát. Kinőhetné igazán.

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 5., vasárnap 20:54
És ugye csatlakozott hozzájuk már Jordi Alba is.A fetrengései még egy Barca szurkolót is idegesítenek. Alves detto. Hát még aki ellendrukker, hogy érezheti magát. Kinőhetné igazán.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 5., vasárnap 20:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 5., vasárnap 20:21
Sztm is az egyik legjobb a posztján,de csak akkor ha a megfelelő rendszerbe játszatják.Ilyen volt a Pep féle csapat,meg VdB válogatottja.De az látszik,hogy mikor Vilanova egy kicsit is változtatott a felfogáson,már nem találja a helyét.De mondjuk engem Song se nyűgözött le különösebben.Amikor vki nevet azon, hogy azt mondjuk, Busi az egyik legjobb a posztján, akkor mindig Yaya jut az eszembe. Rá is ezt mondtuk, "sírtunk" is, mikor Pep elküldte, itt megkaptuk, hogy csak mi gondoljuk róla, hogy jó. Most a Szitiből szinte az összes Real drukker áthozná csapatába, :-)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 5., vasárnap 20:16
Az is.Csabi írta:én meg azt hittem busi a legjobb vkp a világon.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 5., vasárnap 20:10
Ez az állítás a Real Madrid szurkolók egy igen nagy részére igaz. Sőt, ők arra is képesek, hogy egy félidő alatt változtassanak a véleményükön. Jó példa erre Di Maria. Mikor eldöntötte a madridi derbit, sokan adtak volna neki még egy esélyt jövőre.Hát amíg ment a szekér, addig csúcskategória volt az összes játékos. Most, hogy visszaestek, egyből el kell adni a fél keretet
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 5., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 5., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 5., vasárnap 17:07
Hát amíg ment a szekér, addig csúcskategória volt az összes játékos. Most, hogy visszaestek, egyből el kell adni a fél keretetCsabi írta:én meg azt hittem busi a legjobb vkp a világon.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 5., vasárnap 14:03
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 5., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 5., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 5., vasárnap 8:30
Az világos, hogy rosszul volt kommunikálva az egész. Senki nem volt tekintettel a klubra, mindenki a saját maga oldalát nézte. Iker, Ramos és Mourinho is erős személyiség. Most éppen Pepe mondott oda egy kicsit, pedig ő portugál. Azért az most már világosan látszik, hogy nagyon megbontotta a csapategységet ez az egész.A bajom az volt,hogy ezt nem így kellett volna elintézni.......adok ki infókat a médiának amivel hátba tudom támadni az edzőt? így tudom fúrni? Szivárogtatok ki belső dolgokat,amivel támadni lehet?
Ez így volt, de ez a Villa jelenleg nem létezik. Pedro is süllyesztőbe került. Nem kell szépíteni, szétestünk elöl és hátul egyaránt. Münchenben erre rátett egy lapáttal a lassú (Busquets-Xavi) középpályánk.villa a sérülés előtt úgy indult be a mélységi passzokra hogy az eszem megállt tőle.....félelmetes volt.....félelmetes.
Haverok körében pontosan erről beszélgettünk, viszont mikor nem játszik Messi, akkor is olyan a játékunk, mintha a pályán lenne. Legyenek annyira profik, hogy akkor hozzáteszik a saját játékukat. Ez most a legnagyobb gondunk elöl kétségkívül.lehet a többi játékos a saját egyéniségét,a saját fociját is fel kell áldoznia messi miatt
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. május 4., szombat 20:56
Nem. De valóban tőle ered ez a hsz.bali15... Te vagy az?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 20:42
Nálatok,a "szélre" tett csatár,valójában nem szélső,hanem olyan mint a valós ék játékban a két csatár,csak itt köztük ott van messi......ezek a szélre kitett emberek,nem a szélső foci miatt vannak kijebb,onnan indulnak befelé.....és szerintem(kövezetek meg ) de villa a sérülés előtt úgy indult be a mélységi passzokra hogy az eszem megállt tőle.....félelmetes volt.....félelmetes..Egyszerűen le kéne szokni arról, hogy csatárokat tesznek ki a szélekre
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 4., szombat 20:40
bali15... Te vagy az?Jester írta:...
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. május 4., szombat 20:35
Szerintem nem csökkenne le a szerzett gólmennyiség. Csupán több játékos között megoszlana. Messike talán elviselné azt, hogy nem nyer több aranycipőt...Ez az elméleted pont megoldható lenne Villával és akkor legalább ő is az eredeti posztján játszana. Jobb játékos is, mint Higu tehát tuti beválna. Kérdés Messi 60+ gólja mennyire csökkenne le, ha hátrébb illetve szélre kerülne ki.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 20:32
Értelek.....de...Nézd. Nyilván. Én se mondom, hogy ártatlan kis báránykák. De vmi miatt kiborultak, vmi nem tetszett nekik. Ahogy olvasni lehet a dolgokban, ez tavaly indult, amikor azért minden szép és jó volt. Ment a játék, szép volt a jövő. Tehát vmit Mou is elbaxott, hogy a két kapitány ellene fordult. Illetve ezzel a klub ellen. Azt meg nem hiszem, hogy csak úgy jókedvükben csinálták a cirkuszt. Ok okozat, ez mindig így működik. Arról Mou nem beszél, csak arról, hogy előbb kellett volna Lopez-t megvennie. Tehát Iker ment volna a padra az első év után.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 4., szombat 17:47
A vicc az az egészben, hogy esélyünk sem lesz 13 millió euró feletti összegért eladni Bojant, én szeméyl szerint annak is örülnék, ha 7-8-at fizetnének érte...Donát írta:Akkor az FCB-nek meg is van ez első biztos érkezője a nyárra. Nem is kell oda már Neymar, érkezik a tuti szélső, aki a zsenigyárban nevelkedett ráadásul!Hacsak a Roma nem fizet 28 milliót érte.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 4., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 4., szombat 17:32
Akkor az FCB-nek meg is van ez első biztos érkezője a nyárra. Nem is kell oda már Neymar, érkezik a tuti szélső, aki a zsenigyárban nevelkedett ráadásul!Wikipédia írta:2011 nyarán az AS Roma 12 millió eurós ajánlatot tett a támadóért, melyet elfogadtak a katalánok, így Bojan Rómába költözött. E szerződés afféle 2 éves kölcsönszerződés, azaz ha az AS Roma nem tart rá már igényt 2013 nyarán, a katalánok kötelesek őt visszavásárolni 13 millió euróért. Ha az olaszok meg szeretnék őt tartani, további 28 millió eurót kell átutaljanak a katalán nagyágyú bankszámlájára.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem