Hogy micsoda?Realista24 írta:A jó eg mentsen meg tőle. Te is csak azért hoznad mert Marvel karakter.Remy írta:
Erre óriási +1 megy.
Kölcsön + vásárlási opcióval jöhetne, ha Asensio megy.
Íjj, ezt a mezt adom.![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 20., szombat 17:01
Hogy micsoda?Realista24 írta:A jó eg mentsen meg tőle. Te is csak azért hoznad mert Marvel karakter.Remy írta:
Erre óriási +1 megy.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 20., szombat 16:51
A jó eg mentsen meg tőle. Te is csak azért hoznad mert Marvel karakter.Remy írta:Erre óriási +1 megy.iker-siker írta: Én Pulisicet is megpróbálnám kölcsönbe elhozni, bukni nem hiszem, hogy buknánk rajta.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. augusztus 20., szombat 15:37
20 meccsből 2x volt jobbszélső... hagyjuk már.Remy írta:Erre óriási +1 megy.iker-siker írta: Én Pulisicet is megpróbálnám kölcsönbe elhozni, bukni nem hiszem, hogy buknánk rajta.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 20., szombat 15:30
Erre óriási +1 megy.iker-siker írta: Én Pulisicet is megpróbálnám kölcsönbe elhozni, bukni nem hiszem, hogy buknánk rajta.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 20., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2022. augusztus 20., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 20., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 20., szombat 12:18
Továbbra is kell a hajlandóság a játékos részéről.Galacticos írta:Ezt ertem, de a csucsigazolasainkra is varunk egy csomot. Hazard is maradt meg a vb utan egy evet hogy majd jovore hozzuk. Hat sajnos hoztuk is.Realista24 írta: Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.![]()
Nagyon bator egy vbs evnek igy neki menni szerintem. Egy benzema serules utan jon majd mariano fube harapni? Vagy hazard false9?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 20., szombat 12:18
Akkor zárták ki a Chelseat az atigazolasi idoszakbol es ezert nem jott Hazard elobb.Galacticos írta:Ezt ertem, de a csucsigazolasainkra is varunk egy csomot. Hazard is maradt meg a vb utan egy evet hogy majd jovore hozzuk. Hat sajnos hoztuk is.Realista24 írta: Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.![]()
Nagyon bator egy vbs evnek igy neki menni szerintem. Egy benzema serules utan jon majd mariano fube harapni? Vagy hazard false9?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 20., szombat 12:08
Ha nem jön vki új, akkor abban nagyon bízok, hogy Ceba+Hazi előlépnek. Ha igen, akkor 16 minőségi játékossal számolhat Carlo, ha nem, akkor 14. Azt kevésnek érzem. (mondjuk jelen állás szerint Cebában jobban bízok, mint a belgábanNika91127 írta:Vajon őt majd ki viszi el előlünk?ELSiete írta:| When the call from United & Casemiro arrived, the road map was written, with the economic guarantees they have decided their target for next summer — Jude Bellingham. @marca #rmalive
Minek egy 4. fiatal kkp, amikor se jobbszélső, se jobbvédő, se cserecsatár...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 20., szombat 12:06
Ezt ertem, de a csucsigazolasainkra is varunk egy csomot. Hazard is maradt meg a vb utan egy evet hogy majd jovore hozzuk. Hat sajnos hoztuk is.Realista24 írta: Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 20., szombat 12:00
Case menni akart, rekordaron ment el majdnem, van pótlása papíron. Ezért ment el elvileg 3 nap alatt.Galacticos írta:Es ugyanezen a gondolatmeneten keresztul jott 4 nyaron at jovore mbappe. Meg haaland meg sokan masok.El Sie7e írta: Jövő nyáron érkezik James-Jude-Nkunku![]()
Imadom perezt de ez nekem kicsit magas hogy mi miert mindenkire majd jovore megyunk ra meg jofejkedunk, tolunk meg par nap alatt elvisznek embereket.
A masik hogy remelem nem az ugyeletes vb sztarra varunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 20., szombat 11:54
Es ugyanezen a gondolatmeneten keresztul jott 4 nyaron at jovore mbappe. Meg haaland meg sokan masok.El Sie7e írta: Jövő nyáron érkezik James-Jude-Nkunku![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. augusztus 20., szombat 11:35
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 20., szombat 11:33
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 20., szombat 11:28
Lesz majd. Nyilvan nem a 40 eves Benzemaval akarunk majd nekimenni a szezonnak évek múltán. Gondolom Perez kivarja a VBt is, hogy ott ki az aki a szemünk elé kerülhet.Pad'em írta:Good Point!ELSiete írta:| When the call from United & Casemiro arrived, the road map was written, with the economic guarantees they have decided their target for next summer — Jude Bellingham. @marca #rmalive
Bellingham will be Real Madrid’s first priority in midfield next summer.
Wondering if Liverpool already talking to Dortmund to get a pre-agreement with the club.
But player will have the last word. (@JanAageFjortoft)
Támadókról kósza pletyka se. Remélem nem az Perez terve, hogy kihúzunk 3 évet és majd megint $$$ppé meg Haaland után futunk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 20., szombat 11:26
Good Point!ELSiete írta:| When the call from United & Casemiro arrived, the road map was written, with the economic guarantees they have decided their target for next summer — Jude Bellingham. @marca #rmalive
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 20., szombat 11:21
Egyetértek. És sajnos addig varunk meg totyogunk, amíg alapembereket kell egyszerre potolni majd... Casemiro, Modric, Kroos es Benzema... Kozepre már elkezdtek Perezek, de muszaj h ne csak a kezdobe legyenek arcok, hanem a csere is minosegi legyen.p.csabi1 írta: Remélem,hogy ilyen szóbeli hülyeségekbe a MBappe biznisz után nem mennek bele.
Egy biztos.Jövőre nagyon ki kell nyitni a pénzcsapokat mert ez amit az utóbbi nyarakon csináltak pénzügyileg jó,de egyre több helyre kell pótlás a csapatba.
Most tartunk egy jobb oldali védőnél,egy csatárnál megy egy jobb oldali támadó is kelleni fog ha Rodrygo nem ugorja meg a szintet.Ugye jövőre megy Kroos is akkor a kp.-ra is kell valaki.
Megint ilyen egy két emberrel nem lehet majd kihúzni a nyarat.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. augusztus 20., szombat 11:15
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. augusztus 20., szombat 11:11
ManU viszi, nagyobb pénzben mernék fogadni.Nika91127 írta:Vajon őt majd ki viszi el előlünk?ELSiete írta:| When the call from United & Casemiro arrived, the road map was written, with the economic guarantees they have decided their target for next summer — Jude Bellingham. @marca #rmalive
Minek egy 4. fiatal kkp, amikor se jobbszélső, se jobbvédő, se cserecsatár...
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem