de 1 szabadon igazolható veteránban mi rizikó lett volna?

valamelyik csak aláírt volna 1 évre…
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 20., szombat 1:01
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. augusztus 20., szombat 0:28
Szerintem Jovic ota ketszer meggondoljuk, hogy hozunk-e egyszezonos jatekosokat.Remy írta: Amúgy hihetetlen, hogy lecsúsztunk Haliról és Bappéról, Nkunkura meg rá sem megyünk.Kiégek. Pedig annyira adná magát az egész, és mégsem.
Benzema kora miatt még az is jó jövőkép lenne, ha Rodry is szintet lépne úgy, mint Vini és úgy, hogy még Nkunku is itt van a csapatnál. Karim azért csak öregszik, rotációban, illetve 1-2 éven belül meg akár egy Vini - Nkunku - Rodry hármas is mehetne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 19., péntek 23:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 19., péntek 22:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. augusztus 19., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 19., péntek 21:26
remélem legalább ez igaz.. bár anno a spanyolok eljátszották ezt balenél hogy 91 milliót írtak amíg az angolok 101 milliót aztán láttuk hogy mi volt az igazság.poronty írta: JUST IN: Manchester United will pay €72m and €13m in variables for Casemiro.
@jpedrerol
Eddig a 60+10-ről volt szó. Remélem ez a bohóc végre eltalál valamit.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. augusztus 19., péntek 21:20
80nak orultem volna, 85 baromi jol hangzik. Remelem nem BL helyekhez kotottek az opciotporonty írta: JUST IN: Manchester United will pay €72m and €13m in variables for Casemiro.
@jpedrerol
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2022. augusztus 19., péntek 21:20
Nem sokkal az offi előtt tolta ki. Lehet Perec papa csepegtetett neki egy kis morzsát.poronty írta: JUST IN: Manchester United will pay €72m and €13m in variables for Casemiro.
@jpedrerol
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 19., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 19., péntek 21:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. augusztus 19., péntek 20:44
KP-ra nem hozunk embert, ez 100%, ezert is engedik el Caset, mert mar itt van Tchouameni, rajta kivul Camavinga es Valverde is percekre var, Kroos es Modric meg muzsikal, es meg Ceballosrol szo sem esett, de Alaba is eljatszik a kp-n, na meg Hazard is, ha epp nem serult.Galacticos írta: En csak azt nem ertem hogyha ot potolnank egy masik cdmmel akkor csua minek jott?
Adott egy jatekos akiert fizettunk 100milliot,(tehat jo) de annyira nem hogy beton kezdo legyen es megkapja a bizalmat? Nem ertem. Elment case igyis vannak 6an oda, megkell oldani. Tamado kell vagy szelso.
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 19., péntek 19:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 19., péntek 19:33
Nem, sőt...Jim írta: semmi hír
hogy Mariano vagy Asensio távozik?![]()
nem igaz, hogy egyiket sem lehet eladni/
Marianot ingyen elzavarni![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 19., péntek 19:29
Ezt kurvára én sem értem... kp-n még így is bőven megvagyunk, előre kéne már nézni embert könyörgöm... jobb támadó vagy csatár facom.Pad'em írta: Nem is érteném miért néznénk vkp-t, amikor így is vagyunk 6-an középre. Jobbszél könyörgöm, oda valami ügyes gyereket kerítsünk már.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 19:27
@Plettigoal: Höjbjerg — Ancelotti is a big fan of him. Transfer to Madrid is not completely ruled out but highly unlikely this summer. Real Madrid are likely to not buy a replacement for Casemiro.Realista24 írta: JUST IN: Real Madrid target Pierre-Emile Hojbjerg to replace Casemiro. @TeleFootball
Ki?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 19., péntek 18:58
Neki kell még egy hétvégi 0perces meccs szerintem, hogy észhez térjen, ha nem lép, akkor lehet VB. sem lesz..Realista24 írta:Majd ha Asensio lélek, max akkor sztem.flori írta: @MarioCortegana: "I think Real Madrid are going to sign someone and he is not going to be a midfielder."
A megbízhatóbbak közül.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem