HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 20., szombat 7:03
Vegyuk ugy az egesz postot hogy lejart az atigazolasi idoszak es a keret marad igy ahogy van.
Ugy mentunk neki az atigazolasi idoszaknak hogy haaland bappe mennyire elferne egymas mellett, en ugye tobbszor irtam hogy a ketto egyutt szerintem sok lenne, nem hogy a ketto egyutt de kb junius elejere kiderult hogy egyik se fog jonni. Volt 3 honap alternativa utan nezni, ez nem sikerult. Jott egy rudiger hatra ingyen, ez remek igazolas,jott egy csuameni szerintem dragan. Nem lattam sokszor, de mar akkor sem ertettem hogy miert veszunk 100millioert valakit aki elvileg meg a kezdobe keves, es 7ember a kozeppalyara, 7 ilyen minosegi embert is soknak lattam de fedetol a posztjan elveszunk valoszinuleg meg egy evet mert ugyanugy ahogy anno ramost, ot is jobb hijan kitettuk a szelre, ott is jo de a posztjan lenne az igazi.
Elment a jovic, marcelo, isco, bale 4es, most az ilyen kubo mayoral fele igazolasok nem erdekelnek bar a japoba szerintem van extra. Fizu felszabadult egy csomo, az eladasok is jok voltak eddig. De mariano es asensio ugyanugy kerettag. A spanyol valszeg inkabb megvarja hogy lejarjon a szerzodese es meg egy evig nezhetjuk a tesze tosza mozgasat. Es akkor elengedtuk casemirot, oke hogy a klub korrekt maradt vele ahogy o is a klubbal mindvegig. Szerintem ez nem volt bekalkulalva, a united ketsegbeesett a szar kezdes miatt, es jottek egy jo ajanlattal, es elengedtuk. Ha ez tervezve lett volna, nem augusztus vegen tortenik. Casemirot rengeteget szidtuk tavaly, de megis annyira hirtelen jott az eligazolasa hogy szerintem ez okozza a szomorusagot most. Sosem gondoltam volna hogy a ckmbol pont o megy el eloszoe,bar azt hozzateszem hogy nekem ha kroos vagy modric igszolt volna el az sokkal jobban fajt volna.
Az atigazolasi szezon elott ugy gondoltam hogy carvajal mar sokat serult es sokszor keves, kellett volna egy jobbhatved, nem jott. A jobbszelre kitettuk fedet, szerintem itt nagyon ul a fiatal ramosos hasonlat. De jobbszelso sem jott, bizunk majd rodrygo szintlepeseben, de egyebkent o sem jobbszelso. Lehet hogy fejlodik, majd kiderul de most is serult es gyakorlatilag elore hazardon kivul nem tudsz kit behozni. Es csatar de meg cserecsatar sem jott. Tehat adott volt durvan 3 poszt amit erositeni kellett volna ebbol egyet felig megoldottunk azzal hogy rudiger tud a jobbszelen is jatszani.
Azt ertem hogy eus utlevel miatt nehez, meg jovic ota nem megyunk ra egyszezonos jatekosokra, de ott egy scout rendszer ok nem igaz hogy nem tudnak hozni egy jobbszelsot vagy egy csatart, barmit. En jobb hijan meg raul de tomast is hoztam volna, mert legalabb kicsit felkavarna az allovizet es ha szar van akkor nem az on es kozveszelyes mariano all be, meg hazard akibe csak bizunk bizunk de sose erkezik meg igazan.
Kivancsi leszek erre maradek 10napra, ha most igazolunk egy cm-et az nalam nagy minusz lenne, ha meg most "casemiro penz"bol hozunk elore valakit, akkor meg eddig penz miatt nem igazoltunk?
U.i. penzugyileg rendben vannak az igazolasaink, foleg most hogy a legtobb nagy minuszba hozza ki az atig szezonjat, de ettol meg a tamadasaink es a szezonunk kb egy serulesre van a kilatastalansagtol. Ez meg aggaszto, es ez engem jobban aggaszt mintha hianyozna meg mondjuk 80millio a kasszabol, de lenne egy nkunkunk..